Rodiator 2/2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja nash, 15.7.2010.

  1. nash

    nash 3rd gear

    Rodiator 2/2010 on saapunut painosta ja rupean sitä pikkuhiljaa postittelemaan. HUOM!!!!! kuori sisältää myös vuositarran. Jos jostain syystä lehti ei putkahda postilaatikkoon niin jäsenmaksua 2010 ei ole silloin maksettu.

    Sari
     
  2. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    Ei oo vielä Rodiator postiluukusta kolahtanut vaikka jässäri on maksettu kevään ACS:ssa.Onko postituksessa ollut viiveitä?
    -Eski-
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    Kaikki lehdet on postitettu ja saapuu kyllä tällä viikolla. Mutta kun piti tehdä kokouskutsut ja osotetarratkin ja postitus yksin ni en oo mikään pikasihteeri. Kyllä se sieltä tulee

    ps. muistakaa tulla kokoukseen valitsemaan hallitukseen uusia jäseniä
     
  4. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    OK,kiitos.Aattelin vaan ettei oo taas Posti-Pate sählänny.
    Ja varmasti on Sulla ton tiimoilta puuhaa riittänyt,en epäile yhtään.
     
  5. nash

    nash 3rd gear

    Ok! Veikkaisin, että ainakin ekat saa tänään lehden. Muistakaa, että kuori sisältää myös vuositarran niillä jotka sitä eivät vielä ole saaneet.
     
  6. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Eilen lopsahti hieno (taas) lehdykkä laatikkoon. 8) Onpas paljon tullu ns. uutta kalustoa, olisko Kotkan natikoissa jo osallistujaennätyksenpaikka? Yks pikku juttu oli siinä sivulla 44, A-pikkis on kuiteski K.Koskisen peli :oops:
    Anyway, loistosuoritus taas lehdykän vääntäjiltä!!!Lisää kitoos.
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hyvä lehti oli! Tän päivän Hesarissa oli muuten hauska juttu Japusta & perheestä Fordeineen.
     
  8. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Tä: Nyt vuosi 2013 ei tapahtunut mitään moneen vuoteen?????
     

Kerro tästä muillekin!