rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    No voi vittu. Katos vaan totta tosiaan.

    Se on näyttänyt siltä ettei siihen voi klikata :poff:
     
    fudge85 tykkää tästä.
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Poke tykkää tästä.
  3. tha022

    tha022 Gearhead

    Kyllä sen saa känny versiolla vieläkin.
    Koitin just -00 Silverado 1500 5.7 iskaria.
    Paina osa numeroa, kuva menee isommaksi, paina uudestaan osa numeroa niin tulee erillinen ikkuna missä sopivuudet.
     
    Powerstroke ja Karpov tykkäävät tästä.
  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Löyhästi asiaan liittyen. Känny ja läppäriversioissa on joissain tapauksissa ohjelmissa eroja. Liekö hakukoneissakin eroja. Varannu pari kertaa katastuksen kännyllä siis Suomessa ja maksanu sen. Rahat lähtee mutta ei näy varattuna aikaa firman järjestelmässä. Puhumalla ku ruuneperi asia uskottiin ja sai leiman. Mainitsin asiasta mutta sama kävi uudelleen 3kk päästä. Nyt tilasin alkuviikosta 260€ osia ulukomailta euroautoihin ja eka kertaa siitä firmasta ennakkomaksulla. Paypal maksaa nääs +4% enemmän. Sepä ei siirtynyt firman sivulle vaikka painoin kännyllä ”palaa myyjän palveluun” kuvaketta. Rahat lähti mutta tilaus ei etene eikä näy että olis menny niille rahat. Päivän kun lähettelee s.postia (5 krt) ni joku kattoo että on ne tullu tilille. Tilauskin nyt lähteny jo tulemaan. En tilaile enää ikinä muuta kuin läppärillä. Jenkkisivuilla useilla kun panet kännyllä kamaa ostoskoriin niin ei toimi poistonappi mitenkään. Läppärillä pelaa kuin junan vessa.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Paypali mullakin tökkinut viimeaikoina euroopan tilauksissa. Maksu lähtee mutta ei palauta sivuille takas just.
     
  6. atobee

    atobee Gearhead

    Jotkut sivustot voivat olla vain määrätyille selaimille optimoidut.
     
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kun kuitenkin kaikki halutaan saada mobiilikäyttäjiksi ja sitä mainostetaan ”nyt löydät meidät myös mobiilina”. Voisivat myös mainita sen että toimii vain määrätyillä selaimilla. Paitövei, kännyssä on firefox focus selain joka näyttää nytkin että 24 erilaista seurainta blokattu. Tällä ei joudu vahingossa minne ei halua.......
     
  8. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Se on amerikka oikeesti vissiin iso maa. 3.8 tilattu paketti rokkiautosta on jo viikon pyöriny kalivorniassa joista neljä päivää pelkästään pötkötelly enkelten kaupungin lentokentällä. Ei o vissiin ollu meille päin kulkua postikoneilla. 27.8 pitäs kyllä olla perillä rokkiauton mukaan ku vahingossa tulee usps kyyvillä. Toinen samalla kertaa tilattu joka tuli fedexillä ootteli töistä tullessa portailla.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos pitäs olla 27.8 perillä niin ei sulla mitään hätää ole.

    Halvoilla/hitailla rahdeilla paketit pyörii ja maleksii paikoissa ja nopeella ei. Varmasti tuo kerkee määräpäivään mennessä.
     
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Arvaa vaan mitä sulle tapahtuu jos ei kerkeä
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Saan negatiivisen palautteen
     
  12. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    parempi alkaa pakkaamaan kamoja ja lähtemään vaivihkaa esim. argentiinaan
     
  13. Poke

    Poke Gearhead

    Eipä ole kovin tylyä. Argentiinassa on viiniä, laulua ja naisia ja myös autoja. Naurusaarella ei.
     
  14. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Sama kai se olis asua vaikka Pohjois-Koreassa, kunhan ROCKAUTON paketit löytää ajoissa perille.
     
  15. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Niin no, en minä hätäile tuon toisen paketin suhteen kun yhtään nopeemmin ei se tule vaikka kävelis ympyrää kotona ootellessa. Tästä vaan oppii taas että tarkista, tarkista ja vielä kerran tarkista niin ei muutaman euron säästön takia toinen paketti viivy kolmea viikkoa pitempään samalla matkalla.

    Ei se missään maailman äärissä se naurusaaret näytä olevan. Tai no tulee meiltä se noin 170km...

    http://www.naurusaari.fi/
     
    Poke ja Karpov tykkäävät tästä.
  16. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tuossa saattais olla syytä siihen ettei pääse edes minne haluaa. Sikäli vain että mulla ei tommosta blokkeria ole ja olen tilaillut jo vuosia kaiken kännyllä vaikeuksitta.

    Od ei tosin välillä toimi oikein millään.
     
  17. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ilmeisesti sinullako siis ei ole iphonea tai muuta applen laitetta? Kyllä tällä pääsee minne on halunnut ja edelleen 24 seurainta on estetty kys. selaimen avulla. Ehkä olen vainoharhainen mutten pidä siitä että joku tietää missä olen surffaillut. Edelleen pidän tätä käyttäjä atobeen vastausta uskottavimpana selityksenä tähän asiaan. Tämä on paras softa jonka olen imuroinut appstoresta.

    ”Take private browsing to the next level. Firefox Focus gives you a dedicated privacy browser with tracking protection and content blocking. You can use Firefox Focus as a standalone browser or as content blocker for Safari on supported iPhone, iPad and iPod touch devices.”
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mä nyt ajan noita scenkerin kamoja niin kattelin yhtenä viikkona kun terminaalissa seisoi monta päivää toiselle paikkakunnalle menevä summitin paketti,piti jo harrastajana ajojärjestelijälle käydä sanomassa että näitä osia varmaan kaivataan jo.
     
    tukkijulli, KajS, chevytb02 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kai esitit itse osien tilaajaa? "Näitä kaipaan jo"
     
  20. tha022

    tha022 Gearhead

    Since there have been problems with the first two shipments that we’ve tried to send you, we do not feel comfortable shipping another because we cannot guarantee that a third shipment would not also have problems. Instead, we will refund you for the part.

    Kiitoksia, Suamen posti.
    Ostan siis syylärin hinta x3 paikallisesti.
    Ymmärrän rokkiauton kannan tuossa.
     
    Pertti K tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!