Right Stuff Detailing levyjarrusarja eteen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja RKo, 2.1.2022.

 1. RKo

  RKo 1st gear

  Hei,

  Onko kukaan asentanut -69 B-Body mopariin eteen rumpujarrujen tilalle Right Stuff Detailing MDC62DC levyjarrusarjaa? Tällaista:

  https://www.uspartsperformance.fi/performance/jarru-ja-alustanosat/jarrut/rsdmdc62dc

  Olen suunnitellut alkuperäisten tehostetettujen rumpujarrujen päivittämistä eteen ja tuo Right Stuff Detailing sarja on pyörinyt mielessä. Taakse saa vielä jäädä rumpujarrut. Voi myös suositella jotain muuta levyjarrusarjaa, josta on hyviä kokemuksia ja joka sopii 15 tuumaisten peltivanteiden sisälle.
   
 2. Mites ihan Aspenin jarrut? Esim:

  I put the late body (F,M and so on) on my 69 Charger. There is alot of debate about using them due to the spindles being 3/8" taller, but alot of folks have used them with no problem. I bought the spindles/caliper brackets/dust shields off a Fifth Avenue in a junk yard for 50 bucks, then bought a pair of reman loaded calipers off ebay for 25, then bought the rest rotors, hoses, etc. at Autozone.

  [​IMG]
   
 3. 3964

  3964 2nd gear

  Käyttääkö tuo sarja gm satulaa?

  Itsellä kokemusta viimekesän taisteluista,jarrut tuntui tehottomilta ja jumivat mutta asia korjaantui kun mäntäpääsi ulommas.
  Lopulta kaivoin männät ja kumit satuloista pois ja syy löytyi jarruletkun poraksesta joka ei tullut perälle vaan n.10-15mm satulan pohjasta,vingulla pikkuura letkunporauksesta satulan perälle ja simsalabim ongelmat hävisivät.

  Tiedoksi vaan jos joku painii samojen ongelmien kanssa.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 4. gecko

  gecko 1st gear

  Minulla on impalassa https://piratejack.net/ tilattu levyjarru sarja. Sarja tuli tehostamattomien rumpujarrujen tilalle eteen, oli täysin bolt on tehostimineen ja kaikkine kiinikkeineen mitään ei tarvinnut rueta itse rakentamaan. Vastaavan näköisiä nuo right stuff sarjat.

  Noh ekan kesän toimi erittäin hyvin. Toisena kesänä hajosi tehostin, usa partsilla oli hyllyssä vastaava, tilaukseen ja paikalleen ajut jatku... noh syksylly rupesi tekemään sitä, että kun kone on lämmin jää etujarrut laahaamaan. Pikkusen kun nostaa jarrupolinta jalalla loppuu laahaaminen. Ei jää laahaa siis kun kone on kylmä.

  Osaiskohan tähän ongelmaan kukaan antaa vinkkiä mistä lähtis vikaa etsimään ?
  Sarjassa tullut pääsylinteri ja satulat on wildwood tavaraa et luulisi olevan suht laadukkaita kestävän enemän kuin kahdet kesän ajut.
   
 5. Hai

  Hai Double Gearhead

  Mopar sarja käyttää mopar satulaa. Asennettiin muutama vuosi sitten kaverin 1969 Plymouthiin ja on mielestäni parempi, kuin SSBC:n Klesey Hayes kopio setti.
  Ainoa on, että ei sovi 14" vanteiden kanssa ilman satulan työstämistä, niin kuin SSBC:n setti sopi.
  [​IMG]
   
 6. Nupa

  Nupa Gearhead

  Pukki toi samanmoisen setin GM A-koriseen, mut vielä en o asennushommmiin ehtiny.
  Ihan hyvältä vaikuttaa kyl.
   
 7. RKo

  RKo 1st gear

  Vastauksista päätellen tulkitsen, että sarja voisi olla ihan Ok hankinta. Eipä tuota oltu täälläkään juuri moitittu, joten ehkä se toimii siten kun on suunniteltu https://forbbodiesonly.com/
   

Kerro tästä muillekin!