renkaat puhtaaksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 17.10.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  nii millä aineella saa paskasen renkaa,siis renkaan kyljet puhtaiksi?ite kokeilin jotain muovinpuhdistus sprayta,mutta kun aurinko paistaa nii kiilto häviää(aurinko kuivattaa kyljen) ja samap***a tulee näkyviin.
   
 2. jimsgarage

  jimsgarage Gearhead

  Itse olen pessyt ensin tietysti jollain pesuaineella (samalla kuin auto) ja silikoni-spray päälle.. Ihan hyvin on toiminut.
   
 3. Christoffer

  Christoffer Gearhead

  Jarrunesteellä saa aika hyvän kiillon mikä pysyy jonkun aikaa.
   
 4. lake ender

  lake ender Gearhead

  Jos haluaa näyttelyrenkaat, niin siihen on oma aine, tyresheen nimeltään. Kaikki autoliikkeet mm. käytännössä käyttävät sitä. Pysyy renkaat hienoina pari kilsaa...
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  cokis
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vanha kunnon keittiötarvike PataPata, eli valmiiksi saippuoitu hankausteräsvilla, on aika hyvä renkaan putsaaja. Sillä saa valkoiset kohokirjaimetkin renkaan kyljistä kuin uusiksi. Kannattaa vaahdottaa kunnolla niin naarmujakaan ei tarttee pelätä.
   

Kerro tästä muillekin!