Ruiskun bensapumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 6PPC, 18.12.2004.

  1. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Kertokaas onko olemassa ruiskun bensapumppuja, jotka jaksaisi imeä polttoaineen tankista yläkautta. Tarkoituksena olisi laittaa Ford P100 pickuppiin 2.0IS Sierran tekniikka, mutta ei huvittaisi ruveta hitsaamaan tankin alareunaan pensalinjaa
     
  2. makke

    makke 1st gear

    Saabista... siin se! :wink:
     
  3. Anssi

    Anssi Gearhead

    Mulla on MSD:n 2225 pumppu bensalinjassa. Tuohon mun sovellutukseen riittäisi pienemmätkin paineet ja tuotot, mutt ei vara venettä kaada :)

    http://www.msdignition.com/fuel_7.htm

    Sillä ei ole varmastikaan juuri merkitystä, tuleeko linja tankista yläkautta tai alakautta. Tietysti silloin, kun linja tulee yläkautta tankista niin se on ensimmäistä kertaa käytettäessä tyhjä ja pumppu horii ilmaa.
     

Kerro tästä muillekin!