Rochester 4GC ongelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Tseitsei2, 26.6.2015.

  1. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Laitoin tallin hyllyssä pölyä keränneeseen viisysin vanhaan 4GC rokkariin korjaussarjan sillä ajatuksella, että saisin sen orkkis putsareineen käyttöön autossa nykyisin olevan tarvikekaasarin ja kromiputsarin tilalle.

    Melkein onnistukin, meinaan lähti käyntiin ihan jees ja kävikin jopa, mutta alko melko nopeesti röpeltään ja kusi bensaa oikein huolella ympäri imusarjaa. Ei sentään syttynyt palaan kuitenkaan :lol:

    Kysymys kuuluukin: Mikä reikä on kuvassa tuossa kiihdytyspumpun vieressä ja mitä tuohon on tarkoitus laittaa? Salapoliisityön perusteella bensaryöppy tuli tuosta reiästä (jota ei tietenkään kasausvaiheessa huomannut sen kummemmin ihmetellä)

    [​IMG]

    Voiko olla, että kuuluisi olla samanlailla tulpattu, niinkuin noi muutkin sokeet tossa sivuilla ..?

    [​IMG]
     
  2. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Chevy miehet ämerican foorumilla haastelee kyseessä olevan idle vent valven paikka: http://www.chevytalk.org/fusionbb/showt ... id/293265/

    Miten tommonen tuuletus venttiili käytännössä toimii ja varmaan se seuraava kysymys on, että mites mä saan tiiviisti tulpattua ton reijän :lol:
     
  3. Karck

    Karck 3rd gear

    Enemmän vaikuttaa koho/neula ongelmalta. Ei pinnan noin korkealle pitäisi tulla. Tulvii kaasari.
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    komppaan Karckkia; se idle valve taitaa olla vaan kohokammion huohotusventtiili joka aukeaa ( vai sulkeutuiko se??) kun kaasua painaa.....jos siitä reijästä ruikkii bensaa niin saa liikaa tavaraa kohokammioon :(
     
  5. Karck

    Karck 3rd gear

    Kohokammion huohotus, johdetaan vissiin yleensä imuilmaan takaisin. Esimerkiksi mun alkuperäisessä ilmanputsarikotelossa on tolle oma reikänsä suodattimen sisäpuolelle, siitä lentelee sit höyryt suoraan kurkkuihin.
     
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Katsopas tuota sivua ja alla olevaa räjäytyskuvaa; taitaa tuo venttiili olla vaan korvausilmaa varten, sitä käyttää kiihdytyspumpun vipu.... ei liity kierrätykseen 4GC kaasarissa ( eikä 2GC joka on tutumpi...)

    http://www.carburetion.com/4jet.asp
     
  7. Karck

    Karck 3rd gear

    O näinhän se varmaan on. Mutta kyllä tulvii edelleen jos tosta tulee pensat pihalle.
     

Kerro tästä muillekin!