Rodiator 3/2008

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja Riviera 1995, 4.8.2008.

 1. Riviera 1995

  Riviera 1995 3rd gear

  Moi kaikille,

  uusin lehti ilmestyi ja ilmeisesti lehti on taas ihan ok, mutta napinaakin on kuulunut. Tällähetkellä lehteen kirjoittelu painottuu tänne Salpausselän eteläpuolelle, joka ei todellakaan ole kerholehden tarkoitus. Hyvät jäsenet, kirjoittakaa juttuja ja laittakaa kuvia texteineen tulemaan, jotta saadaan parempi, kauniimpi, värikkäämpi ja maantieteellisesti laajempi seuraava numero.
  Nyt tarvitaan talliesittely seuraavaan numeroon ja se voisi olla jostain muualta kuin täältä kaukaa etelästä.

  Pohjanmaalla, Savossa ja Karjalassa sekä ympäri suomenniemen on paljon aktiivisia rodi & custom talleja joista olis kiva saada juttua. Tehkää ihmeessä juttua, sehän on kerholehden idea. Samoin jos olette huristelleet eri tapahtumissa Suomessa, Ruotsissa tai muualla, laittakaa pientä juttua kuvien kera niin saadaan lehteen uutta luettavaa.

  Kiitos

  Masi

  :lol:
   
 2. Riviera 1995

  Riviera 1995 3rd gear

  Nyt herätys kaikki ja juttuja väsäämään. Kaivataan juttuja + kuvia seuraavaan lehteen. Talli esittely olisi poikaa. Tehdään taas hyvä tai jopa parempi seuraava numero. Laittakaa jutut + kuvat (kuvatextit mukaan) Sarille. Mikäli on paljon kuvia (älkää pienentäkö niitä, jotta ovat painokelpoisia) niin voitte laittaa myös kuvia mun postiin masi.jukonen@gmail.com Tarkoitus olis tehdä hieman tuhdimpi numero seuraavaksi jos vaan saadaan juttuja ja kuvia tarpeeksi.

  Masi
   
 3. supo

  supo Gearhead

  terve,tehdään taas juttu tulevan viikonlopun jälkeen kun tiedetään lopulliset sijoitukset jonkinmoinen tarina kesän kiihdytyksistä -37 Pontiacilla.Terv:Kari Laitinen,Kuopio,Pro Et 1337 Ps.Alastrolla Pe-Su tapahtuu eli jos ei muuta niin katsomaan nopeita vehkeitä radalle!!!
   
 4. lake ender

  lake ender Gearhead

  Koskas kusti polkee?
   
 5. nash

  nash 3rd gear

  Ei vielä. Varmaan tossa marraskuussa sitten, kun on vuoden vika numero
   
 6. nash

  nash 3rd gear

  No niin lehti menee kohta painoon ja postittelen sit kun jaksan :rotfl: no ei vaineskaan. Nyt onkin tulossa hieno numero ja rahastonhoitajalle tiedoksi, että kannessa tavataan :rotfl: :rotfl:
   
 7. nash

  nash 3rd gear

  Lehti on postitettu ja putkahtaa luukuista varmaan vielä tälläviikolla
   
 8. Riviera 1995

  Riviera 1995 3rd gear

  Hieno läpyskä onkin. Kiitos vaan kaikille juttuja kirjoittaneille ja kuvia ottaneille sekä "toimituksen" väelle! Iso Käsi!!

  :D
   
 9. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Hyvät jutut oli. Jokos saa seuraavaan numeroon alkaa kirjottaa?
   
 10. nash

  nash 3rd gear

  Jos sulla on jotain juttuja ni laita vaan tulemaan
   
 11. lake ender

  lake ender Gearhead

  ja pöytälaatikkoonhan saa aina kirjottaa.
  Muistutetaan nyt jälleen kerran ,että lähettäkää niitä juttuja ja kuvia muualtakin Suomesta. Nyt oli hieno lehti, mutta kovin oli kuvat ja jutut PK- painotteisia.
   

Kerro tästä muillekin!