Rokki-kekkerit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Slants, 9.2.2005.

  1. Slants

    Slants Gearhead

    Siilinjärvellä on ens lauantaina rokkikekkerit kolome maailman kuulua bändiä on tulossa soittamaan,liput 8€ per lärvi. tulukee ihmeessä kaikki niin taataan jatkumo! :rotfl:

    Enempi näitä sais tiälläpäin olla!
     
  2. Hanna

    Hanna 1st gear

    Mitenkäs onko ensi kesäksi kaavailtu minkään näköisiä cruisinkeja? Kun kotopuolessa tulee käymään, niin olisi kiva käydä katsastamassa paikalliset ajopelit ja samalla verryytellä oman Valiantin nilkkoja.
     
  3. Fangio13

    Fangio13 Gearhead

    Eikös vappuna aloiteta ja siitähän se sitten lähtee... 8)
     
  4. hot rod

    hot rod 1st gear

    Jep!Alotetaan vaan ja pannaan sitten Syyskuussa korkki kiinni! :D
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Korkki? Eihän se liity tuohon ruisailuun vai... :lol:
     
  6. thunderbird58

    thunderbird58 1st gear

    heh...voipi tulla pitkä kostee kesä ku vappuna alottelee ja jos sattuu muistamaan vielä syksyllä missee se korkki on.. 8)
    menestystä yritykselle :D
     
  7. Hanna

    Hanna 1st gear

    Vappucruisailuthan kuulostaa hyvältä! Miten sielläpäin yleensä kesällä on cruisinkeja? Joka kuukauden eka perjantai, joka viikonloppu?On siten nuoruusvuosien jälkeen tippunut hieman kärryiltä paikallisten tapahtumista. :eek:
     
  8. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Viime kesänä oli yksi järjestetty kruisinki ála Sakke. Autoja oli ihan kiitettävästi. Vaikkakin joka viikonloppu tuli pörrättyä enemmän tai vähemmän.

    Mitään sovittua ei ole, mutta Apukuskin kanssa oli puhetta, jos ennen niitä 16 päivän Casinon pippaloita par tuntisen pörräilis. Sillon kaikki liikkuvat rassit tulille ja haiveille.

    Kyllä kait sitä sillon jo uskaltaa arempaakin autoa näyttää. Ei oo enää niin kylmä.
     
  9. toomass

    toomass 1st gear

    cruising on suunnitteilla. joskus tossa vapun jälkeen. on niin vaiheessa ettei siitä nyt enempiä. seurailkaa tuota tapahtumat osiota. ilmoitetaan siellä sit kun asia on kunnossa. syksyn cruisingista kuvia muuten:
    www.streetrockers.cjb.net
     

Kerro tästä muillekin!