rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Toi sama ”lähipuoti” probleema on itelläkin. Vaikka tarttis vaimon käyttöautoonkin osia niin lähin puulaaki on 36km kaupungissa. Siksi tilailen osia ulukomaan eläviltä kun ne tulee kotijo ovelle tai pakettiautomaattiin työmatkan varrelle eikä tartte maski naamalla mennä kaupunkiin ostamaan niitä kalliimmalla.
   
  Vuppe tykkää tästä.
 2. -tl-

  -tl- Gearhead

  En tiedä lexuksen tulpista, mutta omaan autoon saa iridium tulpat rockautosta myös vitosella kappale ja se hinta sisältää fedex rahdin ja 24 prosentin alvin...
   
 3. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Joo tarkentaan nyt ettei mene ihan munilleen koko homma, eli iridiumit oli kätösessä maksaen 70e ja toisessa lähetyksessä tavalliset tulpat ja yksi rear main seal loppusumma 32 euroa. Aiemmin tuulettamani hinnat tosiaan suoraan rockauton sivustolta missä ne ilman veroja ja rahtia tosiaan tuntuvat käsittämättömän halvoilta.
   
 4. JKF

  JKF Gearhead

  Hydroboost-tehostimelle näyttää, ettei toimitus ole mahdollista valittuun osoitteeseen. Lienee paineakku syynä. Olis olleet edullisia tuolla.:(
   
 5. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  niinpä,2 autoon ostin tulpat rokista,karvan auki vitosen kpl kotiovelle,suomesta löytyi samoja tulppia 25 -27€ kpl hintaan,siihen vielä rahtia päälle.kun laskee 16 kpl tulppia on siinä yrittäjälle kate prossa aika reilu.voi tietysti sanoa että pitää maksaa m vene,mökki uudet autot,semmoista se on kun ddr aika rupesi jäämään.ketään nimeämättä ostin jeeppiin etu ja takaperään kaikki romut ilman rattaita,rastilla sai valita laakereissa valmistajan nimen.oli pikkaisen halvempaa kuin suomesta.mopar osista en tiiä onko muuta hyvää kuin hinta,170 tkm ja molemmissa perissä huusi laakerit.no tasainen laatu ainakin.olipa hyppäys pois gm tuotteista joka korjaantui taas.
   
  Kemikaaliali tykkää tästä.
 6. Burley

  Burley Gearhead

  Kyllä Rockauto sysää,
  Maanantaina 12.00 tilattu laturi ja hihnapyöräsarja hihnoineen niin tänään oli 19.00 Fedexin kuriiri ovella...
   
  Seevu tykkää tästä.
 7. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Onhan noissa hinnoissa eroa kovasti ja muussakin. Firebird kaupasta tilasin 29.1. ei voinut valita muuta kuin UPS. Paketti on nyt Tanskassa, tuli Kentukysta Kölnin kautta, arvio kotona vasta 10.2.

  Vetteen ostin Denson Iridium tulpat muutama vuosi sitten paikallis-kaupasta, lähtöhinta 200 €, sain 150 eurolla satsin, sitten piti vielä ostaa toiset samanlaiset eri lämpöarvolla. Sikakalliiksi tuli tuo homma. Nyt tilasin BBC moottoriin Denson Iridium TT tulpat Rockautosta, satsi veroineen kaikki kulut 57 € ! Huomasin myös että sama tulppa Rockautossa 5,34 taalaa on Summitilla 9,99 taalaa ?? Melkein 100 % enemmän.
   
 8. superbird

  superbird Gearhead

  Nyt ei mennyt hyvin Fedexin toimituksen kanssa. Viidessä eri paikassa jenkeissä oli 11 päivää, ennen kun pääsi liikkeelle. Saksassa muutama päivä, samoin Ruotsissa, tänään jo Vantaalle. Samoin myös Jegsin tilauksen kanssa, vajaan viikon myöhässä, seuranta ei kerro missä menee.
   
 9. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Eilen Fedexin kuriiri toi 3 pakettia, tänään neljäs. 1 on vielä saksassa.
  Mites kun maksoin alvit etukäteen ja tilaus tuli viidessä paketissa joista yksikään ei ylitä 22€, saanko alvit rokkiautosta takas... Neljä pakua tuli fedexiltä ja sieltä jo tuli viestiä ettei tullausraja ylity...
  Viidennen toimittaa DHL eikä senkään sisältö montaa euroa ole.
   
  musta pässi tykkää tästä.
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Hyvä pointti. Tilausta tehdessä kokonaissummasta maksetaan tarpeen tullen prepayna verot ja alvit jos halutaan toimia by the book ja helpommalla päästä. Jos tuotteet tulevat erillisinä toimituksina ja raja ei ylity niin erillisistä ei tarvitsekaan maksaa näitä maksuja. Toisaalta voihan ne paketit kerääntyä yhtä aikaa tulliinkin tai sitten ei. Aikoinaan jo puhuttiin täällä rokkiauton korista että saattaa olla halvempi ottaa erikseen kuin yhtäaikaa jolloin monesta varastosta tulevana toimituskulut kasvaa. Ehkä kannattaa ottaa tipoittain ja maksaa itse keskenään tullit + alvi jos raja ylittyy ja kutsu käy. Se mikä ei ole kiellettyä erikseen on sallittua kunnes toisin ilmoitetaan.
   
  Vuppe tykkää tästä.
 11. shs71

  shs71 1st gear

  Jep tilasin n. 5.12.20, paketti 14.1.21 olisi pitänyt lähteä Tukholmasta kohti suomea, mutta ei näy eikä kuulu. Reklaamatiota en saanut RA .ssa läpi kun sen sai tehdä vasta 5.2.21. Oli mennyt 40 vrk tilauksesta. Toimittaja UPS. Ei onneksi kuin n. 90 e paketti, mutta harmittaa silti. Rock Auto muuten hyvä toimittaja ja pitää asiakkaasta huolen ( ois suomen firmoilla oppimista.)
   
 12. Doorslammers

  Doorslammers 1st gear

  Noin 60 tilausta tehty muutaman vuoden aikana harraste vehkeisiin ja homma toimii. Nopeimmillaan 4 päivää ja hitaimmillaan 10 päivää. Autot seisoo kuitenkin talven niin ei väliä. Tullit maksanu ennakkoon ja tavara tulee tallille vaikka en olisi paikalla. Kun mulla ovessa on lappu että tavaran toimittaja voi jättää oven eteen. Tavaran toimittaja on kuitannu oman systeemin mukaan. Kannattaa tilata siten että tulee samasta varastosta tai tehdä useampi tilaus. Nuuka kun on niin hintoja seuraamalla rockauto on 90% halvin.
  ps. FedEx toimii savossa kuin sveitsiläinen käkikello.
   
 13. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Pari viimeistä Rockauton pakettia tullut vähän hassua reittiä kun ne normaalisti menee Kölniin ja siitä voikin alkaa muutaman päivän päästä odottelemaan pakettia kotiin. Edellinen päätyi jostain syystä Stanstedin lentokentälle Englantiin ja tämä viimeisin jässähti nyt sitten Ranskaan CDG:n uumeniin. Status pending...hianoo.
   
 14. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Viides pakettikin kotiutui. Pikku moka vaan tilatessa naarasliittimiä, tilasin 5kpl , oletuksena että jokainen paketti sisältää 5 kpl, mutta oliskin pitänyt ottaa 25kpl. Eli sieltä tuli vaan 5 liitintä. Hyvä minä. :oops:

  No uutta matoa koukkuun.
   
 15. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Viimeisin paketti jäi tosiaan Ranskaan, ja siitä aikanaan päätyi Kölniin ja sen jälkeen Tukholmaan jossa alkoi seurannassa punaiset huutomerkit vilkkumaan ja homma pysähtyi. Lopulta päätyi sitten Vantaalle ja makselin tullit pois mutta Tullin järjestelmissä "viivettä" ja luovutuspäätökset eivät siirry sähköisesti Fedexille enkä myöskään itse saa niitä järjestelmästä ladattua.
  Toimitus siirtyi jonnekin "ensiviikolle".
   
 16. fårdisti

  fårdisti 1st gear

  minun kamat kävi austraaliassa
   
  Seevu tykkää tästä.
 17. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Pari mun viimeistä jenkeistä tullutta pakettia on kiertäneet Japanin kautta. Viimeisin odotteli 12 päivää Tokiossa, ennen kuin jatkoi matkaa Helsinkiin. o_O
   
 18. hzemax

  hzemax Gearhead

  Tilasin torstaina bensatankin 61 nyyporttiin, ni DHL ilmotti sen tulevan ens tiistaina.
  Toki halusivat sotun textarina.

  Älysin toki maksaa tullit ja verot etukäteen, ni ei vittu tuu mitään epäselvyyksiä niitten kanssa.

  Ittellä ei oo varaa eikä resursseja turata itte tullaus/vero asioitten kanssa.
  Paljonko siinä säästää, että tullaa itse?

  Minä velotan 90e tunti, ei mulla ole varaa tullata niitä itte.
   
  tero79 tykkää tästä.
 19. hzemax

  hzemax Gearhead

  Nii että , Paljonko siinä säästää, että maksaa itte tullit ja verot?
  Varmaan joku on laskenut.
   
 20. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Fedexin maksupalvelupalkkio on 2,5 % tullimaksuista ja veroista, vähimmäisveloitus 16,12€ (sis. ALV). Itse tullatenhan ei tarvitse maksaa kuin tullimaksu ja vero. Aikaa siihen menee noin kymmenen minuuttia.
   
  Isamu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!