rokkibaareja turussa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 4.11.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    onks turussa enää nykyään yhtään ns.rokkibaaria?Joskus muinoin ko.kylässä asuneena muistelen lämmöllä entisen bar comptonin railakkaita "iltamia"...ja itäiselläkadulla oli racerock kuppila,jossa joskus tuli piipahdeltua.Molemmat kaatuneita ja kuopattuja,mut onko tilalle tullut mitään?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Shadow Barissa on jonkin verran toimintaa, uuden omistajan myötä ilmeisesti hiipumaan päin. Rollovers ainakin on tulossa. Pulina Pubissa on myös silloin tällöin meininkiä, ilmeisesti sielläkin on omistaja vaihtunut ja kaiketi ei niin rokkiystävälliseen suuntaan... Tulevia keikkoja kannattaa silmäillä Aamuset ilmaisjakelulehdestä& Tapio Väisäsen Finnabilly sivuilta, mikäli mahdollista. Turussahan on tää turun tauti: vanhat rokut ei vaivaudu keikoille ja uusia ei juuri tule. Tai onhan meitä liikkuvia muutama...

    Long Gone Daddy
     
  3. makke

    makke 1st gear

    Vaan eipä ole Shadowissa enää toimintaa nykyään ja Rolloversin keikkakin on peruutettu. Music Bar Shadow vaihtoi omistajaa ja nykyinen omistaja ei jatka bändien ottamista, vaan laittaa paikan kokonaan uusiksi.
    Eli, menneet on ajat Comptonin ja Shadowin! :(
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    mikäs pelimiehen nykytilanne on?
     
  5. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Whiskey Bar?
     
  6. Otto

    Otto Gearhead

    Shadowista tulee kuulemma karaoke-baari...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Long Gone Daddy kirjoitti:
    Turussahan on tää turun tauti: vanhat rokut ei vaivaudu keikoille ja uusia ei juuri tule.

    Paitsi se yksi!!!

    terv. 2nd Proud Member of OGAPUPC of Åbo Area
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    ROKKIBAAREJA TURUSSA

    vaaleanpunainen -60 Caddyn "perse" ja Teddy & the Tigers Burn It Up levyn kansi tauluna seinällä. Vanhanskolen Sherwoodilaisena oli kiva käydä bilsulla heinäkuussa Turussa, siinä apteekin vieressä. Hyvä Åbo!
     
  9. MadMike

    MadMike Gearhead

    RaceRock sai päättää oman urani ravintolatouhuissa kuin kirjaimellisesti tuli mitta täyteen ravintolatouhuja...(olihan siinä jo 15v sitä takana).
    Shadowin tilat konkurssipesän valvojana olen myös ollut laittamassa kiinni (ennen kuin se oli Shadow ja jo silloin totesin että ei tämä paikka toimi..isompia tiloja etsin silloinkin)...aikanaan Shadowin toinen omistaja kävi pesemässä mun kaljahanoja ja taasen Compton kun myytiin niin Jari tuurasi meikäläisellä.
    Iso kiitos siitä hänelle kun omat hermot oli kirjaimellisesti loppu jo siinä vaiheessa ja Jarikin sai siitä varmaan osansa palkan lisäksi :argue: ...
    Työtunteja oli sen verran 4v aikana että normaaleja työpäiviä tuli 8v edestä kun kerran niitä laskelin ja samalla pääsinkö tuntipalkoille...no juuri ja juuri...mutta projektit jäi lepäämään talliin siksi aikaa ja treenaamiset loppui yrittäjyyden myötä kuin seinään...vasta nykyään on vanhat kaveritkin taas "remmissä" ja baarin aikaiset osa pyörii mukana edelleen ja Treenin suhteen ollaan otettu vahinko takaisin ja Tiskin taakse ei ole hinkua muuta kuin ehkä suuremmassa mittakaavassa.

    *kaikki rekvisiitta Racesta tosin on tässä huoneessa jossa naputtelen ja neonit roikkuu tossa seinällä....täytyykin laittaa taas päälle vanhojen aikojen muistoksi.

    Toisaalta omalle pajalle rekvisiitta tulee aikanaan muun lisäksi ja sinne tulee kyllä ns. sosiaalitilat.

    Ainoa mikä voisi toimia olisi yhdistetty iso parkkis ja baari ja sellaista katselin Floridasta ennen Racen perustamista...
    Ja kun vannoutunut GS friikki olen niin ekat viivat muuten piirsi paikalle 2vk ennen avajaisia tuttu ruotsista 70 Avo manuaali 455 sellaan...

    Onhan noita aikoja joskus ikävä kun muutamia tuttuja vähemmän näkyy mutta huoltsikoilla niihin törmää kuten ennenkin baaria.

    Ideoita olisi ja henkilökuntaakin tiedossa miten homma toimisi mutta kannattavaa tälle kohderyhmälle en usko...aika on jotenkin ajanut tän rokkenroll vaiheen ohi...pitäisi olla enemmän Hard Rock tyyppinen mesta ja siihen totean että Kipparin Tuoppi ajaa asiansa..sieltä mutkin löytää (kerran kahdessa vuodessa).
    Kesällä taasen on noi jokilaivat ihan kohdallaan...saa autot parkkiin ja mulla konttausmatka kotiin joka laivasta :odroll:

    *Eräs HotRod tyttö (nykyään jo aikuinen nainen) palasi juuri suomeen 10v ameriikanturneeltaan ja totesi kun nähtiin että eihän täällä ole enään mitään...ei voi kun olla samaa mieltä.... ei enään suditella kadulla eikä mitään muutakaan...toisaalta taisin itse tuohonkin olla yksi "syypäistä".
    Järjestimmehän joskus eräällä stripillä yökisojakin....Strippi on vieläkin tallella ja miksei senkin voisi herättää henkiin...pakotiet on jopa nykyään paremmat kuin silloin..

    Terveisin Mr RaceRock.

    Ja kiitos kaikille asiakkaille jotka tulitte läheltä ja kaukaa...erityisesti Buick friikeille stadin suuntaan terkut ja HD jannuille.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Linnankadulla on pieni Rokkibaari. Siellä veivaa 20.11 Hot Wheels amerikanauto -rokkia 8)
     
  11. P.U.LIUKKO

    P.U.LIUKKO 1st gear

    no mikäs se semmoinen bandi on?mitäs ne koittaa soittaa?
     
  12. MALKAMÄKI

    MALKAMÄKI 1st gear

    Köyhänmiehen hurriganes...
     
  13. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    On vaan niin jumalattoman pieni paikka tuo linnankadun rokkibaari, muuten kyllä ihan hyvä meininki.
     
  14. 6machine

    6machine 1st gear

    Kipparin Tuoppi on enemmän skönärien paikka tosin siitäkin on hohto mennyt kun se uudistui. Siitä tuli jotenkin liian "steriili paikka", jota villiintyneet merimiehet ovat alkaneet karttaa. Torressa Tapperi joskus soittelee.
     

Kerro tästä muillekin!