rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Kalikali

  Kalikali Gearhead

  Muutama viikko sitten lauantaina Rockautosta tilaus Pontzoon pari tiivistettä Mastercardilla, niin jo torstaina ovikello soi ja paketti kotona Fedexsillä.
  Tuli ihme kyllä Kölnin ja Pariisin kautta, eikä suoraan Pariisin kautta kuten yleensä.
   
 2. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Meinaa ruveta kyrsimään tää kuljetus Suomen päässä. Viime tiistaina tilasin RockAutosta osia, keskiviikkona paketti lähti liikkeelle, torstaina paketti saapui Vantaalle, nyt on tiistia eikä paketti vieläkään ole saapunut.
  USA-Vantaa 1vrk, Vantaa-Savitaipale (200km) viikko? :mad:
   
 3. Jza

  Jza Double Gearhead

  Lienee tullissa (?) ja sieltä eivät jaksa ihan joka päivä tai edes viikko lähetellä saapumislappuja :odroll:
   
 4. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  37€ paketti joten ei pitäis tullin haaviin jäädä kait :odroll: Ens yö töitä, ja sen jälkeen 5pv vapaat, jos paketti ei oo huomenna perillä niin pitänee soittaa tulikivenkatkuinen palaute/kyselypuhelu Fedexille.
   
 5. SamiL

  SamiL Gearhead

  Ai sinulle tulee tavara noin suoraan? Tässä yksi esimerkki, miten FedEx näytti maisemia minun renkailleni :rotfl: :mad:

  May 20, 2011 11:40 AM
  International shipment release
  VANTAA FI
  May 20, 2011 10:00 AM
  Delivery exception
  ALL FINLAND EXCEPT HELSINKI FI
  Customer not available or business closed
  May 19, 2011 1:20 PM
  At local FedEx facility
  VANTAA FI
  May 17, 2011 6:40 AM
  Departed FedEx location
  KOELN DE
  May 16, 2011 8:49 PM
  In transit
  KOELN DE
  May 16, 2011 7:28 PM
  In transit
  PARIS FR
  May 16, 2011 7:27 PM
  Arrived at FedEx location
  KOELN DE
  May 16, 2011 6:33 PM
  Departed FedEx location
  PARIS FR
  May 16, 2011 12:45 PM
  International shipment release
  STOCKHOLM-ARLANDA SE
  May 16, 2011 12:45 PM
  Shipment exception
  PARIS FR
  Delay beyond our control
  May 16, 2011 12:33 PM
  Shipment exception
  PARIS FR
  Delay beyond our control
  May 14, 2011 11:17 PM
  At local FedEx facility
  PARIS FR
  May 13, 2011 10:16 PM
  At local FedEx facility
  PARIS FR
  May 13, 2011 4:43 PM
  In transit
  PARIS FR
  May 12, 2011 9:58 PM
  In transit
  PARIS FR
  May 12, 2011 4:16 AM
  At local FedEx facility
  PARIS FR
  May 11, 2011 9:25 PM
  At local FedEx facility
  PARIS FR
  May 11, 2011 4:47 PM
  Arrived at FedEx location
  PARIS FR
  May 11, 2011 4:09 AM
  Departed FedEx location
  NEWARK, NJ
  May 10, 2011 11:26 AM
  Departed FedEx location
  NEWARK, NJ
  May 10, 2011 10:01 AM
  Arrived at FedEx location
  NEWARK, NJ
  May 9, 2011 10:06 PM
  Left FedEx origin facility
  MIDDLETOWN, PA
  May 9, 2011 3:46 PM
  Picked up
  MIDDLETOWN, PA
  May 9, 2011 2:06 PM
  Shipment information sent to FedEx


  Tuo "Customer not available or business closed" on täysin tekaistua. Ainahan täällä on joku :eek:
   
 6. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Nonii, tuolla aiemmin tässä topicissa mainitussa 09-alkuisessa numerossa kerrottiin, että pakettini on lähtenyt johonkin "väärälle kierrokselle" ja kiertää nyt viikon verran ympäri Suomea, huomenna saattaisi jopa saapua :mad:

  On tää Suomi iso maa kun eivät prkl tiedä missä Savitaipale on...
   
 7. SamiL

  SamiL Gearhead

  Eivät ne siellä 09-alkuisella alueella tunnekaan alueen ulkopuolisia paikkoja. Joskus kauan sitten, aikaan ennen kännyköitä, sain lentorahdista saapumisilmoituksen kirjeitse. Numeroa kun ei kuulemma löytynyt puhelinluettelosta. Siis Helsingin luettelosta. Tuskinpa tiesivät muita puhelinluetteloita olevankaan...
   
 8. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  juu, samat tuntemukset täällä.. jos usa vantaa on 3-4 päivää,
  miksi kotomaassa 110 km matka on 4-8 päivää ????
   
 9. Karppaj

  Karppaj 3rd gear

  Täällä kävi tällä kertaa vähän paremmin. Tilasin myös viime tiistaina osia tuolta. Ja torstaina paketti tuli vantaalle. Eilen Fedexsin kuriiri soitti ja toi paketin töihin (Tuusulaan) vähän kolmen jälkeen iltapäivällä. Nyt homma toimi hyvin. Edellistä tilausta sai sitten odotella reilu kaksiviikkoa :eek:
   
 10. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Noniin, tulihan se sieltä, viikon se nyt seilas ympäri Suomea mutta löysi perille. Jotenkin huvittavaa kun Kiitolinjan 3-akselinen kuorma-auto toi tuon 0,8kg painavan paketin tänne korpeen, ja kyydissä ei näkyny muuta olevan :rotfl:
   
 11. makkepuu

  makkepuu Gearhead

  ensimmäistä kertaa pistin tuolta osia tilaukseen, saas nähdä kuinka käy. ruksasin että maksetaan kaikki kulut heti nyt, eli paketti tulee kotiin ja sillä hyvä? order total 319,49€ eli menee varmaan tulliin. kuinkas se käytäntö siellä menee, että jatkaako se sieltä postilla tai fedexillä kotio vai joutuuko sen hakemaan?
   
 12. johu

  johu Gearhead

  Ruksaamalla sen vaihtoehdon että maksetaan kaikki mahdollinen heti maksoit jo ne suomessa perittävät tullit, alvit, käsittelykulut yms. lisärahastukset samalla kertaan. Paketti tulee fedexin kautta ovelles asti samaan rahaan.
   
 13. makkepuu

  makkepuu Gearhead

  no nyt tuli fedexiltä viesti jossa käskettiin tekeen jotain mutta mitä, ota nyt näistä selvää. jotain ne kai haluaa? lisää rahaa?
   
 14. SamiL

  SamiL Gearhead

  Kaikkia kuluja, eli tullia ja veroa, et pysty maksamaan etukäteen lähettäjälle. Niitä kai FedEx on nyt perimässä sinulta. Niiden maksun jälkeen paketin kotiinkuljetus jatkuu.
   
 15. makkepuu

  makkepuu Gearhead

  juuh asia selkisi yhdellä sähköpostilla. eiköhän se tästä
   
 16. johu

  johu Gearhead

  Rockauton hienous on että nämä nimenomaan pystyy maksamaan tilauksen tehdessä. Olen tuota itse käyttänyt ja toimii kuten luvataan.


  http://www.rockauto.com/lang/en/policy. ... ernational

  If a tax line (identified as GST in Canada, VAT in the UK, etc.) appears on your order, we will pre-pay tax (and any import duties which may apply) for that shipment. The carrier will deliver with no additional charges due, offering you the same convenience our U.S. customers enjoy. Our tax registration number will appear on your order confirmation so you may reclaim input tax if you resell the product.

  Prepayment of tax is limited to certain countries, warehouses and ship methods. If a tax amount does not appear for a portion of your order, we are unable to prepay tax for that shipment. For example, if part of your order is shipping via mail, or from a warehouse that is not set up for tax-prepaid shipments, no tax line may appear for that warehouse's portion of the order, even though a tax line does appear for items shipping from warehouses which can prepay tax.
   
 17. GMies

  GMies 3rd gear

  13.7 Riviera takanapojen tilaus Rockautosta, samana päivänä tuli ilmoitus,että osat on lähetetty. 17 7 paketti on Pariisissa ja 18.7 Helsingissä. Tullaus netissä 19.7 ja paketti ovella aamulla 20.7, että helposti hoitui. 8)
   
 18. Helmsman

  Helmsman 3rd gear

  Toimiiko tosiaan? Vaikea uskoa kun ei täällä kotimaankaan tullissa tahdo onnistua tuo tullimaksujan laskeminen. Samanlaista saamarin arpomista joka kerta kun joutuu tullista jotain osaa hakemaan...
   
 19. bathory

  bathory Gearhead

  Tarttis tuolta tilata vähän palikoita niin oli yksi tavara mitä en nettisivulta löytänyt. Niin pistin sinne mailia, että onko heillä kyseistä osaa ja pistin liitteeksi vielä kuvankin. Ei mikään mahdoton kapistus (ponun keskikonsolin missä mankka ja ilmastonsäätö niin se etulevy) Niin vastasivat sieltä, että saattaa ollakkin. Katso nettisivuiltamme. Ja siellä on oikeen search-toiminto ja kaikkee :lol:

  Vastasin vaan, että eipä taija sitten olla.
   
 20. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Ensimmäinen paketti tulossa RockAutosta FedExillä jonka aion tullata itse. Monesti on tekstiviesti tullut puhelimeen jo siinä vaiheessa kun paketti on Pariisissa. Voinko ruveta tullaamaan itse jo siinä vaiheessa vai pitääkö odottaa että paketti on Suomessa? Kuitenkin siellä nettituontisysteemissä on se saapumispäivä joka pitää valita niin voiko siihen laittaa sen päivän kun se on saapunut Pariisiin vai pitääkö olla se päivä kun on saapunut Suomeen?

  Postitullauksessa kun kuitenkin on ollut saapumispäivä se päivä kun paketti on siirretty tullipostiin joka on päivä tai pari sen jälkeen kun on saapunut Suomeen.
   

Kerro tästä muillekin!