renkaitten pyöriminen vapaalla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja olds79, 20.1.2008.

  1. olds79

    olds79 3rd gear

    tuli tuossa eteen tommonen huomio kun auto on pukeilla ja käynnistin auton ja vaihe on vapaalla niin takarenkaat alko pyörimään. kuseessä on 3-lovisella manuaali laatikolla oleva valiant.

    mahtaakohan olla kytkimessä vikaa vai mikä lie?
     
  2. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Jäykät öljyt laatikossa tekee tuota, kytkin ylhäällähän laatikko pyörii ja näinollen myös öljyt... rattaat ei pyöri jos sitä jarruttaa jollain kuten käsin tai jaloilla (en suosittele kokeileen vauhdista) tai vaikka käsijarrulla..
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Toi on aika yleistä väkisinvaihdettavilla, oli sitten etu tai takavetonen, vaihde vapaalla ja motti käynnissä yleensä renkaat pyörii hissukseen.
     
  4. olds79

    olds79 3rd gear

    hyvä tietää niin ei tarvii murehtia että leviskö taas joku paikka.
     

Kerro tästä muillekin!