Ruåttista kohta peltikoreja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja takis, 6.12.2011.

  1. Wedge340

    Wedge340 2nd gear

    Helppåhan sieltä Ruåtsista on huudella
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Valitettavasti tässä maassa on ollut muitakin hyviä ideoita jo aikaisemminkin.. Mutta millainen menekki noilla on? Joo,vähän saat meneen tänne aluksi omille harrastajille,mutta kuinka kauan? Hintaa tulee taatusti ja mikä on sitten kotimaisia harrastajia miellyttävä hinta?!Eihän täällä ole tunnetusti montaa jotka maksavat kiljuen pyydettyjä hintoja.Tuskin tästä maasta nyt ihan mitään hotrot harrastajien paratiisi koskaan tulee.VArsinkin kun katsoo tänäänkin tuonne ulos.. :D
    En halua tylyttää mutta liian paljon on näitä "hyviä" ideoita jotka ovat sittemmin kuivuneet kokoon hiljalleen.Varsinkin jos muut tekevät "halvemmalla". Tsemppiä yritykseen mutta liian ruusuista kuvaa ei saa maalata mielessään.
     
  3. jap62

    jap62 1st gear

    Oulusta :D
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Re:

    Ilmeisesti sitten et saanut rahoitusta? Harmi.

    Mutta rahoittavilla tahoilla on melko lyhytkantoista nykyään tuo näkemys ja ei ollenkaan ajatella tosiaan kotimaista työllistävyyttä yhtään.
    Eräs yrittäjä haki rahoitusta kotimaisen energian tuotantoon. Ei tullut. Vastaus oli, että:"venäjältä saadaan puuta niin halvalla, miksi sitä kotimaista pitäisi jalostaa". :odroll:
    Ehkä nyt, miten huomenna.EDIT: menipäs taas ohi aiheen.

    Pitäisikö pelastaa melkein aiheeseen, että Seppä Leonardo käsittääkseni on rodikoreja valmistanut? Mitenkähän hyvin sellainen koppa istahtaisi X-runkoisen crownin rungolle? Akseliväli 2690mm ja raideväli 1380mm. Jos ei muuta niin voisi edes kaupitella sitten noita raatoja/runkoja jollekin rodialustaksi. :D
     
  5. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Mikäs ruotsalaisten on yrittäessä kun autoverotus ei tapa tämmöisten tuotteiden kotimarkkinoita.
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Niin ja siellä taidetaan kaiketi neuvoa jo aloittelu vaiheessa miten pitää edetä, että hommat toimii. suomessa jos löydät reiän miten ja millaisia tehdä niin kateuksissaan joku ministeri tai vaikutus valtainen senkin kieltää :mad:

    Käsittääkseni biodieselillekkin näin kävi kun yksityinen sitä yritti kehitellä valmistukseen ja myyntiin niin verot autoille ja aineille muutettiin niin hirveiksi, että asian ajatteleminenkin maksoi jo satasen.
     
  7. ROD-32

    ROD-32 1st gear

    Sama mies joka yhtenä kolmesta linjaa suomen verolait, oli myös Vapon hallituksen pj. Vapo sai tänään aiheeseen 90 milj euroa EU -tukea.
     

Kerro tästä muillekin!