rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Hai

  Hai Double Gearhead

  Siihen voi vaikuttaa, jos käsittelijä sattuu löytämään henkilön tiedot aiemmasta tuonnista tai asiakastiedoista.
  Itse olen ainakin jonkun sellaisen rekisteröinnin tehnyt Fedexille.
   
 2. Rannis

  Rannis 3rd gear

  Aamulla pistin sinne ne tiedot s-postilla ja nyt tuli sit rockautosta viestiä että tullauksennkans ongelima ja sama näyttää fedexin korisivu. Niin soitin sit heti sinne fedexille ja siellä kuulema kaikki ok ja tullaus myös ok. Ei näistä tiedä, sanoivat kyllä että on todella paljon paketteja jonossa. Toivottavasta nyt ehtii tulla ennen keskiviikkoa ne osat koska pitäis saada ne raidetangonpäät vaihdettua Ramissa ennenku tippuu kuula pois.
   
 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tarkemmin muistelen, toi voisi ollakin syy, että parit viime paketit on tullu ns. sukkana läpi.
  Kun Fedex:llä on jo valtakirja.
  Ja näyttäs olevan seuraava Fedex paketti jo tulossa. 20. päivä lähtenyt Rockautolta, tänään tullu Vantaalle ja matkalla jo eteenpäin.
   
 4. generalo

  generalo Gearhead

  Aamulla soitin fedexille ja kyselin, että misseekä se paketti... Oli kuulemma eilen päivällä yritetty kahteen otteeseen toimittaa minulle, vaan kun en ollut kotona. Eipä kyllä soittanut tai jättänyt minulle mitään viestiäkään käynnistään. Ja tänään sitten ei ollut ottanut pakettia ollenkaan kyytiinsä terminaalista lähtiessään.

  No kuulemma maanantaina kuski soittaa ennen toimitusyritystään.

  On tämä välillä vaikeaa, perkele...
   
 5. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Siilinjärvellä samanmoista toimintaa. Parasta oli että seurannassa luki että vastaanottajalle on jätetty ohjeet lähetyksen noutamiseksi. No eipä ollu lappua tai mitään. Sitten kun paketti tuli niin kysyin kuskilta niin sanoi että ei he mitään viestejä jätä. No vastaavasti 60 kilsaa pohjoisempana Kuljetus Rönkkö soittaa aina. Viikolla kun lohko tuli niin soittivat jo edellisenä päivänä ilmoittivat ajan millon ovat tuomassa ja sitten soitto vielä ennen toimitusta.
   
 6. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Nyt on kyllä ollut käsittämättömän onnetonta viimeaikoina fedexin toiminta. Kymmeniä paketteja tullut rokista fedexillä tilailtua ja aina toiminut hyvin kunnes nyt viimeiset kolme pakettia. Kaikista lähetyksistä siis ennakkoon jo tullit maksettu. Nämä ovat kaikki tulleet 2-3 päivässä jenkeistä Suomeen , mutta jäävät jonnekkin Vantaalle fedexin terminaaliin tms pyörimään vähintään kahdeksiviikoksi. Tätä kirjoittaessa viimeistä ja kiireisintä lähetystä odotellaan edelleen.
  Asiakaspalvelu ei fedexillä vastaa yhteenkään sähköpostiin. Soittamalla jonkun voi saada kiinni jos jaksaa tuntikaupalla jonottaa maksulliseen numeroon jossa jonotuskin maksullista. Kolmantena päivänä sain jonkun kiinni kun aikani jonottelin. Vastaukseksi sain epämääräistä selitystä brexitin aiheuttamasta valtavasta ruuhkasta tullissa...
  Silti samaan aikaan dhl toimii hienosti. Ennakkoon tullit maksettuna kolmessa päivässä paketti käteen jenkeistä. Kalliimpi dhl vähän on fedexiin verrattuna, mutta ei sen väliä jos osan saa pariviikkoa nopeammin. Harmi vaan ettei kaikkiin tilauksiin rockautossa pysty valitsemaan rahtiyhtiöksi dhl:lää..
   
 7. generalo

  generalo Gearhead

  Joo seurannan mukaan tämä "ovilappu" on jätetty minullekin. Ei ollut ainakaan etu- taka- tai varaston ovessa.

  Otin tilatessa vielä sen vähän kalliimman, paremman ja nopeamman toimituksen. Taidanpa kirjoitella vähän fedexille palautetta.
   
 8. Impala76

  Impala76 Gearhead

  mahtaako niitä siellä kukaan lukea, eivät ainakaan sähköpostiin vastaa.. Juu se vähän nopeampi ja kalliimpi rahti mullakin... Ei mitään vaikutusta asiaan
   
  Seevu tykkää tästä.
 9. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Juu, muutaman kerran tilaillu nopeemmalla toimituksella osia autoihin. Ihan sama tilannu rokista tai muualta ni aina se silloin häviää jonnekin hornan tuuttiin. Viimeeksi tilasin rokista samana oäivänä omaan ristikon hitaalla ja tytön autoon pikana termarin kannen ku oli halki niin ristikko tuli ku nakutettu jopa päivää ennen vaan pikana tilattu hävis ja tuli paljon hidasta tilausta myöhemmin. Niin että tilaan halvimmalla oli kiire tai ei ja oli toimittaja kuka tahansa.
   
 10. fårdisti

  fårdisti 1st gear

  mikä on sellainen puh.nro mihin fedex vastaa?, en oo löytänyt, Eivätkä kyllä vastaa s.posteihinkaan
   
 11. Rannis

  Rannis 3rd gear

  0204204925 tohoon numeroon soitin.

  Nyt on status taas vaihtunu ja paketti näköjään vapautettu tullista, eli nyt on sama status mikä puhelimessa sanottiin perjantaina. Pienellä viivellä sinne nettiin ne tiedot tulee ku kestää pari päivää.
   
  fårdisti tykkää tästä.
 12. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tänään kävi lähetti oven takana. 20.3 tilaus.
   
  Muokattu: 29.3.2021
 13. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  21.3 Tein tilauksen. Tänään oli paketti oven takana kun tulin kotiin. Fedexin hitaammalla toimituksella. Tullit maksoin tilaus vaiheessa.
   
 14. Rannis

  Rannis 3rd gear

  Mun paketti tuli myös tänään. 19.3 tilasin.
   
 15. fårdisti

  fårdisti 1st gear

  huvä numero, Laura vastasi heti
   
 16. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Fedexillä on nyt toisaan joku paniikkimoodi päällä, siellä on porukkaa sairaana, alimiehitettyjä ja sitten tullaus sääntöjen muutokset ja brexit räjäyttäneet asiakaspalvelun. Jos sieltä saa jonkun kiinni, niin palvelu on todella asiallista. Yksi pakettini oli siellä jumissa, mutta kun kävi paikan päällä selvittelemässä (noutamassa muita lähetyksiä) selvisi, ettei tulli ollut lähettänyt luovutusilmoitusta ollenkaan. Paketti irtosi dokumentin esittämällä.

  Tuo tullin/brexitin tilanne sotkee varmaan kaikkia toimijoita, esim posti on vaan oletuksena jo ihan perseestä, niin palvelutaso ei merkittävästi ole huonontunut huonosta. Mulla ja jollain muulla menee jenkkien paketit Japanin kautta?

  Enivei, siitä kun viimeksi tilasin, niin rahtien hinnat ovat pompsahtaneet älyttömyyksiin. Se sitten tietenkin pompsauttaa alvin hinnan. Tässä tosielämän esimerkki, yhden nokka-akselin lähetys:
  osa 69,37
  rahti 26,99usd= 22,71
  alv 21,88
  Ja tässä ihmetellessä kävin katsomassa uutukaisesta US Partsin nettikaupasta, niin heillä käikäle olisi maksanut 131,10e.
  Eli kuukauden odottelulla säästin vähän toista kymppiä...
  Noita muita en viitsi edes katsoa...
   
 17. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  laitanpa:
  yrjömoottorin tiivistesarja ynnä pcv valve ja EGR (nää on ne Japanin kautta saapuvat)
  osat: 48e
  rahti: 55e
  tulli: 25e (tullaamatta)

  USPartsilla tiivistesarja 150e
   
 18. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Rockautolla ei ole enää mitään asiakaspalvelua. Ei yhtään sähköpostiosoitetta eikä minkäänlaisia puhelinnumeroita missään. Ei pysty ihmiselle juttelemaan. Onko ollut tilausten kanssa ongelmia mitä pitänyt selvitellä? Joskus vuosia sitten harvoin tullut viallisia osia ja ne on saanu aspassa sovittua ettei tarvi lähettää takas jenkkeihin (omasta pussista), onnistuukohan tuo enää ollenkaan jos pitää jonku robottiaspan kans vaan klikkailla.
   
 19. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Kyllä siellä vielä jotain ihmisiä on töissä, kun mulle just ilmoittivat, että eivät suostu lähettämään tilausta, kun tein aikanaan Paypalille valituksen niitten paskasta tuotteesta minkä palautuksesta olisin joutunut maksamaan ostohintaa enemmän. En tiedä mitä Paypal on säätänyt, koska en mä sieltä ikinä mitään rahaa saanut takaisin, mutta nyt rokkiauto olisi vaatinut samojen romujen maksamista vielä kertaalleen. Totesin että pitäkää tunkkinne.
   
  Catrik tykkää tästä.
 20. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Juu, kyllä siellä on ihmisiä. Ne on vaan vaikea tavoittaa. Niillä kun on ennakkoajatuksena että tavara ei saavukaan ikinä tai on sitten saapuessaan rikki. Siihen on se kun kirjautuu niin tilauksen seuranta ihan jees. Voi reklamoida. Mutta jos se on tilaus on myöhässä tai jotain muuta on tapahtunut niin siihen ne ei olekaan varautunut. Varmaan joku yleinen käytäntö kun sinne ebayhynkin on monen polun takana että saa ihan oikealle ihmiselle sen mailin menemään.
   

Kerro tästä muillekin!