Revellin Ford ja Buick vm.-55-56 (?), 1:32

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Anonymous, 30.7.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Löysinpä pari pienoismalliaihiota rompetorilta, nimittäin Fordin ja Buickin, joiden vuosimallit about 55-56. Molemmat on suurinpiirtein liimailtu joskus kasaan ja jotain osia puuttuukin, mutta eivätpä ne isommin maksaneetkaan :D Kuinkahan vanhoja nuo ovat? Mittakaava on kaiketikin 1:32. Ford on avomallia ja tehty keltaisesta muovista, Buick puolestaan 4dht ja sininen. Onko jollain tuollaisia hyllyssä?
     
  2. Kaj S. LaHurri

    Kaj S. LaHurri 1st gear

    Uskon, että ne ovat lähes yhtä vanhat kuin esikuvansakin. Avo-Sunliner ja 4d HT Century Buick ovat '56-mallisia. Ostin nuo mallit yli-ikäisinä Harrastelijain Aitasta 1973. Laatikot hajosivat, mutta mallit ovat tallella.
     
  3. raggare

    raggare Gearhead

    ja eikös kyseessä olevat mallit ole jo aika harvinaisiakin ja kalliita?
    että onnittelut vaan löydöstä.
     
  4. kopterix

    kopterix 1st gear

    Joo, kiitoksia! Olen tuo viestin aloittanut vieras. Maksoin malleista yhteensä 2 euroa (!), joten hinta/laatusuhde oli vähintäänkin sopiva. 8)
     
  5. raggare

    raggare Gearhead

    2 EUROA!!!!! :eek:
    no voi jeesus...
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tästä syystä Revell julkaisikin ainakin tuon 56 Sunlinerin uusinta julkaisuna 90 luvulla, joka sekin on jo myyty loppuun ainakin modelroundup:lla
    Saman mittakaavan cadillac eldoradoa saisi vielä hintaan 6.90$
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!