rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. GBS

  GBS 2nd gear

  Viime pe tilaus ja tänään tuli. Fedex. Tosin yks sytytystulppa puuttu. .
   
 2. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Joo tosiaan itekin käytän vain ja ainoastaan Fedexiä. Ongelma on ollut siinä kun toimitus Kuopiosta Siilinjärvelle meinaa ottaa viikon. Kuten esim edellisen lähetyksen kanssa kävi..
   
 3. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Ja niin vaan tuli tämäkin perille. 2 kuukautta matkalla.

  Otsikon aiheeseen takaisin: Rockautosta tilasin reilu viikko sitten ja just kävi lähetti tuomassa paketin kotiovelle. Päivää aikaisemmin kuin oli tilausvahvistuksessa, mutta menkööön tämän kerran...
  AHi
   
 4. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Toimiikos tuo muuten samalla tavalla kun lähettää paypalilla suoraan rahaa jenkkeihin? Eli jos valitsee suoraan että lähettää dollareina niin käytetäänkö siinä pankin/luottoyhtiön kurssia. Kun silloin jos valitsee että lähettää euroja ja vastaanottaja saa dollareita niin siinä käytetään Paypalin muuntokurssia.
   
 5. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Tää on muuten vekkuli juttu, miks toisten pitää ilmoittaa hinnat euroina.
  Kansainvälinen kauppa käydään kuitenkin hyvin pitkälle Dollareissa.
  Tietenkin maksaessa kortilla, mitä muuten jenkkilässä eivät oikein taida ymmärtää, että meillä voit mennä omalle pankkitilille ja tehdä muutoksia korttimaksu käytäntöihin itse, niin silloin tiliä veloitetaan pankin muunto kurssin mukaan.
  Aliexpress on paikka missä et suomesta voi tehdä Paypal ostoja.
  Harmi sinänsä kun siellä on esim johtosarjoja.
  Paypal on helpottanut kansainvälistä kaupankäyntiä huomattavasti.
   
 6. paikkatakki

  paikkatakki 3rd gear

  Pitkästä aikaa pistin tilauksen RockAutoon. Toimitusmuodoksi laitoin Fedex ja täppäsin prepaid custom charges siinä toivossa, että tulisi suoraan kotiin ilman kirjeenvaihtoa Suomen tullin kanssa. Maksutavaksi yritin laittaa PayPalin ja täältä viisastuneena klikkailin, että maksu PayPalilla eurojen sijaan dollareina, jolloin valuuttamuunnos menisikin luottokorttiyhtiön kautta. Tässä vaiheessa tulikin sitten jotain herjaa, ettei PayPal-maksu onnistukaan... No, onnistuuhan se Visalla suoraankin, ja tilausvahvistuksesta ei mennyt edes montaa tuntia, kun RockAutolta tuli jo viesti "Shipped". Tai, no. Taisi tuossa vaiheessa vasta olla kuriirille mennyt ennakkotieto noudettavast paketista, mutta seuraavana päivänä oli seurannan mukaan jo oikeasti matkalla.
   
 7. paikkatakki

  paikkatakki 3rd gear

  Tänään kuriiri toi paketin kotiovelle, joten 8 päivää meni matkalla.
   
 8. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Tilasin rock autosta 5 euron osan 17.6. Fedex oli yrittänyt toimittaa pakettia 25.6 mutta olimme ilmeisesti takapihalla niin ei kuultu ovikelloa. Postilaatikossa oli lappu jossa oli fedexin palvelupuhelinnumero ym. Seuraavana päivänä soitin siihen numeroon ja sielä naihoite mainitsi sähköpostiosoitteen joten en sitten jaksanut jonottaa, vaan lähetin sähköpostia jossa kerroin mihin aikaan paketin voisi toimittaa. Pakettia ei tullut. Seuraavalla viikolla soitin numeroon, mutta en päässyt läpi. Jonotin ja puhelu katkesi. Sitä seuraavana päivänä soitin heti aamulla ja pääsin läpi. Kerroin asiani ja virkailija pahoitteli ja sanoi että seuraavana päivänä paketti tulee ja sovittiin että voi jättää oven taakse. Sitten seuraavana päivänä tuli tekstiviesti, että pakettia ei voitu toimittaa ja sitä säilytetään 5 arkipäivää jonka jälkeen se palautetaan takaisin lähettäjälle. Koitin heti soittaa Fedexin palvelunumeroon ja jonotin 10 min kunnes puhelu katkesi. Seuraavana päivänä soitin heti aamusta ja pääsin läpi. Taas pahoiteltiin ja sovittin että "huomenna ja oven taakse". Aamulla laitoin oveen vielä käsin kirjoitetun valtakirjan jossa lupasin että paketin voi jättää oven taakse. Pakettia ei tullut, tuli viikonloppu ja maanantaina 13.7 paketti viimein tuli..
   
 9. C '70

  C '70 2nd gear

  Mulle tuli eilen osat ja onneks rouva oli ne vastaanottamassa. Outoa ettei Fedxiltä tullu mitää ilmotusta että kuski olis ees tulossa paketteja tuomaan. Kuus päivää kesti että paketit oli kotona.
   
 10. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Se on hyvin paikkakunta kohtaista missä ilmoittavat ja missä eivät. Esim Iisalmen seudulla soittavat aina kun ovat tulossa ja vastaavasti Kuopiossa ei soiteta.
   
 11. Cam69

  Cam69 2nd gear

  No ni, nyt tuli itse tuherrettua ja jäi vahingossa tuo etukäteistullimaksu rastittamatta. :mad:
  Joku 150 e arvoinen toimitus ja tulee kolmesta eri paikasta! Fedex tuon tullaisi, mutta arvatenkin veloittaisi 3X heidän minimimaksunsa 16,12e...Miten tämän nyt itse tullaa?
  Rahdille on yksi hinta, mutta paketteja siis kolme! Ei noita taida pystyä yhtenä toimituksena tullaamaan?
   
 12. 68SS

  68SS 1st gear

  Fedex antaa ainankin tarvittavat tiedot tullaukseen spostilla kun kysyvät haluaako tullata ite vai antaa fedexin hoitaa. Samalla tullauksella tais mennä itellä useampi paketti samasta tilauksesta. Jokseenkin ne osat pitäs lajitella oikeisiin nimikkeisiinkin tullin palvelussa kans, säästää eurojakin siinä mahollisesti
   
 13. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Nyt on kaksi pakettia kolmesta tullut; arvot rahdin kanssa 30 - 40 USD, ilmeisesti jäävät alle tullirajan. Täytyy pyytää Fedexiltä pakkalista siitä kolmannesta, joka odottelee tullausta.
   
 14. Okuman

  Okuman 1st gear

  Mitähän ***** nyt? Meinasin taas tilata Rockautosta mutta toimitusvaihtoehdoista on hävinnyt FedEx:i kokonaan.. ei näytä kun DHL:n ja Post:in o_O Toivottavasti tämä ei ole pysyvämpi tilanne..
   
 15. Swinger

  Swinger Gearhead

  tilasin viimme vkolla ni ei antanut dhl vaihtoehtoa ollenkaan vaan fedex ja post tai yhdessä. Postin rahti hinta oli karvan alle 400€ ja pelkästään fedexiä käyttämällä 98€.. elämme mielenkiintoisia aikoja
   
 16. Okuman

  Okuman 1st gear

  Itse tähän asti tilannut aina Fedexillä ja pretaxeilla.. Homma toiminut vaivattomasti. Toivottavasti palaa Fedexi vaihtoehtoihin.. Vielä aamulla se olis ollu vaihtoehtona
   
 17. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Kaks päivää jahkailin vesipumpun ostamisen kanssa, ja nyt kun tilanne olisi eskaloitunut kauppa-aktiin saakka niin oli tosiaan Fedex pudonnut vaihtoehdoista ja halvin rahti olisi ollut yli 80€ eli se on jo Suomesta halvempi ostaa. Voi video.
   
 18. Okuman

  Okuman 1st gear

  Niinpä.. Voi perse suoraan sanottuna jos loppu tähän tuolta tilaukset jännä olis tietää mistä tuo johtuu..
   
 19. Robot Riot

  Robot Riot Gearhead

  Toivottavasti Fedex tulee takaisin vaihtoehdoksi, muuten tossa ei ole mitään järkeä.
  Toissapäivänä, pe, Fedex toi vielä ihan normaalisti paketin duuniin ja olin vielä ollut puhelinyhteydessä Fedexiin. Rockauton tavarantoimittajan puuttuvaa pakettia koskien, sekin selkis hyvin.
  Nyt laitoin kokeeksi saman tilauksen ja rahti pomppas aiemman n. 30€:n sijasta reilusti yli sataseen...

  Laittakaa infoa tänne, jos keksitte syytä tohon.
   
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Rockautossa tuntuu 6kk välein vaihtuvan noi rahtien hinnat. Itse en pariin vuoteen tilannnu Chevy Fleetsideen peltiosia kun rahti oli 250-600€... sit yks kaks rahti oli tippunu 70 euroon... Eikun läjä peltiä tilaukseen.
   

Kerro tästä muillekin!