Rulla kärsä....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja vipottaja, 29.8.2006.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Chet Herbert Cams niitä on aikoinaan tehnyt, sieltä kannattais kenties udella.
     
  2. exo

    exo 1st gear

    kanter??
     
  3. C2.0

    C2.0 Gearhead

    CraneCams tekee vaik billettinä jos ei muuten löydy. Uspartsin kautta voi ottaa yhteyttä CraneCamsiin.
     
  4. makke

    makke 1st gear

    Soita Turkuun US-Partsille ja pyydä Makke puhelimeen (suora nro 02-279 1412 jos ehdin vastaamaan, siirtyy kyl sit "yleiseksi" kun malttaa odottaa), niin pistetään asia vireille. Eiköhän sulle jostain nokka taiota... Mut toimitusaikataulun tarvii olla joustava, sillä noi niin eksoottisia osia, että ei ehkä valmiina kiireesti sellaisenaan helposti mistään löydä. Viimetilassa otetaan yks kaveri apuun joka tekee nokan kuin nokan. Mm. Wiseco tekee hälle ihan omia mäntiä lähettämänsä mallin mukaan, Crane "raakanokkia" yms. . Eli, mahdollisuuksia on olemassa. ;)
     
  5. makke

    makke 1st gear

    On tekijä joka sulle sen Cranen nokasta (tai jostain muusta) tekis. Jos se mies ei sitä sais aikaan, niin kovasti kummastelisin, sillä tehnyt mitä utopisimpia teelmyksiä. Mut sit asenteella et palvellaan, eli mikään ei ole mahdotonta. Nyt siis vaan mietit mitä haluat ja mitä kautta se sulle toimitetaan. Osaajia löytyy kun vaan ne osaa esiin kaivaa. :) Mut jos ei tää mun ehdotus nappaa, niin sit pitää katsella muualta ja tyytyä siihen mitä eteen sattuu tulemaan. Ei toki tyrkytetä, ajatus vaan oli antaa mahdollisuus, toteutumisesta en uskalla 100% luvata mut yritystä olis kuitenkin.
    Näin syksyllä ja talvella on mahdollista perehtyä kaikkeen erikoiseen, se kun ei kevään ja kesän kiireaikaan ole mitenkään mahdollista. Projektit tehdään talvella, ei kiireaikaan sillä silloin hankitaan kulutusosia.
     

Kerro tästä muillekin!