rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. SQ

    SQ Gearhead

    Ei ne tuon perusteella vielä FedExin ongelmista mitään tiedä, vaan luulevat ongelman olevan suomen tullissa. Kuten on tässäkin ketjussa jo ilmennyt kun jotkut ovat suoraan lähettäjään olleet yhteydessä. Onko sitten tietoista harhaanjohtamista FedExin puolelta nuo sanavalinnat vai mitä...

    Joka tapauksessa omasta tilauksesta viimeinenkin paketti tuli eilen. Eli 16.5 tilattu kolmen paketin setti (tilauksen yhteydessä annettu toimitusaika-arvio 26.5). Eka tuli 24.5 kotiovelle, toinen 26.5 ja viimeinen 1.6. ja tämän viimeisen osalta tracking statuksessa oli tuo Clearance delay viikon verran ja yhden s-postin laitoin tuon suhteen. Eli ei tämä nyt missään nimessä kiitettävästi mennyt FedExin puolelta, mutta tyydyttävästi sentään. Moni on odotellut paljon pidempään. Se ekana toimitettu paketti on muuten seurannassa edelleen tilassa pending ja loput delivered...
     
  2. J-peg

    J-peg Gearhead

    Onpas lohdullista lukea ongelmista tilausten kanssa, kun viikonloppuna tilasin männän renkaat. Mutta mun paketin kuriirina näkyy olevan DHL...eikä onneksi ole kovin kiire
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kiitä onneasi että sait lähetyksen...tuo Hermes on tuhat kertaa syvemmältä kun mikään paskinkaan kuljetusliike.
    Seurantanumerot ei toimi ja ne vaihtuu Saksan ulkopuolella. Ilmotukset ei välity asiakkaalle, en tiedä mihin ja mille kamelikuskille ne lähettää ne ? PostNord on yhteistyökumppani täällä, mutta ei voi mitään kun Hermes kusee. Pyztyvät kyllä jäljittämään uudet seuranta numerot.
    Menetin kaksi lähetystä Hermeksen takis, yhteensä yli 200e...en saanu niitä koskaan. Toisesta sain rahat takas Paypal:lta. Toinen meni omaks tappioks kun maksettu pankissa. Hermes ei vastaa mielellään mihinkään tiedusteluihin, lopulta sain saksalaiselta lähettäjältä eri s-postios. johon vastasivat.
    Tota firmaa kannattaa välttää. Posti toimii loistavasti Herpekseen verratuna. Se on ylivoimasesti paskin kulj.liike mitä maa päällään kantaa !
     
  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Pitinkin sit ruveta keulimaan, että tilaus tuli nopeasti läpi. 2/3 paketeista seisoo nyt sit Vantaalla....
     
  5. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Yksi tilaus, kaksi pakettia. Ja tietenkin prepaidi customs charges. Noin päivää ennen kuin isompi paketti tipahti tiistaina Vantaalle tuli tekstiviesti, että tarvitsevat valtakirjan tullaamiseen ja lähettäjä maksaa tullaamiskulut. No, lähetin sen samana aamuna kun paketit laskeutuivat seurantaan ja vastasivat nopeasti. No tulipa sitten toi sama clearance delay tohon isoon pakettiin eikä mitään vastausta, että mikä on homman nimi kun valtakirjat sun muut on toimitettu. Pikku paketti on jo keulinut ohi ja kiinnitetty eilen jo jakelijan kuljetukseen. Eli saan etuvetoakseleiden nivelristikot varmaan maanantaina ellen jo tänään, mutta pyörännavat saa kaiken edellisten viestien perusteella jäähtyä hyvässä lykyssä juhannuksen nurkille.

    Eikä mulla yleensä edesä tarjoa DHL:ää rockautossa vaihtoehdoksi. On kyllä muiden verkkokauppojen kanssa toiminut ihan hyvin.
     
  6. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Mulle on tulleet Rockauton paketit ihan nätisti perille ja luvattuna päivänä, mutta Briteistä tulleet pakosarjat on nyt jumissa Fedexin laarissa jo kolmatta viikkoa "pending" tilassa.

    Tiedote Fedexin sivuilla:

    1 kesäkuu 2021


    Toimintamme Suomessa kärsii tällä hetkellä viivästyksistä. Suomeen saapuu tällä hetkellä huomattavan suuri määrä lähetyksiä muualta maailmasta ja se viivästyttää tullausprosessiamme. Tullattavien tuontilähetysten toimittaminen asiakkaille on viivästynyt myös Tullin vuoden alussa toimintaansa tekemien muutosten vuoksi, jonka seurauksena monikollilähetysten on pysyttävä kokonaisuudessaan hallussamme siihen saakka, kunnes kaikki kollit ovat saapuneet maahan. Tulli voi tehdä tarkastuksen mille tahansa lähetykselle milloin vain ja kaikki kollit on oltava tällöin saatavilla. Muutosten seurauksena emme voi tullata ja toimittaa monikollilähetyksiä vastaanottajille ennen kuin lähetysten kaikki kollit ovat saapuneet maahan. Asiakkaat saattavat kokea viivästyksiä arvioiduissa kuljetusajoissa ennen kuin saamme lähetykset tulliselvitettyä ja toimitettua vastaanottajille.

    Erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme asiakkaitamme ymmärryksestä. Työskentelemme vuorokauden ympäri tilanteen parantamiseksi ja vaikutusten minimoimiseksi.
     
  7. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Oma paketti saapui viimein. Tilattu 17.4 ja kotona 2.6.
    Mietin, kuinka meinataan hoitaa heinäkuun alusta voimaantuleva aivopieru, että kaikki maahantuleva tullataan, kun nyt ei pystytä tähänkään.
     
    musta pässi tykkää tästä.
  8. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    vuoden 2022 joulupaketit kannattaa laittaa jo nyt tilaukseen :confused:
     
  9. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Sen takia hallitus puuhaa meille lisää työperäistä maahanmuuttoa? Halpaa työvoimaa ja rahat valuu takas sinne mistä työperäinen maahanmuuttaja saapuikin. Se ettei työntekijä erota ugandaa utsjoesta ei haittaa, sehän vain hieman hidastaa paketin perille saapumista. Nythän siihen on jo totuttu ettei nopeasti toimituksia saa vaikka tilaskin nopeammalla.
     
  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Katoin just, oma paketti Indianapolis, Indiana tällä hetkellä ja 10 päivä pitäs olla toimituspäivä.
    Saa nähä sit missä kuussa ? :odeek:
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Työperäinen maahanmuutto = kieli- ja ammattitaidotonta työvoimaa Suurhelsingin alueelle paskalla palkalla jolla ei pysty tulemaan toimeen ko alueella = soppa (veronmaksajat) maksaa erotuksen ja kokoomukselainen käärii voitot.
     
  12. Kaktus

    Kaktus 2nd gear

    Ei omalla kohdalla ollut tökkimistä toimituksissa fedexillä. Tilasin 28.5, arvioitu toimitus 7.6, äsken kuitenkin kolahti sähköposti, että siellä se paketti on kuistilla odottamassa. Normirahti, ei express.
     
  13. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Viime perjantaina tuli paketit fedexille ja maanantaina kyselivät tiedot. Tänään vapautettu ja toimitettu. 3 päivää arvioidusta myöhässä.

    DHL toimituksessa oleva paketti tilattu pari päivää myöhemmin mutta oli jo maanantaina kotona.
     
  14. speedy

    speedy Double Gearhead

    Pitäis tilata pikkupaketti motorcraftia, ja fedexin nopeammalla näyttäs 11pv toimitus, nyt kyllä vähän jännittäis että ehtiikö. 16 päivä pitäis auton olla penkissä.
     
  15. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Ilmeisesti kannattaa, jos DHL toimittaa. Omat Fedex-paketit on nyt olleet kaksi viikkoa tullattuna Vantaalla, asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin eikä puhelimella pääse läpi. Mistähän johtoportaan yhteystiedot löytyvät? Fedexin omilta sivuilta ei, varmaan tarkoituksellisesti, löydy mitään tietoja.
     
  16. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Mulle vastasi ainakin tullaus@fedex.com postista kun kysyin lähetyksien perään. Tonne piti antaa tullauslupa niin sieltä kyselin sitten perästä että jokohan alkaisi lähetys jatkaa matkaa. Päivän viiveellä.
     
    Muokattu: 8.6.2021
    juko7 tykkää tästä.
  17. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Viikko sitten tiistaina lähti vesipumppu jenkeistä tulemaan Suomeen Fedexillä ja nyt se oli Vantaalla, tullasin itse äsken. Eilen oli vielä Ruotsissa ja joku tekstiviesti sieltä tuli jossa aneltiin sotua, en vastannut siihen mitään. Katotaan jässähtääkö Suomen toimipisteeseen.
     
  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    31.5. Vantaalle jämähtänyt paketti saapui tänään, eli vain reilun viikon paussi.

    Kai tää sitten on se uusi normaali, tästä ei taida pystyä persuja syyttämään.
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Paketti Vantaalla tänään 8.6 klo 10.01 ja oletettu toimitus To 10.6 klo 18.00 mennessä...ans kattoo miten käy ? :odroll:
     
  20. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Prkle.... Tilauksen 2 pakettia seisoo edelleen Vantaalla. Eka paketti sukkana läpi ja ois kiva päästä vaihtamaan jakopää, mutta kun tiivisteet ja vesipumppu ei tule...
    Clearance instructions from the importer are required.
    Recommended action: Importer must provide instructions.
    CLEARANCE DELAY
    Ja tullit,verot yms oli maksettu tilatessa. Laitoin viestiä FEDEX, että vauhtia, näistä on jo kaikki maksettu. Katsotaan onko vaikutusta.
     
    Muokattu: 8.6.2021

Kerro tästä muillekin!