Ridin`& Drivin` -lehti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kustom STW, 6.11.2008.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    hyvältä vaikuttaa. . .siis uus nro
     
  2. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    :eek: Täh?
    Onko uusi numero ilmestynyt???
     
  3. Alabama Chrome

    Alabama Chrome 1st gear

    Perjantaina oli tipahtanut postiluukkuun. Sekä kaupan hyllyllekin, näemmä.

    Hyvä numero oli jälleen kerran, diggaan tuosta "erilaisuudesta".
     
  4. Remu63

    Remu63 1st gear

    Luettavaa on ainakin joka numerossa enemmän kuin V8:ssa jonka lukee
    aika nopeaan.Asiavirheitä löytyy mutta jutut kirjoitettu mukavasti ja aiheet
    mielenkiintoisia.Uusimmassa lehdessä Hurriganes Caddyn juttu parasta ja vanisivut mielenkiintoiset.Rock´n`Road sivulla Toyota Yaris kyllä ihmetyttää :eek:
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    lehti jaksaa yllättää, vaikka aiheiden suhteen osaa jo odottaa
    "rock-juttua", "lentsikkajuttua", jotain ihme mopo tai muu häristin artikkelia. eniten tosiaan ihmetyttää ne automaailman uutustiedotukset. ehkä sillä vain halutaan viestiä etteivät ole täysin jumissa vanhoihin romuihin?
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Tai varmistetaan maahantuojien koeajolistoilla pysyminen, tuolla tapaa kun on mahdollista saada uusia autoja jopa viikoksi koekäyttöön.
     
  7. oml

    oml Gearhead

    Toimituksen kannattaisi ostaa parempi skanneri tai hommata kuvat vähän isommassa koossa kun iso osa kuvista on aikamoista pikselimössöä.
    Isosta sivukoosta ei ole kovinkaan suurta apua, jos isossa kuvassa oleva ajoneuvo näyttää aivan siltä että se olisi kasattu legopalikoista.
     
  8. Alabama Chrome

    Alabama Chrome 1st gear

    Eilen ilmestynyt lehti pelastaa toivottavasti joulun, kun anopilla olemaan juttua niin kaivaa tuon lehden vaan lipaston päältä ja tarkastelee keskittyneenä. Josko se sillä tokenis.

    Pikakelauksen perusteella liian vähän oli Mopareista juttua, mutta Rolls-Royce - juttu kiinnostaa.
     
  9. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Oikea asenne! Eikös joku ole joskus viisaasti todennut: "Mopar or no car."

    Hyvää Joulua!
     
  10. tcb62

    tcb62 Gearhead

    hieno ja rento otteinen suosikkijulkaisu, jos rupee liaan rajusti hima kriitikoita ahdistamaan, kannattaa ottaa oma perhealbumi tumppuun ja skrivata kuvien alle omia ihania texstejä , niin ja kaunolla kun vielä duunaa niin voi nauttia omasta täydellisyydestään turvallisesti hima sohvalla. Hyvä Hyvä Henkka & toimitus, jatkakaa loistavaa journalistista toimintaanne ja Gud Jul sinne Sipooseen!!
     
  11. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    eipä tätäkään näkynyt mulla eilen. no jos tänään tulis...sais luettavaa joulumatkalle
     
  12. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Eileen tuli uus. Mukavaa luettavaa oli taas koko lehti täynnä. Viimeesen sivun mahonkivene oli mahtava.
     
  13. harri60

    harri60 Gearhead

    Toi on hyvä lehti.
     
  14. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    mikähän oli kun pohjosempaan lehti tuli vasta reippaasti uuden vuoden jälkeen. mukava nro, oikein foordipitoinen ja asiaa joka lisäsi tietämystä esitellyistä aiheista oli oikeinkin paljon. olinkin ihmetellyt tuota monkees bändiä että miten siitä ei ole ollut juttua- aikansa gimmel. eihän sliippareidenkaan kultalevyjä ole joka listalla...
     
  15. speedy

    speedy Double Gearhead

    Tilasin koemielessä, kun ei enään jaksanu veekaseja eikä muitakaan lukea. Mutta en oikeen tykkäile, enkä tilaa uudestaan.
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu Fordeja oli ja pari muutakin mielenkiintoista juttua. Nuo Tuuttihondat ei vaan jaksa napata ja muutenkin pikkasen sekalainen meininki, mutta kyllähän tuon kanssa viihtyi. Musiikkihommista ja vanhojen Eurojen esittelystä pojot! Viime lehdykässäkin oli komea Opelixi. Vielä '80 luvulla nekin kelpasi V8-lehteen esiteltäviksi. Kuplia ja Amoja oli melkein joka numerossa. :)
     
  17. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Uusin numero näyttäis olevan ladattu muskeli Mopareilla.
    Pitänee syventyä aiheeseen vällyjen alla tarkemmin :)
     
  18. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ihan hauska numero, näissä on se juttu että lehdet pitää tosiaan LUKEA, pläräämällä ne tuntuu ohkasilta, mutta kun stoorit lukee tajuu kuinka paljon näkemystä laitoksissa on. Meikäläinen diggaa santsin pikkasen vaeltavaa tarinankertoja tyyliä, vaikka pääirrotus oli taas ihan omaa... hm. -verbaalitaidetta, ei oikein uponnut.
    en ollut ennen ajatellut chargeria niin vahvasti "coupe-henkilöautona" ja challengeria urheiluautona, olin surutta niputtanut ne aika samaan pakettiin vaikka tiesinkin nämä -body erot.

    messerschmitti juttu oli vähän pettymys kun stoorissa olikin enempi toisen mallin rintamataistelua kuvattuna.

    mutta lehdestä puuttui se hauska pikkupalat-aukeama, joka oli sääli- se on ollut niin arvaamaton.
     
  19. an300

    an300 3rd gear

    Olipas kivat jutut Chargerista ja Challengerita. Molemmat suuria suosikkiautojani. Juttu oli kivasti kirjoitettu ja kuvat upeita (noista kärryistä ei varmaankaan huonoja kuvia saakkaan!). Hauska lehti muutenkin.
     
  20. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    uudessa nostalgiapläjäys tiksin acs:stä 78 ja 79. hauska oli lukea/katsoa, kun siellä tuli käytyä ekana vuonna kauhistumassa jonoa ja toka vuosi sisällä asti.... :)
     

Kerro tästä muillekin!