Riku Rassin rodista pienoismalli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja ESMCB, 13.11.2004.

  1. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Ajattelin tässä että voisin käydä tekemään tuollaista pienoismalli tuosta Riku Rasiin oranssista rodista. Kertoisiko joku nyt vähän tästä autosta että se taitaa olla 32Ford mutta mikä kone siinnä oikeen on? Onko se mainittu joskus jossain tai osaako joku sanoa mikä se on ja mistä sarjasta saisi sopivan saman laisen moottorin? Ja mistä sarjasta ehkä kannattaisi em. mallia käydä kyhäämään?
     
  2. Dropper

    Dropper 1st gear

    Eipä ainakaan kasissa olleissa sarjiksissa sen kummempaa mainintaa ole. Konehan ei näy muistaakseni kun vain aniharvoin.
    Joskus joku v8:sin pienoismallitoimittajista oli tehny mallin siitä vanista joka oli postiluukku palstan piirros logo. Korjatkaa jos olen väärässä...
     
  3. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Joo niin se oli tehny en muista kuka sen oli tehny mut en se lehti jossain tuolla... Kyl sen kone siin näkyy yleensä sillo kun se rodikin näkyy... Kun tälläses autos se kone on aika keskeinen osa koska konepeltiä ei ole ni se näkyy sieltä ja sen ois hyvä olla oikean lainen. Onko se joku chevyn pikkulohko vai? Kertokee joku viisaampi.
     
  4. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Riku Rassin rodi oli alussa jonkinlainen yleisrodi, mutta se kehittyi vuosien varrella hyvin sarjakuvamaisesta akuankka-autosta 32- ja 34-mallien välimuodoksi. Kyllä moottorin esikuvana oli muistaakseni Letukan pikkulohko. Jakajakin on takana.
    Julkaisimme joku vuosi V8-urakan jälkeen Riku Rassi sarjakuva-albumin, johon koottiin kaikki vanhan toimituksen aikana julkauistut sarjakuvat. Nämä syntyivät taiteilijan kanssa yhteistyössä, ja juonet perustuivat usein tositapahtumiin harrastuksen parista.
    Albumissa näkee hyvin rodin kehityksen. Kirjassa on myös runsaasti taustatietoa ja julkaisemattomia skisseja ym. Allekirjoittaneelta löytyy vielä nippu Riku Rassi -kirjoja 5 euroa kappale. T. Fiskis 0500-401 852
     

Kerro tästä muillekin!