riisseliin syyläri (dodge ram 78)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jokeri, 21.11.2007.

  1. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Tuollainen 78 dodge ram pikuppi maahantuojan asentamalla mitsubishin 4.4 litran kutos diisselillä tuli hankittua talviautoksi. Nyt sen lähes 30 vuotias syyläri hajos ja uus pitäis saada tilalle. Vanha syyläri on merkitty moparin tähdellä, eli lienee ollut autossa alunperin, eikä maahantuoja ole sitä menny vaihtamaan. Onko näihin ollut saatavilla eri syyläreitä (esim pikku ja isolohkoille omat) ja mites tuon riisseli poikkeaa bensakasin jäähdytystarpeista?
    Pitäis päästä ajeleen etttei tarvisi firman autolla kauaa ajella.
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Löytyisiköhän ihan alkuperäisellä varaosanumerolla, kun tuo moottori on kuulunut ihan tehtaan tuotantovalikoimiin...
     
  3. leadsled

    leadsled Gearhead

    Todellakin Mitsun kone on jo tehtaalla sinne laitettu.
    Ja eikös tilavuus ole 4.0 litraa..?
     
  4. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Onko todesta näin? Ma luulin että tuo on A) 4,4litraa ja B) maahantuojan asentama. No jokatapaukses päädyin kaivamaan tuttavan romuläjästä sopivan kokoisen syylärin, kun nuo uudet on niin tolokuttoman kallihia
     

Kerro tästä muillekin!