rockautosta tilaaminen

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Toimii kuin (sen vanhan) junan vessa: viime ke tilaus sisään, nyt paketti kourassa.
  FedEx tullit hoidettuna toimii, ja nyt ei kysellä enää edes sotuja. :)
   
 2. A.J.

  A.J. 3rd gear

  Samoin täällä. Viisi kokonaista arkipäivää jäi tilauksen ja paketin saamisen väliin. Ei paha. FedEx kyseli kylläkin minulta hetun.
   
 3. fishbone

  fishbone 3rd gear

  Nyt kävi sillain että Fedex oli nopea mutta osa meni USPSlle niin ei tapahdu mitään.
  Pari viikkoo jo vartonnu,,
   
 4. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Tuo on ns. karvalakkimalli fedexilta. Mainostetaan kuriiripakettina, todellisuudessa se on fedex smartpost, eli fedex ei koske koko lahetykseen, toimii valityspalveluna postille. Toimii ainakin USA:ssa hyvin, tosin tietty pikkuisen hitaampi.
   
 5. GBS

  GBS 2nd gear

  Tein just tilauksen 138euroo Rokin sivuilla.
  Maksoin Pay Palilla sen kummemmin kattomatta ja tuli sit vahvistus pankist et oot maksanu 144eur.
  En kyl muista et ois tuollee ennen käyny vai oonko vääräs?
   
 6. onneton

  onneton 3rd gear

  Moro,nyt tuli Paypal viesti että Rockauto palauttanut rahat.Tilauksen tein 21.4.2020 USPS rahtarina.On kyllä saatanan varma että enää ikinä laita rastia USPS kohdalle.Kuukausi meni että Rockauto palautti rahat,tein Paypallin sivuilla disputen .Olin myös yhteydessä Rockautoon monet kerrat,aina sanottiin että shipped.Sitten laitoin Paypallin töihin,ainoastaan sillä sain rahat takaisin,fuck.Nyt täytyy katella syyläriä Chevrolettiin jostain muualta ja toivoa parasta että myös tulee.Fedex tai DHL rahtaajaksi.On se ihme ettei voi esim USPS lähettää infoa että koronan takia ei homma onnistu,olis saanut homman pakettiin paljon aiemmin.Vittu mitä touhua.
   
 7. skide

  skide 3rd gear

  Rockauto ja Paypal käyttää ihan eri valuuttakurssin muutoskerrointa, eli olet maksanut saman verran taaloissa, mutta Paypal otti oman siivunsa valuuttakurssin muutoksessa USD:stä euroiksi.
   
  dart -66 tykkää tästä.
 8. Samiva

  Samiva 1st gear

  Onkohan kyseiseen firmaan mitään sähköpostia mihin joku ihminen vastaa?Ongelmia tullimaksujen kanssa,maksoin kaikki etukäteen ja nyt fedex ei ole saanu tietoa että tullit mun osalta selvät.
   
 9. paja1

  paja1 Gearhead

  Eikö niille riitä,että näytät tilausvahvistuksen?
   
 10. Samiva

  Samiva 1st gear

  Ei riitä,rockautosta mennyt puutteellinen tilausvahvistus..laitoin raksin pre-paid customs chargers ja maksoin n.43€.nyt fedex kysyi tullaanko itse vai kuljetusyhtiö.
   
 11. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Kyllä pitää riittää. Näytät sen sinun oman kuitin mikä tuli sähköpostiin niin siinähän lukee että olet tullauksen maksanut. Annat sen niille.
   
 12. masanteri

  masanteri 1st gear

  Itellä käyny sama juttu, vastasin vaan viestiin että tulli on jo maksettu ja paketti tuli perille.
   
 13. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Teemaan löyhästi liittyen, kun näitä nopeuksia vertaillaan.
  Tilasin USAsta muualta kuin Rockautosta vappuviikolla pikkuosia. Ensin ilmoitukset seurannasta nopeahkoa, vaan sitten hidastui tahti. Toivo miltei meni, vaan juhannusviikolla tuli ilmoitusta, että tullausta voisi tehdä. Ja postillekin maksaa heidän oma osuutensa. Nyt on nuo maksettu ja saattaapa olla jo ennen heinäkuun alkua osat perillä, eli pari kuukautta tavarat reissussa. USPS ja Posti...
  Kyllä se vaan näköjään aina ja joka kerta pitäisi päästä valitsemaan FedEx. Nyt tilasin muutaman osan Rockautosta, ja pitäisi tulla reilussa viikossa, kuten lähes aina aikaisemmin.
  AHi
   
 14. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Siksi kannattaakin Paypalin asetuksissa laittaa, että korttia velotetaan sillä valuutalla, millä kauppa tehdään, ja käytetään kortin valuuttakursseja. Vähänkin isommissa ostoksissa säästää ihan setelirahoja.
   
  GBS tykkää tästä.
 15. GBS

  GBS 2nd gear

  Kiitos vinkistä. En ole perehtynyt tuohonkaan asiaan riittävästi.
   
 16. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Paitsi että... Onkohan niin, että nykyään tuota ei saakaan enää asetettua pysyvästi Paypalissa?
  https://www.maksukamu.com/paypal-vinkkeja/
  Eli pitää aina ostosta tehdessä valita maksuvaluutta. Käy järkeen, sillä Paypalillehan tuottaa aika hyvin tuo niiden oma valuuttakurssi. Pitääpä olla itsekin tarkkana seuraavalla kerralla, kun ostelee jotain.
   
 17. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Missä tuon siellä asetuksissa pystyy muuttamaan?
   
 18. Ei taida saada enää pysyvästi päälle mutta maksua tehdessä sen pystyy vaihtamaan, siinä lukee yleensä jotain exchanhe rate tms. ja siitä klikkaamalla pääsee vaihtamaan
   
 19. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Juu, ei löydy enää Paypalista tuota (en ainakaan itse löytänyt), eli se on muistettava tarkistaa joka kerta maksaessa, että kortin myöntäjä tekee valuuttakonversion, eikä Paypal.
   
 20. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Nyt toimi toimitus kuin se vanha junan vessa kun asialla oli Iisalmelainen kuljetus firma. Kuski soitti kun oli tulossa toisin kuin Kuopiossa...
   

Kerro tästä muillekin!