Ride in Motor Meet Oulu 13.8.2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja juhi71, 15.8.2022.

 1. juhi71

  juhi71 3rd gear

  juko7, Lemmu, esmi ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Itseä ihmetytti vähäinen ruotsalaisten autojen määrä. Vain kahdet hurrikilvet taisin bongata. Koronalla on vähyyttä selitetty pari vuotta, mutta nyt täytyy löytää toinen syy ;)
   
 3. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Tiedän montakin harrastajaa joilla on kymmenien tuhansien arvoinen auto ja monella useita sellaisia. Kuitenkin autolla ei käydä kotikaupungin ulkopuolella koko kesänä. Esim. Roista pyörähtää Oulussa isolohko - Chevyllä yhdellä tankillisella (ei niillä jotka on väärissä säädöissä), joka on n. 150 €. Ja tapahtuma on kerran vuodessa niin 150 € suhteutettuna 50 k€ autoon on sellaista jota en ymmärrä. On myös niitä jotka ei koskaan pääse liikkeelle kun vaimo käskee mökille yms.

  Kahden viikon kuluttua on kesän paras ajonautinto edessä, Saariselän meet upeissa maisemissa ja hyvien teiden varrella. Siellä olen käynyt alusta asti vuodesta 2006.
   
  juko7 tykkää tästä.
 4. kerosiini

  kerosiini Gearhead

  Kerettiin paikalle vähän ennen kolmea ja hämmästeltiin että joko valomerkki tuli.
  Mutta olihan siellä silti katseltavaa!
   
 5. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Saako Juhi käyttää ottamaasi kuvaa, jos mainitsen kuvaajan? :)

  Itse lähdin siinä kolmen seutuvilla, kun säätiedot ja pilvet alkoivat näyttää uhkaavilta. Edellisenä päivänä käytin 3+ tuntia puunaamiseen, niin ei viitsinyt sateessa sotkea. Ei tosiaan sweduja näkynyt, vaikka toiseen suuntaan haaparantaan suomalaiset kyllä osaavat mennä tapahtumaan :confused:
   
 6. En kyllä vertaisi millään tasolla näitä muita tapahtumia Haaparannan tapahtumaan, vaikka en ollutkaan nyt Oulun tapahtumassa.
   
 7. Aukustus

  Aukustus 3rd gear

  Onhan se nyt selvä, että pitkä matka on Ruotsin tapahtumien tasolle, mutta siellä onkin harrastuksen taso ollut aina korkeampi. Mutta etenkin pohjois-suomen tasolla Ride in alkaa olemaan jo hyvällä mallilla osallistujamäärältään (+800 ajoneuvoa) ja kasvunvaraakin on vielä roimasti puitteiden puolesta.
   
  Lemmu tykkää tästä.
 8. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  On se vaan niin, että kesäisin pohjoismaissa on joka viikonloppu lukemattomia korkeatasoisia tapahtumia kohtuullisilla etäisyyksillä, ettei nykyisillä bensan hinnoilla tarvitse lähteä ajamaan merta edemmäs kalaan. On varaa valita eri tapahtumista.
  Tarkoitan myös, että Ride in on korkeatasoinen tapahtuma
   
 9. juhi71

  juhi71 3rd gear

  Toki kuvia saa käyttää jos tosiaan merkitsee kuvaajaksi vaikka ton nimimerkin juhi71.
   
 10. juhi71

  juhi71 3rd gear

  Tosiaan ihmetyttää toi hurrikilpien vähyys. Voisko olla niin yksinkertainen juttu et siellä ei ole riittävästi tietoo tapahtumasta tai sen ajankohdasta. Järjestäjät vois yrittää tyrkyttää tuota julistetta jakoon Facebookkiin!! Ainakin tonne Classic MotorMeet, All Time Cruisers Överkalix, RATPACK CRUISERS ÖVERKALIX ja Övertorneå Cruising.
   

Kerro tästä muillekin!