Rockauto.com ja CN-nimikkeet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kpj, 23.11.2011.

  1. kpj

    kpj Gearhead

    Tere,

    En on varma onko keskustelua käyty, mutta en äkkiseltään löytäny. Eli ootteko huomannut, että kun tilaatte Rockautosta tavaraa, niin tilausvahvistuksessa näkyy suoraan tuotteen CN-nimikkeet. Mielenkiinnosta selailin muutaman tilausvahvistuksen ja vertasin tullin sivuila oleviin ja ne käyvät suoraan. Helepottaa kummasti kun tekee ite tullausta nettituonnin kautta, niin ei tartte ettiä tai soitella kellekkään. Kyllä ne tullitädit on ihmeissään, kun tämän jälkeen ainakin omat Rockauto-hommat on niin pilkun tarkkaan tullattu kuin olla voi :rotfl: .

    Koodihan löytyy kuitista Part type kentästä, eli rockautolla tilausvahvistushan on seuraavanlainen:
    Koodi:
                     ! Part Number ! Part Type                            ! Price EA ! Core EA     ! Quantity ! Total          !  
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Valmistaja ! osa#             ! Glow Plug  (8511.10.0090) ! hinta      ! vaihto-osa ! kpl         ! yhteensä $ !
    
    Kuitista siis Part Type kentässä suluissa oleva 8511.10.0090 koodi löytyy suoraan tuolta tullin CN-viidakosta ja on siis jokaisen osan kohdalla, ainakin kuiteissa, jotka ite tarkastin. Eli ainakin yhdestä paikasta ostaminen on entistä helpompaa tulevaisuudessa :p
     

Kerro tästä muillekin!