rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. isalmela

  isalmela Gearhead

  Service@rockauto.com on tuo aspan osoite
   
  Fuselage tykkää tästä.
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tämäpä selvisi. Rockautolla on jotain ongelmia. Monipakettilähetykset jakaantuu usealla firmalle, vaikka ei pitäisi. Ja kun valitset pre-paid, niin Rockauto maksaa vain sen valitun firman paketin verot tullit yms.
  Ei jos jakautuu muille, vaan ne pitää sit ite maksaa....
  Vaihtoehdot oli aukasta valitus Rockautolle ja odotella niiden vastausta ja muutoksia yms, tai maksaa tullit että saa paketit liikkeelle ja sit tapella Rockauton kanssa. Noh osille on isompi tarve kuin tapella... Sen kerkee tekee myöhemmin.
   
  puusilmä tykkää tästä.
 3. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Just. Joo ja monipakettilähetykset on monesti huomattavasti kalliimpia kuin yksittäin. Siksi tuleekin jaettua ne usempaan lähetykseen, ei oo mun vika jos sama mies joutuu usemman kerran viikkossa käymään saman oven takana :D:D vissiin nuo Rockauton tavarat on eri varastoissa pitkin usa:ta, siksi menee useampaan lähetykseen. Miten lie jenkeillä itsellään sisäiset lähetykset, meneekö niilläkin. No se saa tavaransa lähetyksen toki paljon halvemmalla.
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Joskus se vaan menee näin

  [​IMG]
   
  musta pässi ja Engine Run tykkäävät tästä.
 5. Nupa

  Nupa Gearhead

  Jep. Ennen maksua näkyi 2 viikkoa, maksun jälkeen 4-6 viikkoa. Kolmatta viikkoa mennään, saas nähdä...
   
 6. matti R

  matti R 3rd gear

  Tilaus Rockautolle torstaina, paketti oven takana maanantaina. On kyllä uskomattoman nopeaa kun maksaa tullauksen tilauksen yhteydessä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. z 28 jari

  z 28 jari Gearhead

  Tein tilauksen(prepaid customs),piti tulla yhdestä paikasta,tuli kahdessa eri paketissa tavarat parinpäivän välein,ei mennyt mitään ylimääräisiä tullialveja.
   
 8. Patterzzeni

  Patterzzeni 1st gear

  Jos joku on Rockautosta tilannut ja lähipäivinä käynyt paketti tullissa, niin sieltä sun tilauksesta lienee eksynyt mun laatikkoon tuommoinen Raybestosin BH38898 jarruletku. (Paketti oli siis avattu ja tullissa käynyt, joten oletettavasti siellä myös sekaannus tullut).
  Mieleluummin postittaisin sen oikealle omistajalleen ennen kuin lähden palauttamaan ylimääräisenä takaisin lätäkön taakse.
   

Kerro tästä muillekin!