Ruåtsalaiset EPA- ja A-traktorit...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja turboman1, 25.3.2013.

  1. pequli

    pequli Gearhead

    Jossain vaiheessa noita uudempia Landrovereita ei työsuojelullisista syitä voinut rekisteröidä traktoreiksi. Ergonomia ja melutaso olivat sen verran haasteellisia, ettei Työsuojeluhallinto työkaluiksi hyväksynyt :wink:
     
  2. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Ite kyllä soittaisin suoraan Trafin rekisteröintiasioiden neuvontapuhelimeen. Yllättävänkin asiallista palvelua ollut aina kun ite soitellu asioista joihin ei täällä ole joltain kokemusperäistä tietoa löytynyt. Ennen linja oli vielä maksullinen, eikä mikään halpakaan, mutta nyt luvataan periä vain paikallisverkkomaksu.

     

Kerro tästä muillekin!