Renkaiden koko??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 5.2.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kuinka leveät renkaat on mahdollista asettaa valianttiin eteen/taakse ilman että ne ottaisivat kiinni tai ettei katsastusmies suuttuisi konttorilla?? Vanne koko olis 14-15" tällä hetkellä 14"alut joilla 205 rengastus, edessä nämä tosin ovat sopivan kokoiset kun ei ole tehostettua ohjausta avittamassa käännöstä...
   
 2. Heimo

  Heimo 1st gear

  Eräällä kaverilla oli joskus '66 Dartissa takana 14" 225, muita mittoja en ikävä kyllä nyt muista, mutta ainakin ne mahtuivat siinä pyörimään (edessä oli muistaakseni jotkut 14" 195).
  Liekö Dartin ja Valiantin lokasuojien mitoissa sitten paljonkin eroja?
   
 3. Slant6

  Slant6 3rd gear

  Eteen ei kannata edes hirveän leveitä kinttuja laittaa, ellei tykkää urissa ajamisesta. Taakse mahtuu muistaakseni 235/60r14 (ainakin) jos jostain tämmöisiä kokoja vielä löytää. Ja vanteestahan se riippuu. Parhaiten selviää kokeilemalla.
   
 4. dart -66

  dart -66 Gearhead

  235/60r14 generalina us-partsista
   
 5. Duster

  Duster 1st gear

  Se riippuu vanteitten Of-setistä? Mulla oli edessä 215/60 14" ja taakse etin 215/60 15" nakkeja. Eteenhän mahtuu, mutta takana ottaa kaaret kiinni.
   

Kerro tästä muillekin!