rockautosta tilaaminen ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Rado, 20.2.2013.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Joskus joutuu tilaamaan pienempiä nippeleitä maapallon toiselta puolelta kun kotimaiset myyjät eivät sellaisia myy eivätkä halua sellaisia mistään hommatakkaan.Silloin jää vaihtoehdoksi hommata sit palikat itse.
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    elisa lompakko muuuten toimii myös master cardina rock autossa, mikäli ei paypal tms onnistu. tänään kokeilin ja raha ainakin lähti ja tuotteet myös, vielä kun tulis perille :D ja on helppo ja kortin voi sulkea jos pelkää että tunnukset leviää.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Ostappa suomesta esim. 16 kpl tulppia, 2 virranjakajan koppaa ja 2 pyörijää ja tulpanjohot. Maksaa rockautosta murto-osan siitä mitä täältä ylihintasesta suolestoliitosta maksaa.

    Sama viimekesänä kun tilasin darttiin niveliä, sain yhen ylä vai alapallon hinnalla missä on se varsi kans ni melkein kaikki osat rockautosta.

    Nyt tilasin täydellisen SKF remppasarjan moparin 9 1/4 perään, tuli jotain 173€ total hintaa, suomesta saa edes 4 laakeria tolla rahalla varmaan.
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Itse tilasin just astroon osia hintaa vähän alta 150e. tuli kuitennii uudet jarrupalat/kengät, korjausarja molempiin satuloihin, uudet työsylinterit ja lehtijousien kiinnikkeet näin mm. Astrossa ne ei siis ole U-pulteilla kun hiilikuitu jouset. Noi kiinnikkeet maksaa suomessa 120e/kpl, joten "pientä" säästöä tuli.
     
  5. tapnie

    tapnie 2nd gear

    Säästöä se on ulkomailta tilaaminen. Itse kuitenkin pääsääntöisesti käytän kotimaan putkien tilauskanavaa, ihan senkin takia että osa rahasta jää suomeen, vaikka hieman kalliimmaksi tulisikin. Jotain eksoottisia osia tilaan suoraan niiltä jotka niitä tekee tai jälleenmyy..rockautosta esim. laakerit on paljon halvempia kun tietää mitä tilaa. Mutta se pitää sanoa uspartsin ja tradepartsin puolesta plussaa että mitä on väärin tilattu niin on oikein korjattu ja sit rataa..
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Nyt ei oikein toimi. Tilasin tavarat 1. heinäkuuta, lähtivät tulemaan kahdessa eri paketissa, saapumisaika-arvio 19.7. mennessä. Toinen paketti tuli 28.7. ja toisesta ei näy enää edes seurantatietoja. Pistin viestiä että missähän luuraa.

    Yksityiseltä on kanssa ollut paketti tulossa saman n. 4 vkoa, ei näy ei kuulu.
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    On yleensä joo, Tradepartsin kanssa ainaskin. Uspartsista kuullut kun huonoa jos on sattunu väärä osa.
    Mutta RockAuto hoitaa tonkin vielä paremmin, käytännössä aina tulee uus tavara tilalle eikä tartte edes vanhaa palautella.
     
  8. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    joo,kyllä pitää ruveta välttämään suomen puljuja,on tuo kate prossa meikä duunarille liikaa,kenno ja kuivain letkuhässäkkä alle 150 eeroo kaikkineen kotiovelle ja 6 päivää,suomesta 600 eeroo sama kasa,onneksi on vapaus valita,tämän vuoden puolella säästynyt toista tonnia jeepin huollossa.
     
    Karpov tykkää tästä.
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Reilu 4 h (lauantaina) ja tuli vastaus että ilmoittaa tavarat kadonneeksi heidän sivuilla. Näin tein ja tuli ilmoitus että alkavat etsimään kadonnutta lähetystä ja 5.8. pitää ilmoittaa heille jos eivät vieläkään ole tulleet. Ilmeisesti sitten lähettävät uudet tai jtn. Saas näkyä mikä on lopputulos, mutta alustavasti aika hyvin tuntuu asiakaspalvelu pelaavan. Kanterille joskus reklamoin useammistakin osista (puuttuvat öljyreijät, joista aiheutui uusi remonttitarve, hetikohta rempan jälkeen hajonnut nostaja ja alhaisemman puristussuhteen männät kuin alkuperäiset). Eivät ole vielä vaivautuneet vastaamaan, eihän siitä olekaan kuin vähän toistakymmentä vuotta.
     
  10. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Mullakin on nyt yksi paketti ilmastoinnin nippeleitä mennyt Kanadaan ja 2 viikkoon ei USPS tracking tiedot ole päivittynyt mihinkään. Alkaako niitten systeemi takkuilemaan?
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Maanantaina jo laittoivat viestin että ei löytynyt pakettia, pistävät uuden tulemaan.
     
  12. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Taisi tulla uusi ennätys omalle kohdalle, jarru sylinterit tilasin Rockautosta maanantaina klo 17.19, ja ne oli kourassa eilen 15.50!:eek:
     
  13. KajS

    KajS Gearhead

    Jarrusylinterit tulee tosi lujaa: Tilasin viime viikon keskiviikkona ja maanantaina tuli saapumisilmoitus. Ei yhtä nopeasti kuin edellisellä puhujalla, mutta ripeästi kuitenkin.
     
  14. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Johtuu vaan siitä että Chevyt on sen verran nopeampia kuin moparit...:p Mikäli KajS:n osat tuli mopariin.
     
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    GMC:t ne vissiin on tosi hitaita, kun kahdesta yhtä aikaa lähteneestä paketista ensimmäinen tuli neljässä viikossa ja toista ei näy vielä viidenkään viikon kuluttua.
     
  16. KajS

    KajS Gearhead

    Joo, osat tuli Suomen varmaan hitaimpaan dodgevaniin.
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mul olis just tollaseen sopiva ahdistin, ei olis enää hitain.
     
  18. KajS

    KajS Gearhead

    Hieno idea. Mutta sitten seuraavaksi saisit tehdä lootan vahvistusrempan ja perään pitäs saada lukko...Rockautoon ja tilausenteriä painamaan.
     
  19. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Älä oo tommonen. Laitat aluksi ihan pikkuisen ahdistusta, niin ei se siitä rikki mene.
     
  20. xarper

    xarper Gearhead

    27. pv tilasin poskilaakerit 8 1/4 perään, nyt kävin paketin noutaa postista halvimmalla toimitustavalla. Laakereille tuli hintaa kaikkineen 42,28€ 2kpl. Suomesta varmaan ois ees yhtä kpl saanu tohon rahaa tai kovin kaukana ainaskaa.
     

Kerro tästä muillekin!