Rungon mittapiirustukset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 13.12.2001.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minulla on rakennusprojektina Chevy Pick Up (Suburban tai C20). Muutoskatsastusta varten etsin rungon mittapiirustuksia. Niitä ei vain tahdo löytyä. Mistä saisin ne esim. www.sivut tai kirjallisuus. Kaikissa korjaus oppaissa on vain otoksia rungosta sieltä täältä, muttei eheää kuvaa löydy mistään. Onko otettava mitta käteen ja etsittävä jokin vastaava auto vai mistä tietoa?
     
  2. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Kysypäs jostain kolarikorjaamosta. Käsittääkseni Autorobotin pojat ovat laatineet mittakortteja autosta jos toisesta. En tiedä olisiko niistä apua...?
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Chassis service manual. Ainakin impalan kirjasta löytyy täydelliset rungon mittakuvat.
     

Kerro tästä muillekin!