Rock Race autojen kuljetus Tallinna-Pärnu-Tallinna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopeman, 21.6.2005.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Nyt olis mahdollisuus kuljettaa autoja perjantaina 22.07 Tallinnasta Pärnuun, ja sunnuntaina 24.07 takaisin. Kyytiin mahtuu kuusi autoa ja edestakaisen kuljetuksen hinta on 490€, eli reilu 80€ per auto. Tarkemmat siirtymisajankohdat on vielä sopimatta. Mä voin ottaa tosta yhden paikan ja hoitaa juttua EM kisoihin asti, jolloin kaikki paikat pitää olla varattu ja kyyti maksettu tai jättäydyn pois kelkasta. Mikäli auto ei tule täyteen, maksan sitten ens viikon lopulla rahat takisin, tai miten sovitaan. Kyydin hinta per auto vajaalla tietysti nousee. Joku muu voi toki hoitaa yhteyksiä siitä eteenpäin jos siltä tuntuu, mutta mulle toi on takaraja.
    Sitovia ilmottautumisia joko tänne, yksityisviestinä tai puhelimella. Toinenkin rekka järjestyy tarvittaessa, mutta varauksella on suht kiire.

    t;jykä

    050 3255466
     

Kerro tästä muillekin!