Rodin kattopellin vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Bätmobiili, 22.10.2003.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Onko vinkkiä minkä auton kattoa kannattais käyttää jotta sais matalamman kattopellin, mutta kuitenkin hiukan kaarevan ettei ulkonäkö kärsi?
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Tossa nyt kun ollaan katteltu noiden varsinaisten ammattilaisten hommia on ainakin kahteen autoon käytetty Volvon osaa ja tais olla 700 sarjaa, joissa tietysti on ollut kattoluukku.

    Se ei ole varsinaisesti kovin kupera jotta rodiin, joissa yleensä on pyöreähköt katot, kovin helpolla sopis mutta on ainakin riittävän kokonen suurimpaan osaan autoja, omaan projektiin meinasin vaihtaa se kun on toi mopar katto kuin rantapallo, mutta tuli chopattua ja tein pikkasen etuviiston, nyt se näyttää siltä kuin pitää eikä enän ole häirittevän pyöreän näköinen, vaikka pellille ei sinänsä ole tehty mitään, joten rupeaa vaikuttamaan jotta suurimmassa osassa autoja on ilmeisesti sama ilmiö, eli tarviiko sille tehdä mitään, eikö kallistus tai choppaus riitä .... ???

    :-o :-o :-o
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Rod&Customissa ne asensi 37-Fordiin Porschen kattoluukun, katon kaarevuus oli sama...
     
  4. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Rahat ei taida porcheen riittää :smile: Mun on katto vakio korkeudella jotensiinä mielessä sille on jotain tehtävä!
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Yhteen täälläpäin aikoinaan chopattuun amazoniin laitettiin 99saabin kattopelti, niitä ainakin löytyis sopivaan hintaan. Volvosta tuli kyllä aika pannukakun näköinen mun mielestä.
     
  6. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    tollasesta 99:n peltiä suositteli myös yks toinen roddari joten kai sitä on lähdettävä romikselle mittaamaan :smile:
     
  7. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Miten muistelisin yhden street racessa ja vee 8:ssa aikoinaan esitellyn 35:een käytettiin jonkun farmariopelin peltiä. Ite en kyllä ymmärrä miks pitäs vaihtaa lättähattu pelti, jos orkkis on hyvässä kuosissa. Ei ku tolpat poikki, sillä se hoituu...
     

Kerro tästä muillekin!