Rokki-kekkerit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Slants, 9.2.2005.

 1. Slants

  Slants Gearhead

  Siilinjärvellä on ens lauantaina rokkikekkerit kolome maailman kuulua bändiä on tulossa soittamaan,liput 8€ per lärvi. tulukee ihmeessä kaikki niin taataan jatkumo! :rotfl:

  Enempi näitä sais tiälläpäin olla!
   
 2. Hanna

  Hanna 1st gear

  Mitenkäs onko ensi kesäksi kaavailtu minkään näköisiä cruisinkeja? Kun kotopuolessa tulee käymään, niin olisi kiva käydä katsastamassa paikalliset ajopelit ja samalla verryytellä oman Valiantin nilkkoja.
   
 3. Fangio13

  Fangio13 Gearhead

  Eikös vappuna aloiteta ja siitähän se sitten lähtee... 8)
   
 4. hot rod

  hot rod 1st gear

  Jep!Alotetaan vaan ja pannaan sitten Syyskuussa korkki kiinni! :D
   
 5. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Korkki? Eihän se liity tuohon ruisailuun vai... :lol:
   
 6. thunderbird58

  thunderbird58 1st gear

  heh...voipi tulla pitkä kostee kesä ku vappuna alottelee ja jos sattuu muistamaan vielä syksyllä missee se korkki on.. 8)
  menestystä yritykselle :D
   
 7. Hanna

  Hanna 1st gear

  Vappucruisailuthan kuulostaa hyvältä! Miten sielläpäin yleensä kesällä on cruisinkeja? Joka kuukauden eka perjantai, joka viikonloppu?On siten nuoruusvuosien jälkeen tippunut hieman kärryiltä paikallisten tapahtumista. :eek:
   
 8. Dartsan

  Dartsan Gearhead

  Viime kesänä oli yksi järjestetty kruisinki ála Sakke. Autoja oli ihan kiitettävästi. Vaikkakin joka viikonloppu tuli pörrättyä enemmän tai vähemmän.

  Mitään sovittua ei ole, mutta Apukuskin kanssa oli puhetta, jos ennen niitä 16 päivän Casinon pippaloita par tuntisen pörräilis. Sillon kaikki liikkuvat rassit tulille ja haiveille.

  Kyllä kait sitä sillon jo uskaltaa arempaakin autoa näyttää. Ei oo enää niin kylmä.
   
 9. toomass

  toomass 1st gear

  cruising on suunnitteilla. joskus tossa vapun jälkeen. on niin vaiheessa ettei siitä nyt enempiä. seurailkaa tuota tapahtumat osiota. ilmoitetaan siellä sit kun asia on kunnossa. syksyn cruisingista kuvia muuten:
  www.streetrockers.cjb.net
   

Kerro tästä muillekin!