risuja ja ruusuja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja rambleramerican, 1.11.2004.

  1. amalo

    amalo Gearhead

    Toi kuulostaa hyvältä, tollasta mäkin oon aatellut. Vois joku kerta vähän lyödä päitä yhteen ja miettiä mitä ne vois olla. Noi oshan kruisinkit kyllä on ollu aina tosi hyviä (vaikka ois satanu paskaa ja ei muuta kun pari autoo letkassa), aika tylsää ois kesällä ilman niitä.

    Mutta jos tollasia isompia tapahtumia järkättäis niin noita "tavan" kruisingeja vois sitten vaikka vähän keventää - vaikka niin että ois joku tietty kokoontumispaikka ja tietty "virallinen" cruising reitti jossa tulis tuttuja vastaan. Eli ei mitään ohjattua siirtymistä paikasta toiseen, vaan vaikka joka toinen lauantai/perjantai-ilta siellä ja siellä paikassa (esim. ranta ja vaikka joku pystybaari jossain) ja niillä ja niillä kaduilla (joku sopiva lenkki, näitähän on) tyyliin että illalla kuuden jälkeen voi lähtee katteleen ketä on liikkeellä. Silleen että homma toimis ihan automaattisesti - kait sekin on mahdollista, toimiihan tuo muuallakin.
    Sitten vois keskittyä enemmän noitten muutaman isomman tapahtuman järkkäämiseen, mutta ois tollasia pienempiäkin juttuja jotka ois kumminkin kaikilla tiedossa.

    Tällanen vaan ehdotus tuli mieleen.
     
  2. jenkki

    jenkki 1st gear

    Kuullostaa sairaan hyvältä.Niiltä muutamalta cruisinkien järjestäjältä loppus suorituspaineet ja ressi saman tien,kun olis tollanen"kaikki tietää"juttu ja isommatkaan tapahtumat ei olis enää vain muutamien samojen tyyppien niskoilla...olis jo aika iso askel muutokselle jos tämäkin idea toteutus.
     
  3. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    :D tämä ainakin kannattaa tuota ideaa ihan kympillä..
     
  4. jenkki

    jenkki 1st gear

    Ei kait sitte muuta ku järkkäämään palaveria kerhojen kesken,niin saadaan homma etenemään. :wink:
     
  5. skotikka

    skotikka 3rd gear

    :eek: hullussa mielessä kävi tossa et oisko hullu ajatus järjestää kerhojen kaa yhdessä forssa piknickin tyyliin oulu piknikki. itte en kuulu oulun seudun kerhoihin, mutta voisin kyl lähtee vapaaehtoiseksi mukaan.. ja varmaan muitakin löytys. vapaaehtoisten ja kerhoporukoiden kesken vois sitten olla vähän niinku palkinnoksi/houkuttimeksi joku yhteinen illanvietto..no, voi kyllä olla melko kaukaa haettua, :p mutta olis kyllä hauskaaa! moni kun ei reissaamaan pääse samanhenkisten joukkoon vaikka haluis, kun moni tapahtuma (taitaa olla suurin osa) on etelä-suomessa.
     
  6. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    asia on käyny jo aikoja sitte mieles et onnistuskohan oulu-pic-nic..mut mut tämänhetken ohjelmissaki on jo kova homma saaha kaikki toimii ym..ja sit se paikka et mis tää pic-nic pidettäs??
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    ...se kirjoitetaan: pick-nick...
     
  8. Trans Am -87

    Trans Am -87 1st gear

    :lol: :lol:
     
  9. Aako

    Aako 1st gear

    entä jos pietään pic-nic :lol:
     
  10. skotikka

    skotikka 3rd gear

    noo, ittellä kävi mielessä et voi kysästä tota äimiskää eikkä ravirataa käyttöön.. onhan siellä ollut aikanaan vaikka minkämoista toimintaa ravien ja ratsujen lisäksi. ja isompi lössi kehiin ja suunnitelmat ajoissa kuntoon elikkä vuotta etukäteenhän tuo homma pitää tieten tehdä. no, iso hommahan se on ja löytyykö sitten innokkaita tarpeeksi :odroll: Heii! :p galluppi kaikille jenkki-immeisille oulun seudulta: olisko haluja mukaan tällasen tapahtuman järkkäämiseen? Ja toinen galluppi ihan kaikille: tulisitko kahtomaan jos oulussa tällanen tapahtuma ois? ja lisääkin ideoita löytyy: drive-in elokuvailta, ranta-ilta... :wink:
     
  11. Pave

    Pave 1st gear

    Tulisin, en tiedä järkkäämisestä mutta paikalla olisin ainakin. Nyt kun saan oman auton maalattua niin pyrin olemaan paikalla mahdollisimman monessa tapahtumassa tänä kesänä.
     
  12. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    joo äimänrautiota on aikoinaan alustavasti tiedusteltu ja sillon tuli kohalaisen jyrkkä EI...että se siitä sitte..
     
  13. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Äimärautiolla on toiminnanjohtaja vaihtunu, kantsisko kysyä uudestaan. Vai hallinnoiko sitä Oulun kaupunki?
     
  14. skotikka

    skotikka 3rd gear

    oulun kaupunki huolehtii kunnossapidosta ja hallinnosta vissiinkin radan oma "porukka". jos ehdottas jollekin kaupungin pampulle tälläista tapahtumaa ja sanos et varmasti tulis porukkaa, esittäs homman vähän "kaupallisestikin" kannattavana :odroll: .. mainostahan se ois kovasti. radan porukalle vois mainita et järjestettäs raveihin liittyvää toimintaakin.. esim. radalta vois tytöt esitellä pelaamista ja poniporukka vois ajeluttaa lapsia.. siellähän on nykyään ravintolakin ni sais nekin rahaa kun pitäsivät "kestitystä kansalle". sponssataan perkele vaikka porukassa pari loimee jollakin "jenkkiystävät"ravilähdöllä.. ei ne loimet maksa hirveitä. :wink:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuskin antavat ravirataa käyttöön.. pelkäävät kai et jonku kosla laskee öljysä sinne ja muuta. mutta siinähän on iso parkkipaikkaki siinä äimiskällä, etteikö siinä vois?
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miten olisi muhoksella montan leirintäalue?Olen joskus kysynyt moisesta ajatuksesta ja olivat myötämielisiä ja olisi mahdollisuus varata omaan käyttöön.
     
  17. Trans Am -87

    Trans Am -87 1st gear

    Kannatetaan ideaa ja olisikin tosi lähellä 8) 8)
    Siellä kokoontuu muutenkin joku motoristikerho joka Juhannuksena, joten miksei sinne voisi mennä meidänkin kerho ja varata koko alue 8)
     
  18. Rekke

    Rekke 1st gear

  19. Trans Am -87

    Trans Am -87 1st gear

  20. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Mitäs tapahtunut kerhon nettisivuille? Onko tosiaan domain vanhentunut? Onko kuvia tulossa kesän / syksyn cruisingeista?
     

Kerro tästä muillekin!