RST-hitsausta ja -verkkoa Turun alueella?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hoovee, 14.7.2009.

 1. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  eli ongelmana ois se, että itsellä on kuorma-autoksi rekisteröity Ram, jossa on on rosterinen lavakaari. laki kuitenkin vaatii, että siinä tarttis olla se maksimissaan 50x50mm silmäreijällä oleva verkko takaikkunan suojana.

  Eli mahtaako tässä turun alueella olla jotakuta jolta vois sellaista verkkoa saada, ja joka haluis hitsata sen tuohon mun valmiiseen lavakaareen kiinni?

  voi laittaa linkkiä pajoista tai privailla jos joku itse haluaa moisen pikku projektin.

  -Heikki
   
 2. olliola

  olliola 1st gear

  jos saat jostain verkon niin voin sen siihen tuikata aseveli hintaan.
   
 3. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  kuullostaa hyvälle. en vaan tiedä mistä saisi "pikkupalaa"?

  Hyvällä tuurilla vois jostian kuusakosken kierrätyksestä löytyä. Tosta kyselin mistä pomo metallinsa ostaa, niin ois tarttenut ottaa 200x300cm pala, ja maksaa toki jonkun verran. Itellä ei ois tarve kuin 53cmX168 cm palalle..
   
 4. testaaja

  testaaja Gearhead

  Kysäseppä Amiteciltä Laitilasta, niiltä voipi löytyä.
   
 5. Antti the Mato

  Antti the Mato Gearhead

 6. jusku1

  jusku1 3rd gear

 7. Hoovee

  Hoovee Gearhead

 8. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Joo, tuntuvat olevan aika monet lomalla (=pulju kiinni...)
  Luulisin että tuolta Tuulissuolta kyllä löydät etsimääsi.
   
 9. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  eipä ollut tuulissuollakaan.

  karanorilla espoossa ois, vain reilu 300euroo pala... :-? mustasta raudasta maksais 30 euroo, ja sinkkitty 60euroo. mutta mites noiden hitsaaminen rosteri kaareen?

  tota 300euron verkkoa en todellakaan aio ostaa, vaikka se mukava cowboy siellä toimistolla lupaskin hieman alea. halvemmalla saan vaikkapa kokonaan mustan kaaren jossa on jo verkko.
   
 10. Pertura

  Pertura Gearhead

  Tartteeks sitä verkkoa välttämättä liimata siihen kaareen kiinni? Kai siitä vois tehdä pulttikiinnitteisenkin, eli jos liimais lattarautaa ympäri verkon ja kaareen vastaavaa lattaa ja ne sitten naittais pulteilla kiinni toisiinsa. Sais tarvittaessa irrotettuakin.

  Mutta oli munkin autossa ostettaessa kiinni olleessa kaaressa hitsattu musta verkko kiinni rosterikaareen, eli toimiva siitä tulee niinkin.
   
 11. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  eikai sitä periaatteessa tartte hitsata, mutta jos katsuri alkaa niitä laskelmia pyytelee, niin menee vaikeemmaksi semmosia laskeskella jos verkko on kiinni jollain "nippusiteillä".

  mietin kyl jos tekis ihan alumiinisesta turkkipellistä levyn siihen kaareen? joka varmana kestäis. eihän takaikkunasta tartte ulos nähdä.
   

Kerro tästä muillekin!