"Rodiboxi"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 18.12.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hämmennetääs hiukan lisää ja jopa kautta rantain aihetta sivuten. Miten ootte toteuttaneet A Fordin sähköjä? 6 vai 12 V? Tasa- vaihtovirtalaturi? Rattiputken alapään valokytkintä käyttäen? Mitä asentoja/ toimintoja ratin keskiössä olevassa kytkimessä muuten on? Iteltäni tuo vipu puuttuu, tanko on. Entä onko vilkkuja, toteutus? Onko muuten -28 ja -29:ssä alunperin virtalukko? Joissain kuvissa oon nähnyt ja joillain toteutettunakin tuohon niklattuun mittaripaneeliin lukon (vas bensamittarista), itselläni oli vetokytkin virtalukon tilalla.

    Omat sähköhilut alkaa oleen hankittu umpioita lukuunottamatta. Taitaa olla aika rarea pitkät edes jonkinnäköisissä tyyliin sopivissa umpioissa? Oishan se käytännöllistä, jalkakytkimellä vaihdella valoja.

    Onko jollain kokemusta noista uutena myytävistä Lucasin tasavirtalatureista? Eihän se voi olla huono, niitä on valmistettu varmaan 60 vuotta samalla konseptilla?

    Alustan Tuunaaja alias Alijännitteen Tehostaja
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    [​IMG]
    http://cgi6.ebay.com/ebaymotors/ws/eBay ... =3&rows=50
     
  3. dustujevski

    dustujevski 1st gear

    LB millasta hintaa pidät tollasella boxilla?
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

  5. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Ootko saanu tehtyä lisää noita boxeja? Vois kiinnostaa.
    Paljonko tollanen boxi maksais
     

Kerro tästä muillekin!