Rock'n Roll Weekend 2021; Cruising, Shows and Music!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PinkCad, 10.5.2021.

 1. PinkCad

  PinkCad 1st gear

  Rock'n Roll Weekend 2021
  Cruising, Shows and Music!


  Kesän 2021 festari- ja tapahtumakauden päätöstä juhlistetaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna (pe-la 24.-25.9), kun kuumien rautojen ja rock'n rollin ystävät kokoontuvat cruisailemaan ja jamittelemaan Rock'n roll weekendin merkeissä Ellivuoreen!

  Kyseessä on uusi ja mielenkiintoinen festivaalikokonaisuus, jossa kahden päivän aikana tarjoillaan komeita autoja, cruisingia, burleskia, taika/stand-up showta sekä tietenkin rock’n rollia usean alan bändin vauhdittamana upeissa ja uudistetuissa Ellivuori Resort vapaa-ajankeskuksen puitteissa.

  Esiintyjät ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

  Info ja haastattelupyynnöt:
  Juha Leppänen
  aronmusic.info@gmail.com
  P. 040-552 9032
   

Kerro tästä muillekin!