rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. speedy

  speedy Double Gearhead

  Pääosin yksitellen, joitakin merkkejä on ollut pareittainkin
   
 2. 68SS

  68SS 1st gear

  jes kiitokset
   
 3. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Onko kokemuksia rockauton taka-akselin tiivisteistä? Voiko dollarilla tai kahdella saada hyvää?

  Toki noin kympilläkin saa, mutta postien kans näyttäs menevän yli tullausrajan.

  Pikkusen tihkuu öljyä jarrurummun sisään joten vaihto edessä.
   
 4. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Jos paketti maksaa alle 22€ ei mene tulleja, jos menee siitä yli alvit maksetaan myös postituskuluista.
   
 5. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Tiedän. Tarkoitin että löytyy myös noin kympin maksava tiiviste jolloin menee postien kans yli 21e..

  Pointti oli onko nuo halvat mistään kotosin
   
 6. Akit

  Akit 2nd gear

  Olen käyttänyt myös niitä halpoja ja on ne asiansa hoitanut. Ei ole tarvinnut uusia, mutta en tiedä kestääko kymmeniä vuosia.
  Tarkennuksena vielä tullista+alv. Mikäli osien hinta alle 22€ niin noita ei mene. Rahti ei siis vaikuta siihen. Mikäli osien hinta yli 22 niin silloin rahti lasketaan tullaukseen.
   
 7. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Niinpäs onkin :)
   
 8. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  vajaa viikko ja tavarat odotti kotona,jos paketissa tai tavarassa vikaa niin olen ottanut kuvia useamman joka näyttää miten vioittunut ja samalla näkyisi vähän syytäkin niin asia selvinnyt puoleen tuntiin.
   
 9. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Eikai ne huonoja ole? Danan alkuperäinen pyörännavan stefa oli varmaan noin 5€ kpl lähtöhinnaltaan. Ja siinä oli tuplahuulloskin ja kunnon rasvat valmiina. Ja runko paksua tavaraa kaikin puolin. Ja mun mielestä noita muunkin merkkisiä esim. SKF:ää on lähtöhinnaltaan kympin paikkeilla. Ei ainakaan paljoa yli. Auttaa kyllä rockauton kanssa todella paljon jos pystyy jostain ettimään alkuperäisen osanumeron stefalle. Ja vaikka menisikin yli tullausrajan niin alv 24% ja onko se tullimaksu sitten 2,5-5%. Ei puhuta mielestäni isosta rahasta jos tilaa jonkun parin kympin paketin. Customs charges prepaidina niin olen saanut akselitiivisteet perjantai iltana tilattuna seuraavan viikon tiistaiksi kotiovelle kun oli oikeen hätä.

  Suomessakin noita toki pitää jotkin tahot hyllyssä mutta ne ottaa siitä välivarastoinnista ihan kivat katteet.
   
 10. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Ei se sitä ole, itsekkö tilaat rokista kamaa ja diilaat niitä eteenpäin samalla hinnalla kuin se sulle maksaa, jännä ajatus yrittäjälle, jonka tarttis tienata leipää perheelle, kun nää suomalaiset kivijalkakaupat kuten itse, en saa osia jenkkilästä yhtään halvemmmalla kuin sinäkään, pakko siitä välityshommmasta on jotain veloittaa... Tiedän, tämä saa aikaan taas sen hirmuväännön, mutta pakko taas avautua...
   
  Make500, pe-le, dart -66 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Kyllä JAMANT on välityspalkkionsa ansainnut.
   
 12. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Valitettavasti yrittäminen on Suomessa erittäin kallis harrastus, ennenkuin pääsee edes plussalle. Helpompi olla vaan palkansaajana ja kitistä kun kaikki maksaa.
   
 13. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Mutta se palkansaaja saa sen palkkansa siitä katteesta joka otetaan osista (siis silloin jos toiminta on pelkkää varaosan myymistä, onneks mun kate tulee työstä, varaosanmyynnillä en olis viikkoa pystyssä). Ei ole millään firmalla sellaista salaista rahalähdettä, jolla elää, kaikki, siis kaikki raha tulee katteesta tai tuntiveloituksesta ja aina sen maksaa kuluttaja... Tämä pitää vaan ymmärtää...
   
  6PPC, dart -66, Inlinee ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Yrittäjä jo ryöstäjä ja duunarit valittaa huonoa palkkaa.
  Sit kaikki pitääs myydä samalla mitä ne rojut maksaa Kiinassa tai mistä nyt ikinä tulevatkin.
   
  JAMANT, Inlinee ja Swinger tykkäävät tästä.
 15. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Sen takia ne kiinanromut kannattaa tilata suoraan sylttytehtaalta.
   
 16. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Ja kun niistä puuttuu se stefa, ei ole edes kivijalkakauppaa josta hakea. Ja koska kivijalkakaupat menee konkkaan ja työttömiä lisää, sun duunipaikka joutuuu sulkemaan tai ainakin vähentämään henkilöstöä, kun ei oo niiden asiakkailla enää rahaa ostaa/tilata tuotteita, koska kaikki on jo kiinassa tehtyä ja kierre jatkuu... Mutta ei haittaa, valtiovalta hoitaa kyllä meidän elämisen, paitsi ettei valtio saa tuloja jolla maksaa meille sitä ruokaa...
   
  6PPC, Pannu H-D ja dart -66 tykkäävät tästä.
 17. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Voivoi. snif
   
 18. saresks

  saresks Gearhead

  Kävi ohraisesti ebayn kautta ostetuille iskareille, jäivät global shipping centeriin (restricted). Muuta en keksi kuin että ei kelvanneet paineistettuina lentorahtiin. Mitens Rockauto, onko kaasuiskarit tulleet jengillä himaan? Ja millä, DHL, Fedex ym??
   
 19. -tl-

  -tl- Gearhead

  On tullut ongelmitta Fedexillä.
   
 20. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Kyllä , Rockauto + iskarit + Fedex = Toimii
   

Kerro tästä muillekin!