renkaat netistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja 11niko, 12.1.2017.

 1. Turnn

  Turnn Gearhead

  Rengas-onlinestä Cooperit tilaukseen.Nopeesti tuli vahvistus ja että kiitos ja 3-7vrk:n toimitus.! Seuraavana päivänä kuitenkin viestittivät: Ko.rengasta ei olekaan. -olihan niitä vielä sivuillaan,mutta n.50% kalliimpana!? Tarjosivat tilalle toisia tai rahoja takaisin. -Valitsin rahat.
  Parin viikon jälkeen raha palautui,useiden s-posti ja yhden FB viestin jälkeen.
   
 2. Jori85

  Jori85 2nd gear

  autonvaraosat24.fi sivustolta tilasin käyttömersuun kesärenkaat, tuli viikossa kotiovelle ja oli halvat. Samalta sivustolta tilannut renkaita ja osia ennenkin. Hyvin on toiminut ja maksaa voi klarnan kautta sen jälkeen kun on tavaran ensin saanut.
   
  Turnn tykkää tästä.
 3. PaulitoW3

  PaulitoW3 1st gear

  Mitä mieltä olet vintage-renkaista? Kunnioitan heitä suuresti. Onhan se loistava tapa tehdä autostasi ainutlaatuinen. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita vanteita, vaan voit löytää myös oikeat renkaat. Minun puolestani en usko, että renkaiden kanssa pitäisi pihistellä, koska turvallisuutesi tulevaisuudessa riippuu siitä.
   

Kerro tästä muillekin!