rockautosta tilaaminen

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Tilasin tytön autoon keskiviikkona osan. Kiire olis, niin nopeammalla toimituksena. Maanantaina luvattu olevan kädessä. No, lauantain/sunnuntain välisenä yönä ilmestyi seurantaan että viivästys fedexistä riippumattomista syistä. Siellä se californiassa fedexin clovisin pisteessä ollu monta päivää näemmä. Omassa niiden varastossa muttei oma vika jos ei lähde eteenpäin? Hauskinta että tilasin ramiin osan hitaammalla kuljetuksella myös fedexillä kun tuli halvemmaksi näin. Sepä onkin ollu euroopassa jo päivän.
   
 2. Doorslammers

  Doorslammers 1st gear

  Mulla paketti seikkaili Minnesotan osavaltiossa pienessä tuppu kylässä nimeltä Finland!! ennen kuin 2 viikon seikkailun jälkeen tuli suomeen koti ovelle.
   
 3. Pietsi

  Pietsi Gearhead

  Ei tuota veloiteta jos ruksaa sen prepaid, kun maksaa tilauksen rockautossa.
  Eri juttu kun tavara on jo tullissa.
   
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Nonnii, ei tullu luvatusti 22.1 osa. Ei edes ole lähteny seurannan mukaan tänäänkään kalivorniasta. Fedexin soomi nainen kertoi että usassa vaikeat sääolot. Ei voi mittään kuulemma. No kerroin minkälainen keli siellä on clovisissa kalivorniassa nyt ja että kun iso maa niin kelit vaihtelee ja eipä tuntunut vaikuttavan siihen toiseen pakettiin joka nyt jo Vantaalla tänään vaikka hitaammalla toimituksella samasta kylästä tilattu. Jopa meni ämmältä turpa tukkoon. Yritin laittaa rokkiautoonkin sähköpostia. Toisesta tuli bumerangina etteivät voi käsitellä siinä osoitteessa. Toisesta tuli linkki johon voi laittaa. No, sepä on se order status linkki ja antaa vasta 26.2 mennä eteenpäin kun pitää antaa kuulemma aikaa päivittyä eikä sais hättäillä. Voi vittujen kevät. Harvoin on kiire kun yritän valmistautua aina ajoissa. Kaks kertaa tilannu pikana osan eläissäni ja kummallakin kerralla menny molemmat tilaukset vituiksi kuin vapaussota. Silloin kun ei ole kiire niin homma toimii kuin junan vessa. Täytyypä tästä vissiin lähteä talliin juottelemaan kevytmetallista osaa joka on kahtena kappaleena ni yhteen lumiweld puikolla. Yrittänyttä ei laiteta.
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Just kun katoin ni oli se tytön auton osa memphisissä jo sentään. Suunta ainakin jo nyt alkas oleen suht koht oikea. Toisaalta voi se vieläkin mennä mihin vaan muiden toimittaja kokemuksieni perusteella. Memphisin kautta ei kumminkaan ykskään rokkiauton osa ole tähän asti vissiin minulle kulkenutkaan. Heil to the Elvis.
   
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Vähän menee ohi mutta kun rokkiauton osa on tulematta niin iskä juotti tytön autoon valualumiini kääkäleeseen korvakkeen kiinni takasin lumiweldilla ja hio laipan tasaiseksi pöytää vasten hiomapaperilla. Kohta katotaan että pysyykö veet sisällä vai ei.....

  PYSYY
   
  Muokattu: 23.2.2021
 7. SK-

  SK- 1st gear

  Oma jarrutehostin seisonut myös memphisissä 21.2. asti FedExin mukaan.. Saa nähdä, kerkeekö katsastuksen jälkitarkastukseen saapumaan, mikä on 15.3. o_O tällä hetkellä katsastus hylätty mokoman toimimattomuuden takia.
   
 8. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Se kadonnut tytön auton osa tuli tänään neljä päivää myöhässä. Eilen tuli oma osa hitaammalla ja halvemmalla toimituksella tilattu. Tosin en tiijä vaihanko tytöllekään kun korjaamani osa näyttää toimivan. On niin vittumainen vaihtaa. Onpahan varalla ja vielä kaksin kappalein kun Suomesta eikä euroopasta saa.
   

Kerro tästä muillekin!