Riittävä teho kadulle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja KiRu, 26.11.2019.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mikä on riittävä teho kadulle? Mulla on aina sen hetkisen auton tehot riittäneet sekä kadulle, että jopa pitemmille maantiematkoillekin. :D:p
     
  2. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Työn puolesta joutui persjantaina (black fridayn ruuhkat) suhaamaan liikenteen seassa ja semmonen havainto tuli tehtyä notta. Jos sataa lunta/vettä/räntää ja on lisäksi hämärää niin tällä perällä suurimmalle osaa tienkäyttäjiä kaikki yli 75hv on liikaa/turhaa.
     
    Gary Grand ja Inlinee tykkäävät tästä.
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    23 hp Fiat 126 pyörähti takapyörien hukattua pidon ylämäessä. Oli onni mukana. Fiiu kääntyi jämptit 180 astetta, joten pääsin ajamalla takaisin vauhdinottopaikalle. Toisessa yrityksessä menin vauhdilla mäen ylös painamatta 594cc koneen kaasuläppää ihan pystyasentoon.
     
    Sierra, Gary Grand, caprice305 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!