ROMUTUSMAKSU!Tarua vai Totta????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja poskisolisti, 11.8.2005.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Miten on..???Maksaako valtio noille virallisille romutuspisteille jotain "tapporahaa" romutetuksi viedystä autosta?kuulin huhupuheita että ne saisivat 58e kappaleelta+kilohinnan sitten Kuusakosken vaakalta , mutta olisiko jollain jotain faktaa tietoa asiasta?Mulla on 30 kpl autoja jotka on jo hyötyosiltaan riisuttu ja useampikin romumies on niitä kärkkynyt....
     
  2. signet

    signet Gearhead

    Siihen hommaan oli varattu määrärahoja valtion putjetista kolmelle ekalle vuodelle,sen jälkeen piti olla autonmaahantuojien keränny uusien autojen hinnassa kierrätysmaksuja joilla homman kulut katetaan.Viime vuonna peltiromun pilviin noussut hinta muutti kuviota niin että romusta saatava hinta kattoi kulut ja näinollen ilmeisesti näihin valtion määrärahoihin ei ollu aihetta koskea.Homman systeemi oli se että jälkeenpäin sai viralliset vastaanottopisteet hakea korvausta, joka oli enintään tuon mainitun summan,todellisista kuluista joita romun hinta ei kata.Eli Romureiska&Scaniavabis OY ei saa muuta kuin kilohinnan vaakalla,siitä on omakoht. kokemukset,nimim.yli tuhat romuautoa viime vuonna.
     
  3. tampio

    tampio 1st gear

    joo,turhan tehokkaasti kuusakoski oy kerää autoja pois.tänään kysyin välikoppa-esko rojektiin osia purkaamolta.myyjä sanoi että viimekuussa prässättiin 3 ajokuntosta välikoppaa ja 1 vanhakoppanen escortti,kun olivat puolivuotta seissu purkaamossa!ja kiros vielä että on kevyitä autoja,niin ei tule kiloja tarpeeksi!ostasivat venäjältä panssarivaunuja,niin ois kiloja riittävästi :mad:
     

Kerro tästä muillekin!