rockautosta tilaaminen

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Vallu 426

  Vallu 426 2nd gear

  Ite olen ollu varsin tyytyväinen US-PARTSIIN,viime viikollakin tavaraa tilasin n.12.30 ja romppeet oli postin kautta perillä seuraavana päivänä 15.30 ja välimatkaa on 300 km.
   
 2. north

  north Gearhead

  On mullekkin tulossa US-Partsin kautta äänenvaimentimia pitäis olla Suomess 5.5.2020.
  On ihan hinta kohdallaan.
   
 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  itse huomannut, että isoissa ja painavissa osissa US-Parts voittaa Rockauton hinnat. Kun Ra rahti pomppaa aina todella korkeelle.
   
 4. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  Ei tarvitse olla painava, tiivistesarja rockautosta kuluineen n. 120€ sama sarja us-partsista n.100€ tosin noudettuna. Vertailu kannattaa.
   
 5. väsynyt

  väsynyt 3rd gear

  Us-parts Center-Link 238e Rockauto 117e.koti ovelle!
   
  ZZ20 ja xarper tykkäävät tästä.
 6. 1purehell

  1purehell Gearhead

  No mikähän tämä on? Paketti on Fedexillä jumissa ja seuranta sanoo näin: "Maahantuojan selvitysohjeet vaaditaan. Suositeltava toimenpide: Maahantuojan toimitettava ohjeet."

  Maksoin tosiaan tullit ja verot etukäteen.
   
 7. juko7

  juko7 Gearhead

  Oletko saanut sieltä mitään yhteydenottoa? Kysy sieltä suoraan, voi olla yhteystiedoissa virhe tms.
   
 8. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Kaikki oli muuten kunnossa, mutta he halusivat minun henkilötunnuksen, niin saattoivat päästää tämän valmiiksi verotetun paketin eteenpäin. :confused:
   
 9. juko7

  juko7 Gearhead

  Niijjoo, tullauksessa pitää ilmoittaa joko Y- tai henkilötunnus. Tarvitaan jossain muodossa tai joissain tilanteissa myös lähettäjältä. En tiedä mihin seurantaan tai valvontaan mahdollisesti tarvitsevat. Minulla oli kerran Euroopasta saapuva yksityishenkilön lähettämä tullattava paketti jäädä jumiin, kun lähettäjää ei pystynyt yksilöimään riittävän tarkasti. Mut hyvä että paketti lähenee...
   
 10. Mpi

  Mpi 1st gear

  Hei,

  Rockautosta olisin ensimmäistä kertaa tilaamassa osia ja jos haluan että rockauto hoitaa tullit,alvit niin täppäänkö siis ruksin tuohon Pre-pay Customs Charges?
  Ja tuleeko tuohon Enter Tax ID laittaa mitään?
   
 11. Hai

  Hai Gearhead

  Kyllä
  Jos tilaat yrityksenä, niin silloin laitat alv numeron siihen. Yksityisenä jätetään tyhjäksi.
   
  isalmela tykkää tästä.
 12. kippis

  kippis Gearhead

  hienosti tuli taas rokkiautosta paketti. halvimmalla lähetystavalla. fedex.
  toissa lauantaina tilasin niin sunnuntaina tuli jo viesti että lähetetty ja nyt tuli kotiovelle. reilu viikko.
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Toi fusick.com ei kyllä kovin ripeä ole. Kaksi viikkoa tullut vesipumppu... sitten tilauksen jälkeen tuli lisälasku kuljetuksesta 47$ ja tänään fedex kyseli tulleista että mitenkä hoidetaan... sellanen liki 250€ tulee maksaan toi pumppu.
  Paremmin on rokkiauto toiminut mut tota osaa ei siellä ollut.
   
 14. onneton

  onneton 3rd gear

  Moro,on aivan pakko avautua.Tilasin 21.4.2020 -91 Chevy capriceen Rockautosta syylärin USPS rahtarina.Eli siinä että menin klikkaamaan USPS puulaakin asiat lähti meneen pieleen oikein tunteella.
  [​IMG]
  Your RockAuto Order Has Shipped!
  Order Number 137871666 viesti tuli 21.4.2020.No jäin odotteleen,toukokuun alussa katselin USPS track numeroa.
  In-Transit
  April 26, 2020 at 8:13 am

  Processed Through Regional Facility

  JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER
  Ei liiku syläri mihinkään, jämähti New yorkkiin saatana.Otin yhteyttä Paypal sivujen kautta Rockautoon,ilmoitin 22.5.2020 että eget takaisin.Edelleen tarina jatkuu,kyllä syö miestä.:mad:.En enää koskaan tule käyttämään USPS palveluja kylä jämti on niin.Ilmoittelen miten tässä äijän käy.
   
 15. Heikki

  Heikki Gearhead

  Tällä hetkellä USPS:n paketit tuntuu olevan kaikki ihan jumissa USA:n jakelu- ja lajittelukeskuksissa koronasta johtuen. Mulla on oma paketti ollut nyt toista kuukautta jumissa ja tiedän lukuisia muitakin, joilla on sama juttu ...osa USPS:n normaalisti lentorahtina tulevista paketeista on myös tulossa rahtilaivalla Euroopan suuntaan, koska lentorahti ei vedä.

  Yleensä otan RockAuton paketit FedExin toimituksella, koska se on nopeampi ja koen että se hinta/laatu-suhde toimituksen osalta on parempi. USPS:n paketithan päätyy Suomessa Postin hellään huomaan ja se on yleensä se heikoin lenkki toimitusketjussa. Tullaus Postin kautta maksaa enemmän ja Posti rahastaa nykyään vielä erikseen 2,90€ käsittelymaksun jokaisesta EU-alueen ulkopuolelta tulevasta ulkomaanpaketista.
   
 16. Heikki

  Heikki Gearhead

  Oon tilannut yksityisenä ja laittanut rastin että tullit maksetaan valmiiksi. Mutta tänä keväänä on kahdesti pakettien yhteydessä oltu Fedexiltä erikseen yhteydessä ja kysytty onko paketit tulossa yksityisesti koska jos ei ole niin pitäisi maksaa vielä lisämaksuja - siis vaikka tullit ja muut maksut olisi maksettu jo ennakkoon. Noh, yksityisenä kun olin tilannut niin paketit tuli niine hyvineen kotiovelle, mutta jäin miettimään että mitähän lisämaksuja yrityksiltä sitten vielä peritään ja onko tämä joku uusi käytäntö kun aiemmin ei ole tuollaista erikseen kysytty.
   
 17. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Fedexin kotomaan toiminta ei ole ollut ihan aina AAA luokkaa. Niille on ”kadonnut” paketti ja kun sen niille selvittää, alkaa ”kukahan tämän tullaa”, jopa noista prepaideista.
   
 18. xarper

  xarper Gearhead

  Ei kyllä oo menny mitään lisämaksuja ja melkeinpä viikottain tulee tilailtua Rockautosta tavaraa yrityksenä.

  Onhan se jokaisen omaa hölmöyttä tietty jos käyttää mitään muuta kun Fedex tuolta tilatessa, aina se on ollut. Lottoa tuo USPS miten tulee ja millon tulee ennen koronaakin.
  Fedex taas hoitaa 3 päivässä vieläkin paketit perille priorityllä ja se 5pv about economyllä. Jos ei Kpo-Pieksämäki välin kuski sekoile liikoja sit...
   
 19. Larry79

  Larry79 1st gear

  21.05 tilasin laakerit ja tänään saapu. Melko vauhdikasta toimintaa.
   
  fudge85 tykkää tästä.
 20. 3964

  3964 2nd gear

  Fedex toimittanut 6-7 päivää tilauksesta tavara kotiovella pohjois savossa.

  Tuo varasto hässäkkä vaan tahtoo nostaa hintaa.

  Tänään otin us partsista jarrulevyt kun ovat saman hintaiset kotona kuin rock autosta.
  Levy parts 87€ ja rock auto 21€
   

Kerro tästä muillekin!