renkaat netistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja 11niko, 12.1.2017.

  1. Turnn

    Turnn Gearhead

    Rengas-onlinestä Cooperit tilaukseen.Nopeesti tuli vahvistus ja että kiitos ja 3-7vrk:n toimitus.! Seuraavana päivänä kuitenkin viestittivät: Ko.rengasta ei olekaan. -olihan niitä vielä sivuillaan,mutta n.50% kalliimpana!? Tarjosivat tilalle toisia tai rahoja takaisin. -Valitsin rahat.
    Parin viikon jälkeen raha palautui,useiden s-posti ja yhden FB viestin jälkeen.
     
  2. Jori85

    Jori85 2nd gear

    autonvaraosat24.fi sivustolta tilasin käyttömersuun kesärenkaat, tuli viikossa kotiovelle ja oli halvat. Samalta sivustolta tilannut renkaita ja osia ennenkin. Hyvin on toiminut ja maksaa voi klarnan kautta sen jälkeen kun on tavaran ensin saanut.
     
    Turnn tykkää tästä.
  3. PaulitoW3

    PaulitoW3 1st gear

    Mitä mieltä olet vintage-renkaista? Kunnioitan heitä suuresti. Onhan se loistava tapa tehdä autostasi ainutlaatuinen. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita vanteita, vaan voit löytää myös oikeat renkaat. Minun puolestani en usko, että renkaiden kanssa pitäisi pihistellä, koska turvallisuutesi tulevaisuudessa riippuu siitä.
     
  4. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Pitäisi saada pickupiin katukäyttöön hyvin soveltuvat 33x12.5 renkaat ja yllätysyllätys, Suomesta ei saa mitään kunnollisia. Maahantuojilla on saldot nollassa kun ei viitsi ottaa rahaa pois asiakkaalta kun ei kai tuon kokoisia renkaita kukaan osta. Ei varmasti osta jos niitä ei ole. Rengasliikkeelle raha kelpaisi mutta pakko on myydä eioota. Onko jollain kokemuksia 1001:n toiminnasta lähiaikoina ostetuista renkaista?
     
  5. laakkius

    laakkius Gearhead

    joskus sesonkiaikaan joutunu odottaa tavallista pidempään, mut muuten on toiminut hyvin...
     
    Concarne tykkää tästä.
  6. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    1001 puodista olen tilannut 7 kertaa. Viimeisin tilaus tämän vuoden helmikuussa. Viikon se on vienyt joka kerta. Kyllä on taas ihan lähiaikoina tarkoitus tilata 2 sarjaa renkaita. Kitkarenkaat talvi autoon ja uutta gummia ensi suvelle kesä pulkkaan.
     
    Concarne tykkää tästä.
  7. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Laitoin kumit tilaukseen ja seurantanumerotkin jo sain. Neljä rengasta, neljä seurantanumeroa.
     
    laakkius ja cdv70 tykkäävät tästä.
  8. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Pari kertaa 1001 tilannut ja hyvin on toiminut. Renkaat ollu tuoreita yms.
     
    Concarne tykkää tästä.
  9. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Minulle on aina tullut seurantanumero kahta rengasta kohti ja ne on tuotu kahden renkaan nipuissa. Eli neljä rengasta. Kolliluku 2. Seurantakoodeja 2.
    Minun mielestä se näkyy renkaan tiedoissa jos on vanha rengas. Itse ole viime talvena ihan varta vasten ostanut vanhan polton renkaat. Ne kun oli halvemmat ja kulutus on kohtalainen V8 takavetoisessa saksalaisessa.. Se on minulle sama jos on edellisen syksyn leimalla.
     
    viikinki75 ja Concarne tykkäävät tästä.
  10. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Taitaa olla sen verran isot renkaat että on siksi jokaisella oma seurantakoodi.

    Ei kai sillä paistoleimalla suurta väliä ole jos renkaat ovat olleet varastossa asianmukaisesti varastoituna. Eikä säälle ja UV-säteilylle yms. alttiina. Joissain maissa on rajoituksia sille miten vanhat renkaat saa olla mutta ei kai sentään Suomessa ole? En ole tähän kiinnittänyt huomiota enkä viimeisiä määräyksiä tarkistanut, sen katsoin että vuorenuippu-lumihiutale ja M+S on renkaissa niin että saa ajaa myös talvella ensi vuoden jälkeenkin.
     
  11. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Puolasta lähti renkaat näköjään tulemaan. Kukas nämä Suomessa on tuonut perille? Matkahuolto ehkä kun näyttää olevan DPD-Postnord yhdistelmällä lähtenyt.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  12. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Jos nyt oikein muista niin joskus toi DHL??? Viimeiset muistaakseni tuli postin autolla.
     
    Concarne tykkää tästä.
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    DPD:n kumppani täällä on Postnord ja lähetystä voi seurata PostNord:n sivuilta...Postnord aplikaatio on tosi kätevä seurata lähetyksen kulkua puhelimesta.
    Postnord jakelee täällä ja tuo kotiovelle asti...pikkupaketit tulee usein Matkahuollon toimipisteisiin, joka on usein se omalähikauppa K-Market tms, mutta renkaat on niin iso että tuovat aina kotiovelle.
    Ensin tulee tekstiviesti aikaisin aamusta, jossa voit muuttaa toimitusaikaa, yleensä oletuksena on klo 16.30 - 22.00 jota voit muuttaa klo 11.00 asti, sekä antaa lisäohjeita, ovikoodeja yms...lopulta kuski soittaa vielä 5 - 10min ennen oletko kotona ?
    Väliaika tekstiviestejä tulee yleensä pitkin päivää ja jotain tuntia ennen vielä viesti että olemme tuomassa pakettiasi pian.
    Renkaiden kanssa, jotka kulkevat irrallaan erilähetyksinä ja omilla numeroillaan saattaa käydä että tulee ensin vaikka kolme, mutta ei pidä hätääntyä siitä, sinulla on siksi seurantanumerot ja se viimeinenkin tulee kyllä, mutta tuovat sen sitten erikseen...kaverille kävi juuri näin viimeksi :odwink:
    DPD/Postnord homma toimii yleensä kun kuuluisa junan vessa, ehdottomasti paras kuljetusfirma kombinaatio tässä maassa jos jotain tulee euroopasta :odcool:

    Eikä onneksi mitään tekoa Postilla tai DHL:lla.
     
    Concarne ja cdv70 tykkäävät tästä.
  14. karra

    karra Double Gearhead

    Toukokuussa tilasin kaksi sarjaa, ne tuli noin 2 viikossa kahden kappaleen paketeissa.
     
    Concarne tykkää tästä.
  15. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Näin näköjään uhkaa käydä. Tällä hetkellä kolme rengasta on Tallinnassa ja yksi Puolassa. No eipä tässä onneksi mitään isompaa kiirettä ole kunhan tulisi ne renkaat mitkä on tilattu.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  16. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Pari sarjaa kans tilannu, mulla vaan viimeks tulleet michelinin talvikiekot oli reilu 4 vuotta vanhalla leimalla.
    Eipä se juurikaan haittaa koska tehtaan tarrat vielä päällä, mutta olis ollu OK ilmoittaa olevan hieman vanhaa sarjaa. Laitoin asiasta palautteen, tuskinpa sitä kukaan siellä noteerasi.
     
  17. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Mitä olen 1001 sivua seurannut niin olen pannut merkille, että samaa rengasta voi olla useammalla eri hinnalla. Ja siitä halvemmasta renkaasta on ilmoitettu paisto vuosi. Eli itse tilasin viimeksi tieten tahtoen vanhalla pastolla renkaat. Sain siis ihan sitä mitä tilasin.
     
  18. Concarne

    Concarne 3rd gear

    No nyt on kaksi rengasta Vantaalla ja ne on luvattu toimittaa tänään, yksi Virossa ja yksi ei ole lähtenyt vielä liikkeelle ja on edelleen Puolassa.
     
  19. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Kaksi ensimmäistä tuli eikä niissä ole valittamista. On sitä mitä tilattiin ja paistomerkit 2022 viikolla 51. Noissa ei pitänyt olla valkoisia kirjaimia mutta on kuitenkin toisella puolella. Se ei haittaa kun ne saa käännettyä sisäpuolelle mutta tuli siinä se vaikeus kun pitäisi päättää laitanko sittenkin näkyviin. Ehkä se kasarityyliin sopisi ja ovat aika hillityt noissa japanilaisissa kumeissa. Eri juttu sitten voiko jenkkiautossa sellaisia japanitekstejä sietää. Loppuja kahta odottelen ja näyttäisi olevan nekin molemmat jo Vantaalla.
     
    Muokattu: 24.8.2023
    cdv70 tykkää tästä.
  20. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Kun tilasin nuo pari vuotta sitten niin olivat vanhaa poistuvaa X-ice mallia ja kaikki sen sarjan renkaat oli samaan hintaan, tiedä häntä olivatko sitten kaikki myydyt hieman vanhemmalla paistoleimalla. Mielestäni ilmoituksessa ei mainittu mitään erityistä valmistuksen päivämääristä.
     
    cdv70 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!