rockautosta tilaaminen

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Seejii

  Seejii 2nd gear

  Tilasin 35 pyöränpulttia.
  En saanut magneettia :(
   
 2. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Olisit ottanut ne 35 eri varastolta.
   
  Pertti K, Seejii ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 3. Karpov

  Karpov Gearhead

  Peilin laseissa ei lie käyttöön vaikuttavia laatueroja, jarrunestesäiliöitä yksi käypä malli koko kuvastossa, hihnapyörää kahta mallia, umpinaista ja viispuolaista mikä mahdollistaa ot pumpun helpon irroituksen jatkossakin.

  Ei tää voi olla sulle noin vaikeeta. Laita nuo tavarat samaan varastoon niin ostan sulle kaljan.
   
  Powerstroke tykkää tästä.
 4. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Ja tässä välissä ehti tämäkin tulemaan perille, tai piti se käydä hakemassa DHL toimipisteestä, ne ei tuo kotiovelle. 3vrk, taitaa olla ennätys. Yleensä tänne perukoille kestää viikon tai kaksi. Onneksi tajusin sentään ottaa samasta varastosta.
   
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  On olemassa erilaisia auttavia puhelimia ja vastaavia joihin voi täysi-ikäisetkin soittaa ja saada kriisiapua kun ei taaskaan tullut magneettia/magneetteja.
   
  canadaman, Vellu71 ja grantorino tykkäävät tästä.
 6. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mikä jeesus sinäkin luulet olevasi?


  Kyllä mä pärjään ilman magneetteja yhtä hyvin kun turhaa ininää, en edes muista enää mistä mun jutusta sinäkin oot vitun naamaasi vetänyt kun välillä surkeita piikkejäsi heität.  Tämä on rockautosta tilaaminen- topic ja tässä voi päivitellä vaikka sieltä tilais euron avaimenperän.
   
  Powerstroke tykkää tästä.
 7. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Ei mulla ollu mitään ongelmia umpinaisen kanssa. Miten sä osaatkin tehdä kaikesta niin vitun vaikeeta.
   
 8. jariha

  jariha Gearhead

  tilattin tavaraa viimeviikonloppuna, postit ja varastot kimmahteli miten sattuu... jarruosia 3erisettiä(jousisarjaa 1kpl, automaattisäätövaijeria 2kpl)alunperin kaikki samasta a-varastosta kunnes otin pakoputken pöntön mukaan niin toinen 4e setti jarruhiluja siirtyi b-varastoon postimaksun siellä noustessa lähelle 20e, a-varaston postit eivät muuttuneet ... venttiilikopan tiivistettä ei kannattanut tilata ollenkaan koska se 3e:n tiiviste ois tullu c-varastosta maksamaan posteineen ja alveineen 23e, sama vanin peilin kanssa joka ois tullu d-varastosta hinnaksi lähemmäs, 50e, saman ois maksanu pelkkä lasikin... kaksi edellistä saan us-partsistakin halvemmallakin? no otin sit 12kpl mopariin wixin öljynsuodattimia koska tulivat myös b-varastosta ja koska postikulut eivät nousseet kuin 5e mutta joka tapauksessa taas ihan perseestä tuo kun varastot vaihtuu lennosta vaikka toikin setti jousta joka tulis kirjeenä ois sieltä a-varastosta löytyny pakoputken pöntön lisäykseen asti? kehtais monista posteista maksella alvejakaan kun ei nuo rojut enää sit enää halvaksi tule...
   
  Powerstroke tykkää tästä.
 9. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  kyllä tuo lyö aikuisenkin ihmisen polvilleen.
   
 10. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  tuttua hommaa, sitte kun poistaa jonkun 2 euron osan, postarit tippuu 30 taalaa
   
  xarper tykkää tästä.
 11. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Joo pientä kikkailua kieltämättä ollu välillä, äkkiä diili kiinni kun osuu hyvin kohdalleen, ja hakee suosiolla sen viimesen tiivisteen tarvikekaupasta.
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  Se ei poista sitä tosiasiaa, että noita tavaroita ei olisi samalta varastolta voinut tilata vaikka kuinka vänkäisit ja öyhöttäisit. Sulla se tuntuu enemmän vaikeeta olevan.


  Ja kuten aiemmin olen sanonut myös ihan vinkin luontoisesti, kaikkea ei kannata samalla edes ottaa samasta varastosta kun katsoo postikuluja ja miettii alvia.
   
  mukko tykkää tästä.
 13. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  kyllä olisi saanut olit vaan tyhmä.
   
  Karpov tykkää tästä.
 14. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Ei olis, sulla tuntuu olevan vaikeeta vai miksi vöyhötät
   
 15. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Mikä jeesus luulet olevasi?
   
 16. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Tää on rockauto topikki, ei ole minua kiinnosta eikä tarvi keskustella täällä mistään jeesuksista. Perusta niille oma jeesus topikkisi niin ei tarvi täällä inistä.
   
  sdfsd tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!