risuja ja ruusuja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja rambleramerican, 1.11.2004.

  1. jenkki

    jenkki 1st gear

    no voi sun saakuti :eek: mihin tässä enää voi luottaa jos ei jäsenmaksuluettelokaan pidä paikkaansa?Ei kait se auta ko pyytää kerhon puolesta anteeksi ja alkaa laittaa tietoja ajan tasalle :oops:
     
  2. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    jep..ihmettelee tääki et miks ei ollu maksaneitten jäsenten nimilistassa kaikkia mukana,jotka oli maksanu..on tullut pari muutakin ilmi joille ei ollu kirje menny..ja puhelinnumeroista sen verran et niistä osa vaihtuu nii nopeaa ettei meinaa pj perässä pysyä...koitamme kuitenkin parhaamme... :odroll:
     
  3. jenkki

    jenkki 1st gear

    nnnojooo,,,turha syyttää peiliä jos naama on vino 8) sepä sitten niistä kokousjupinoista jos kerta on enempiki sellasia joille ei oo koko viesti ees menny.Politiikkaa ei osata vaan tässä tiedonkulussa ja selittämättömissä katoamisissa pärjätään näköjään jopa verotoimistolle ja kelalle :rotfl:
     
  4. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

  5. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    tuossa rahastonhoitajan ka tuumittiin,et josko se nimien uupuminen listalta johtunee siit et kaikki ei muista käyttää viitettä..niillähän me seurataan näit maksajia..ja kun viitettä ei käytä nii tää nimilista joka tulostuu automaattisesti aakkosjärjestykseen viitteiden ja sukunimien perusteel ni ei sit tunnista maksua muitten maksujen seasta..?? ja nyt jäi vaivaan että kenenkähän lie se puh.numero oli joka on päivittämättä??..että voisi tilanteen korjata?? :wink:
     
  6. kingsway

    kingsway Gearhead

    Heh, nolo homma. Maksoin jäsenmaksun vasta eilen nii ei oo tullu pikkujoulukutsua...
    Eipä siinä, valitettavasti en pirskeisiin ehtisikään.
     
  7. Trans Am -87

    Trans Am -87 1st gear

  8. duutte

    duutte 1st gear

    Kattoo kuinka monta kertaa tätäkin viestiketjua on luettu (961) ja vertaa kirjotettuihin viesteihin (26)... Kiinnostaa, mutta ei oo mitään sanottavaa asioihin? Vähän sama kuin tuon kerholehdenkin kanssa on ollu, eipä hirveästi oo kalustoesittelyjä tai muita juttuja lehteen laitettavaksi tyrkytelty. :-?

    Pitääpä kilauttaa kaverille ja tilata tuo cruuuzing-DVD, sitten vaan potikat kaakkoon ja nauttimaan 8)
     
  9. 348

    348 1st gear

    Noo meille saa tulla tekeen juttua. Onhan siittä ollu joskus puhettakin.
    Mutta en kyllä tyrkyllä oo onhan niitä aina parempiakin jutun aiheita..
    Jep toivottavasti dvd:n saa jo pikkujouluissa..
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo.... kyllä on hiljaista. mutta kohta paukkuu niin että......
    :mad: EI KAIT SIINÄ KU HYVVÄÄ UUTTA VUOTTA VAAN KAIKILLE!!![/i]
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Päivityksiä kaipaisin, niin nettisivuillemme kuin tännekin jotain elomerkkiä. Esim. onko t-paitoja saatavilla (XL-kokoja) lisää? Onko mitä tapahtumia tulossa?
     
  12. jenkki

    jenkki 1st gear

    T-paitojen toimituksesta voi kysellä kerhosivuilla näkyvästä numerosta..tapahtumista tiedotetaan kyllä heti kunhan ittekkään niistä jotain tiedetään :lol: eli kokuksien jälkeen olemma viisaampia.-ainakin teoriassa,,,
     
  13. jenkki

    jenkki 1st gear

    ,,ja kokushan on sitten selkokielellä kokous.
     
  14. Aako

    Aako 1st gear

    Elonmerkkejä ja tapahtumiahan saa aikaiseksi kun ei odota valmista ja nimettömänä huutele ei tätä ole tarkoitus muutaman ihmisen voimin hoitaa
    joten käyttäkää tarmonne toiminnan kehittämiseen eikä valittamiseen
     
  15. monaco74

    monaco74 1st gear

    Aako puhuu asiaa. Voi hiukan ahistaa tapahtumien organisoijia kun porukka on koko ajan tumput suorina vailla lisää. Ja sitten kun jotain yrittää tarjota niin se ei sitten tietenkään ole sitä "oikeanlaista tapahtumaa" ja siitäkin pitää kitistä. Olispa jännä kuulla, että minkälaisia tapahtumia porukka odottaa? Tai sitten ei...

    Ja mullahan ei sitten tietty taaskaan oo mitään rakentavaa asiaa saati sitten ehdotuksia. Paitti jostain syystä tällä hetkellä lapsettaa.. jos lunta piisaa niin lasketaanko keväällä kilpaa mäkeä? Esmes uskalikkojen cruisailujen yhteydessä (tai tilalla jos ei ruisailla)? :p
     
  16. Aako

    Aako 1st gear

    Joo...eiku kelkkoja soppaamaan :D
     
  17. Trans Am -87

    Trans Am -87 1st gear

    Kelkka löytyy jo: Stiga GT :lol:

    Asiasta kolmanteen, milloin teillä on seuraava kokous ja missä?
    Tietoa voi laitta vaikka privana.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tarkoitus ei ollut todellakaan vaatia mitään valmista tumput suorina... Sorke.
     
  19. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    se on taas tää ikuisuus juttu et cruisinkeja halutaan mutta henkilöltä joka ne tähän asti on jotenkin organisoitua saanu..alkaa näet loppuun ideat ja se että joka cruisingissa on kuitenkin ollut myös niitä vali,vali,vali tyyppejä joille ei mikään kelpaa nii mielessä on käynyt et ollaanpas yksi kesä ilman cruisinkeja nii josko ne taas ens keväänä kelepais ne mitä on tarjolla.. :lol:
    se on yllättävän masentavaa et kun saat cruisailut rullaan omastamielestä helv..hyvin ni sitte on joillakin pokkaa tulla valittaan .... pitäsivät ajatukset ees ominaa eikä pilais muitten iloo..

    mutta yritetään nyt vielä kuitenni..
    JA niitä ideoita todellakin tarvittais ettei menis taas cruisingit samalla kaavalla kuin aijemmin..oulussa on vaa melko vähissä näät vaihtoehdot esim kokoontumispaikkoina.. ja jne.... eli uusia ideoita todellakin kaivataan..
    !!!!!!!!!!!!!
    yhtenä juttuna ois et järkättäis pari isompaa juttuu useemman kerhon voimin???? miltä kuulostaa??
     
  20. Aako

    Aako 1st gear

    Ei ne varmaankaan paikat ja vaihtoehdot lopu kun vaan ois sakkia ideoimassa asioita taitaa pikemminkin olla niin että tämä sama remmi on
    vähitellen annettavansa antanut onhan jo vuosia samat henkilöt ollut toiminnan takana Että jospa jotenkin uutta verta sais toimintaan aktiivipuolellekin vähitellen niin alakas piristyyn meininki
    ei ny heittetä kirvestä kaivoon vaikka joskus niin vit....ttaa
    hierotaanpa nyt porukalla niitä aivonystyjä että saatas jotai uutta aikaan :-?
     

Kerro tästä muillekin!