rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Maanantaina klo 20 tilattu osia normi dhl rahdilla verot etukäteen maksettuna. Tänään keskiv klo 14 kannettiin ensimmäiset paketit työmaalle.
   
  caprice305 ja fudge85 tykkäävät tästä.
 2. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  No nyt? Su tilasin, äsken tuli kotoa kuva, et paketti tuli kotio
   
 3. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Viimeviikolla tilattu paketti tuli keskiviikkona Helsinkiin, ei näköjään kolmessa päivässä ehtinyt sieltä Jyväskylään perille.
  No jospa sen ens viikolla jo sais... :mad:
   
  caprice305 tykkää tästä.
 4. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Toi on pientä, itsellä pösön ilmastoinnin kenno tuli suomeen 3pvä, ja oliko 1,5kk ku seikkaili turun ja rovaniemen välillä ja taid käydä ruotsissakin.....
   
  Pertti K ja Poke tykkäävät tästä.
 5. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Joku postissa vaihteeksi juu mättää. Mullakin ollut eri firmojen tilauksissa n viikon väli siinä kun paketti on lajiteltu etelässä ja varmasti Suomessa ja on tullut ovelle/postiin. Yleensä ollut aina seuraavana arkipäivänä.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Eikös nuoriso tiedä että joulu on odotuksen aikaa?
   
  Pertti K, dart -66 ja isalmela tykkäävät tästä.
 7. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ja sitten aattona punapukuinen punkero tuo ne kilteille rakentajille?
   
 8. RokRoland

  RokRoland 1st gear

  Aihetta sivuten... sitten kun Rockautosta ei löydy niin mikä korvikkeeksi? Kyseinen osa GM 15012833 ja ei, ei ole vastaavaa Rockauton listoilla. Gmpartsdirect.com? Muita ideoita?
   
 9. zero

  zero 3rd gear

  Taas jälleen täydet 100 pistettä rockautolle ja FedExille, tiistaina tilattu ja eilen tuli, 5 bisnes päivää siis. FedExillä, customs charges pre payed niin ei pääse suomen posti sörkkimään väliin. Joskun otin halvimmalla rahdilla, oli suomessa kolmessa päivässä ja sen jälkeen kaksi viikkoa posti kuskas pakettia hki-tre-tku väliä ennekuin löysi säkylään, ilmankos ei kannata postin bisnes.
   
  Jussi289 ja xarper tykkäävät tästä.
 10. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Posti rakentaa niitä valtavia varastoja saadakseen asiakkaiden paketit säilöttyä ja hukattua niihin
   
 11. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  nopea oli toimitus mutta joku viskellyt laturi pkt ja saanut siipeensä joten valokuvia ja infoa rokkiin ,vartin päästä oli homma selvä ,uusi tulossa ja edellistä ei tarvii palauttaa,nyt uusi kotona ja paikallaan.sama homma suomessa niin vastaus oli .pitää lähettää firmaan joka tutkii laturit,on kuulemma vain yksi ja yli kk jonot läpä läpä.ostin siihen uuden säätimen itse ja toimii.miksi tilaamme muualta ,miettikääpä sitä
   
  Pertti K, chevytb02, Gary Grand ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. zero

  zero 3rd gear

  Toi rockauton reklamaatio käytäntö on kyllä hatun noston arvoinen. Ovat varmaan ymmärtäneet että jos täältä pohjolasta pitäisi lähetellä osia takaisin tarkastukseen tms niin siihen moni kyrpiintyisi sen verta että olisi yhdessä tilauksessa kaksi tilausta... Ensimmäinen ja viimeinen.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 13. xarper

  xarper Gearhead

  Kyllä ne välillä haluaa ne takasikkin. Mutta siinä vaiheessa ne lähettää sulle valmiiks maksetun lapun spostiin minkä tulostat ja lyöt paketin kylkeen ja siinä vaiheessa ku seurannassa kilahtaa et paketti on lähetetty ni ne lähettää sulle samalla uuden heti.

  Ei toimi suomessa takuuasiat...
   
  Pertti K ja Karpov tykkäävät tästä.
 14. zero

  zero 3rd gear

  Varmasti jotain kalliimpaan ottavat takaisin tai sit vaan pistokoe mielessä. Itsellä on aina riittänyt kun kuvat on lähettänyt, tosin kuvissa on niin selkeästi näkynyt vika ettei ole epäilystä asiasta. Jos on vaikka joku sähkövika osassa niin sitä on kuvilla vaikea todistaa.
   
 15. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Mulle tuli viimeisessä reklamaatiossa pelkästään viesti säilyttää osia 2 vkoa mahdollisen palautukpyynnön varalta.
  Ei kuitenkaan tullut...
   
 16. 0132

  0132 Gearhead

  Mulla on toiminu takuuasiat paikallisen kauppiaankin kanssa loistavasti. Ostin laturin joka pelitti vajaan viikon ja sit alko jännite heittelemään mihin sattuu. Soitto putkaan ja oisko seuraavana päivänä (tai yks päivä välissä) kun kävin vaihtamassa uuteen.

  Rokkiauton takuuasioihin ei ole vielä joutunu perehtymään. Saas nähä kerkeekö tulla vielä tällä viikolla paketti, jonka tilasin torstaina. Suomeen se tuli kuitenkin jo maanantaina.
   
 17. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Google? Ohjaa amazoniin ym
   
 18. xarper

  xarper Gearhead

  Mulla halusivat ylätukivarsien uretaanipuslasarjan takasin ku puuttu osia siitä paketista.
   
 19. RokRoland

  RokRoland 1st gear

  No ei kyse ollut siitä etteikö jostakin löytyisi, vaan ennemmin siitä, että onko vastaavaa palvelutasoa kuin Rockauto tarjolla muilla mahdollisesti pohjoiseen maahamme kauppaa tekevillä firmoilla. Kyllähän kauppiaita Googlella löytyy, osa jopa hyviä.
   
 20. Nimimerkki

  Nimimerkki 1st gear

  Tilasin pari viikkoa sitten rokkiautosta tavaraa ja kahdessa paketissa lähti tulemaan kohti suomea. Maksoin tullin etukäteen tilatessa. Eka paketti tuli ihan OK, toinen jumi muutaman päivän tullissa ja ilmestyi sitten oven taakse. Nyt FedEx pommittaa s.postilla ja soittelee minun sosiaaliturvatunnusta kun kuulemma on heiltä jäänyt kakkospaketti tullaamatta??? En antanut ihan periaatteesta ja vetosin tietosuojaan yms. Soittelija naikkonen sieltä FedExiltä väitti, että joku laki on muuttunut syyskuussa ja siitä lähtien sotu on pitänyt aina ilmoittaa kuriirille kun tekevät tullauksen. Onko se tosiaan näin? Ei mun ole koskaan mitään sotua kellekkään ilmoittaa kun olen tavaraa tilannut jenkeistä. Alkoi vielä väittää minua hankalaksi ihmiseksi kun en suostunut puhelimessa tietoa heille ilmoittamaan. Onko muilla kokemuksia vastaavasta?
   

Kerro tästä muillekin!