rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. DslCat

  DslCat Gearhead

  Muistelen parin vuoden takaa vastaavia haamulaskuja tulleen ensikerroilla FedExiltä (silloin kun rokkiauto vaihtoi pois DHL:ltä). Aikanakin firman nimissä kun tilasi, olivat muka oikeutettuja joihinkin komissioihin omasta mielestään. Laitoin viestiä Rokkiautoon, ja liitteeksi FedExin vaatimukset, lupasivat laittaa ruotuun ja niin tapahtui - seuraavana päivänä FedEx kyseli toimitusajankohtaa, eikä laskuja ole ehdotellut.

  En suostunut heidän asiakasnumeroa vastaanottaa, enkä käytä heidän tullaustyökalua tai anna heidän hoitaa vaan ite niinkuin luovuspäätös, alv jne..

  Nyt näkyy tosiaa PostNordia käyttävän asiamiehenään pk-seudun jakelussa. Se on sen verta kurafirma, paketit seilaa autojen ja terminaalin väliä useasti. Viikko meni nyt tullauksesta 15km päähän toimistuksessa - mikä *itutti kovasti kun toisen puolen jarrusatula tuli 1 päivässä pihaan.
  Laitoin rokkiautooon meiliä että maksoin extraa FedEx Expressistä kesti saman mitä ilman Exää, vastasivat 2 h sisään. Hyvittelivät isommalla discount koodilla - pitihän se inistä 1,5 € takia :eek:

  PostNordilla vaihdan tyylin takaisin "perinteiseen" - eli plokkaan kaiken Osumakujalta noudoksi kun ohi kuitenki ajan. Ei tartte afrikka/intian pojan seikkailla talven pimeydessä - ei sen puoleen kiltin ystävällisiä ne ovat, mutta ehkä hivenen säikyn oloisia :p
   
  Muokattu: 12.12.2021
  Seevu tykkää tästä.
 2. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  Svidd*! Toivottavasti ei lähde tolle linjalle. Oli pirun hankalaa löytää FedExin sivuilta mitään osoitteita ja lähetin sivuston kautta palautetta. Pitää vielä koittaa kaivaa s-postiosoite jostain, että jää itselle tositetta.

  -J-
   
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Tässäkin valtakunnallisesti eroja, ei liity rockautoon, mutta Fedex on toiminut Lahen seudulla helvetin hienosti.
   
  Kalja imuri ja mikke20 tykkäävät tästä.
 4. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Fedex toimii nyt loistavasti. Maanantaina tilaus Summitille ja paketti kotona torstaina. Siis kolmessa päivässä, ei voi paremmin enää toimia. Eteläsuomesta tilasin osan, kesti 2,5 päivää vaikka matka oli 7000 km lyhyempi.

  Pitkästä aikaa tilasin pari letkua GMPartsGiantilta. Yllätyin kuinka helppoa oli tilata. Omat tiedot naputteli, verot perittiin saman tien ja fedex toimittaa. Oli kyllä positiivinen yllätys.
   
  Isamu tykkää tästä.
 5. hapi

  hapi Gearhead

  Fedex tuntuu toimivan, mutta DHL ei. Rockauton yhden tilauksen kolmesta paketista Fedexin tuli etuajassa, toinen DHL:n paketti Hki - Lahti välin kaksi viikkoa myöhässä ja toinen DHL:n lähetys on ollut jossain tuolla samalla välillä yli kuukauden.
   
 6. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Fedex on hautonut mun pakettia viikon. 7 merkintää että on pirkkalassa kuljetuksessa.... naapurikylään ei sitä vielä ole saatu.
   
 7. fårdisti

  fårdisti 1st gear

  Mulle tuli tavaraa rockautosta joita oli heitelty vauhdista asfalttiin , fedex oli korjaillut pullistuneita paketeita omilla teipeillään ja tästä rockauto kysyi onko matkalla korjailtu paketointia jne.
  Ja kun näin oli niin mukisematta korvasivat särkyneet tavarat
  Ottakaa kuvia saapuneesta lähetyksestä ennenkuin avaatte niitä
   
 8. Dusturecarn

  Dusturecarn 1st gear

  Mulla on nyt joka päivä parin viikon ajan ollut yksi lähetys toimituksessa. Joka päivä se on siirtynyt seuraavalle päivälle. Viimeks autto kun pistin viestiä Askiston sijainnista. Nyt se on taas unohtunut...
   
 9. Nupa

  Nupa Gearhead

  Viikko sitten ma tilasin, ti sitten lähti tulemaan ja ETA oli ensi to eli 13.
  No, sehän tulikin jollain ihme pikakyydillä Saksan ja Ranskan kautta Vantaalle sitten jo viime to eli 6. Eli kolmessa päivässä.
  Onneks eivät pe 7. sitä sentään mulle viikkoa aikasemmin tuoneet, vaan lähettivät takas Ranskaan jossa vieläkin näyttää olevan... ehkä se tulee sit ajallaan eli ens to?
  Hyvä ettei vahingossakaan nopeammin.
   
 10. Maxis-80

  Maxis-80 Gearhead

  Hieman skeptinen olin pitkästä aikaa tilatessani luettuani näitä viivästyksiä mutta tilasin kuitenkin.
  Lähetys jakautui kahteen toimitus paikkaan.
  Tilaus 29.12 ja molempien pakettien toimitus 7.1. Aina olen valinnut halvimman toimitus vaihtoehdon.
  Eli toimi niinkuin aina ennenkin mutta rahtikulut oli noussut aika paljon.
   
 11. Dusturecarn

  Dusturecarn 1st gear

  edelleen samassa kuljetuksessa...:p
   
 12. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Juu, rahdin hinta muuttuu melkein päivittäin riippuen kuunasennosta ja mitä niitä muita tarkkoja tieteellisiä muuttujia onkaan. Termarin ja tivarit tilasin toista viikkoa sitten ja tulleet onkin vaikka rahdit kirpaisi kun toi pakkanenkin kirpaisee jos termari ei toimi oikein. Ihmettelin kyllä että orkkis termarin rahti on halvempi kuin tarvike. Samaan koteloon ne termarit menee että koko ja paino on vissiin samat. Aiemmin tossa männä vuoden puolen lopulla kun tilasin osia ni rahti halpeni het vällein seuraavana päivänä että kannatti vejättää päivällä tilausta. Jostain satunnaislukugeneraattorista ne kait niitä rahdin hintoja ottaa.
   
 13. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Ei, se tulee eri varastosta, RA:lla ei edelleenkään oo omaa varastoo, se on kauppapaikka, johon tukkurit liittyy ja tavarat lähtee niiden omista varastoista ja rahtihinnat vaihtelee sen mukaan...
   
 14. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Sittenhän se on selvää kuin pläkki. Jos välppäät aikasi ostoskoria ni saat ne tulemaan samasta esmes ”A warehousesta”, kun ne tulee eri paikoista aina kun poistat ja lisäät sen tuotteen. Ja rahtikulut on erilaiset eri päivinä johtuen siitä että se toimituspaikka sille muuttuu.
   
 15. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Jep, se on hieno systeemi...
   
 16. Robot Riot

  Robot Riot Gearhead

  Hyvin toimii lähetykset, just ajallaan.
  Nimimerkille Dusturecarn, viimeviikolla ja tänään jakoivat Rockauton paketteja sun nurkilla.
  Rahtien hinnat tosiaan seilaavat aikalailla.
   
 17. jus57

  jus57 Gearhead

  No nyt tipahin!
  Maskin hinta 84.6€ .
  Custom charges 163.6€!
  Dhl rahti 617.9€!!
  Total. Ainoastaan 871.10€.

  Taidan tilata saman tien kaks‍‍!!
   
 18. LUM-1

  LUM-1 3rd gear

  sama homma
  jeeppiin puskurin kuori
  58€
  rahti ja tullit reilu 1200€
   
 19. laakkius

  laakkius Gearhead

  10.1 tein tilauksen ja ilmotettiin et 18.1 olis täällä. Ylläri et paketti tulikin jo tänään.
   
 20. kippis

  kippis Gearhead

  onkos teille tullu emailia esim. DHL.ltä että joku pikku summa puuttuu, joka pitäs maksaa ?
  on huijausviesti, huomaa kirjoitusvirheestä joka sillä maksusivulla on.
  viimeksi tilasin fedexin kautta niin rupes jo siinäkin kohtaa miettii miten laskua voi tulla DHL.ltä. olkaa tarkkoina...

  tästä tuli mieleen:
  https://www.iltalehti.fi/tietoturva/a/02dd4507-64cc-4131-a15d-c5e8bec6720b
   
  Muokattu: 26.1.2022

Kerro tästä muillekin!