Retromobile

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja heikkisj, 17.1.2011.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuokin on sitten taas parin viikon päästä Pariisissa, onkohan kukaan (muu) täältä lähdössä sinne:
    Retro
    Jenkkikalustoahan siellä ei yleensä ole kovinkaan paljon mutta näkemistä on kyllä muuten vähintäänkin runsaasti. Lisäbonuksena on ollut jonkin ison huutokauppafirman tilaisuus, tänä vuonna paikalla on Artcurial, tuossa on (auto)lista:
    Autot
    Ja tuossa koko kataloogi:
    Catalog
     
  2. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Otahan sitten kuvia ja pistä tännekin, piti itse lähteä ensi viikolla mutta menenkin vasta seuraavalla viikolla seuraavan kerran Pariisiin.

    Ensi vuonna pitää kyllä päästä paikalle
     
  3. Le Sumo

    Le Sumo 1st gear

    Juu tuli taas käytyä, ei ollu ehkä ihan samaa tasoa ku aiempina vuosina, Delahayet loisti poissaolollaan (oli niitä ehkä muutama), samoin Delageja hintsusit.

    Kolme kpl Figoni&Falaschi Talboteja oli ja kaikki erilaisia, vaik olivat vm. n. 1937-38 kaikki. Toisaalta jos mä nakeloisin kolme autoa pellistä, ei niistäkään samannäkösiä tulis. :lol:

    Meitä on joka vuosi ollu n. 7-9 hengen seurue ja ens vuonna mennään kans ja mukaan saa tulla, jos ei oo kovin hernenokkainen.
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuo on muuten yksi niistä harvoista paikoista Euroopasta jossa voi nähdä noita Pobbles Beachin palkintojensaajia, tuollakin oli muutama.

    Tänä vuonna oli tosiaan painoa pistetty vähän uudemmalle kalustolle, itsellänikin ehdottomia suosikkeja ovat nuo Art deco -luomukset tyyliin Figoni & Falaschi. Tässäpä yksi noista Retron Talboteista:
    Hopeanvärinen
    Kyllä siellä muutama Delahayekin oli, tosin kerhon osastollahan oli kuorma-auto, enpä ollut moista nähnytkään. Sitten siellä oli muutama Skiff- eli puukorinen eli vanhus, aika hienoja laitteita. Niinkuin nyt tämä:
    Benz
    Itselleni ne kovimmat jutut tänä vuonna olivat seitsemän hengen avo-ZIL, Ranskan presidentin entinen Simca Presidence -avo ja sitten Peugeot 404 Diesel -ennätysauto...

    Tänä vuonna harmittavasti jäi Bonhamsin huutokauppa välistä, siellä olisi ollut hienoa kalustoa. Mutta toisaalta matkaohjelmassa oli sitten Schlumpfin museo, sinne pääsee nykyään aika helposti junalla (noin kolme tuntia suuntaansa, meno-paluu ajoissa varattuna maksoi 44 euroa).
     

Kerro tästä muillekin!