rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Rytari

  Rytari Gearhead

  Fedex olis paljo mukavampi mutta posti alkaa oleen puolet halvempi vaikka käsittelymaksunkin ottavat.
   
 2. T5

  T5 Gearhead

  Jossain topikissa muistan jonkun ihmetelleen lähiaikoina, että tuleeko Rockauton paketit nykyään kotiovelle vai lähimpään postiin.
  Minulla on tähän asti tullut aina lähimpään postiin, mutta yllätys oli suuri, kun kuriiri kiikutti viimeisimmän tilauksen kotiovelle.
   
 3. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Mukavasti tuli taas Fedexillä paketti omaan kätöseen. Kuriiri soitti aamulla ja kysyi oonko kotona ja paketti hallussa 5min päästä. Tasan viikon kesti ja päivän aiemmin perillä kuin arvioitu.
   
 4. impala-63

  impala-63 Gearhead

  No minä tilasin työpaikalle missä on postin palvelu niin niin vaan meni johonkin postiin mistä se pitäisi noutaa. Täytyy soittaa ja sanoa että toimittavat sen kun firma kerta maksaa siitä palvelusta. Tosin firman nimi ei ole siinä lapussa. Taisi jopa olla firmalla ja tuolla postilla sama postinumero tuossa vantaalla mutta nyt paketit on jossain muualla muutaman kilometrin päässä ruuhkahelvetti citymarketin postipalvelutiskillä.

  Posti on kyllä paska monelta osin, mutta jotkut paketit tulee todella nopeasti. Tilasin pari öljypumppua oilonin polttimeen sunnuntaina niin tiistaina oli noudettavissa pakettiautomaatista. Oli nopea palvelu. Noi rockauton paketit oli tosi paska palvelu.

  Nyt vielä kun ne paketit on toimitettu tuonne citymarkettiin niin menee taas 3 päivää että tulee ne laput perille että noudettavissa. Karkeasti 2 viikkoa siitä kun ne on tullut suomeen on suomen lähetys listat kädessä että noudettavissa.
   
 5. ihka

  ihka 2nd gear

  Miten Rockautosta tilataan postin kautta ?
  Ei siellä ole vaihtoehtona mitään posti kuljetusta vaan Fedex ja seuraavat ovatkin sitten jo paljon kalliimpia.
   
 6. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  Se vaan, että FedEx haluaa tullaamisesta 15€ ja 10min. näpyttelyllä mieluummin säästän sen.
   
 7. Ck

  Ck Gearhead

  USPS eli jenkkien postilaitos, tulee postin kautta
   
 8. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Suomen posti osallistuu lähetykseen valitsemalla rahtariksi USPS ja ehkä myös UPS rahtarin. Fedex ei tarvitse Suomen postia toimituksiin, joten valitsemalla sen, on turvassa postin lisämaksulta.
  Joskus Rockautosta tilaillessa, USPS on myös harkinnan arvoinen vaihtoehto, mutta hitaampi muihin verrattuna.
  Tullaus hoituu helposti itse tehtynä ja hyvällä tuurilla saattaa paketti tulla perille ilman tullausta.
  Ittelle kävi viimeksi USPS kautta tilatessa moottorin osia (ei ollu Rockauto) että ei alkanut toimituksesta kuulumaan mitään, vaikka aikaa tilauksesta oli menny jo tovin.
  Jäljitin toimituksen seurannasta lähetystä ja paketti näytti olevan lähipostissa. No puolijuoksua kiiruhdin postiin hakemaan pakettia ja sieltä sanottiin, että minulle olisi tullut ilmoitus jos paketti on täällä!
  Että ei ole saapunut postiin minun pakettia. Ihmettelin siinä sitten, että missähän se paketti on ja helvetti siinähän se paketti oli postin hyllyssä odottamassa noutajaansa. Oli ollu jo viikon...
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Ei halua ku maksat suoraan Rockautolle ne etkä fedexille...
   
  Gary Grand ja Seevu tykkäävät tästä.
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kyllä ne taitaa ristiin mennä nuo kuletukset. Aamulla tuli fedexin kautta tilattu paketti rokkiautosta jonka toimitti kuitenkin postnord. Niitä oli kaksi pakettia samaan aikaan tilattu ja toinen tulee arvatenkin huomenna, joten kukahan sen tuo? Kisastudio pystyyn.
   
 11. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Onko postnordilla mitään tekemistä postin kanssa? Varma en ole,mutta käsittääkseni ei ole..?
   
  ihka tykkää tästä.
 12. ihka

  ihka 2nd gear

  Ei todellakaan ole.
   
 13. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  omat kokemuksen ovat sen suuntaisia, että posti on huippulaitos verrattuna postnordiin.
  Jos postnord on sekaantunut kuljetukseen niin on ollut todella hidasta.
   
 14. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Tuo Fedex on hyvä jos on tällainen vuorotyöläinen ja päivisin kotona. Mutta jos 8-16 töissä henkilö , voi olla haasteita saada paketti. Kun nuo jakelut tapahtuu tolla aikaikkunalla. Täällä saa postipaketit postista 24/7
   
 15. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Taitaa riippua paikallisista?o_O
  Mulla ei ole Postnordista kuin positiivisia kokemuksia. Ei se niin nopea ole kuin Fedex, mutta palvelu on kahdella tätä jakopiiriä ajavalla ihan huippua!:cool: .. ja Tiina on tosi mukava naisihminen.:D Toisen kuskin nimi ei ole jääny mieleen vaikka muutaman kerran on puhelimessa toimituksia sovittu..:)
   
 16. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  No nii, se postnordin sama jamppa toi sen toisen paketin vähän ennen yhdeksää aamusella. Kumpikin tuli etuajasssa perille. Tilattu avain ei kyllä tietenkään tilattuun anturiin käyny mutta ehkä tommoseen reilun kolmen euron avaimeen voi nyt sitten tehdä muutoksen.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 17. xarper

  xarper Gearhead

  Täällä tulee kaikki Fedexin paketit Postnordilla ainaskin, tai Nordic Express, en tiedä onko noissakaa jotain eroa, vaihtelee aina päivittäin vähän kuka kuskaa.
   
 18. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  On niissä jottain eroa. Nordic Express on kuletusliike savon syvämmestä kuopijosta ja Postnord pohjoismainen monessa maassa toimiva yritys.
   
 19. -tl-

  -tl- Gearhead

 20. GBS

  GBS 2nd gear

  Liikkuuko rahti usasta tänne nyt? Jos Rokista, Summitilta yms. Tilaa
   

Kerro tästä muillekin!