Runkonumero ja tyyppikilpi pois

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Massee02, 8.9.2023.

 1. Massee02

  Massee02 1st gear

  Menin tyhmyyttämäni rälläköimään ilmanputsarille tilaa ja siinä samassa meni runkonumero, mutta laitoin sen "talteen" vaan nyt se on hukassa ja tänään menin katsastamaan autoa ja katsuri huomasi että ei ole tyyppikilpeä eikä runkonumeroa niin mitäs tässä tekee ja keltä kannattaisi kysellä vai onko menetetty peli. Onnistuisiko semmonen että ostan saman koppasen auton ja otan siitä runkonumerot ja kilvet ja lyön ne nykyiseen? Kysessä golf -86
   
 2. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Periaatteessa et saa noin tehdä, koska vaihdoit 99.999% sen auton osista mistä otit numeron, ja kanta-autotarkastus jäi tekemättä. Mutta käytännössä noin se onnistuu. Kannattaa ostaa samanvärinen auto, ja viedä eri konttorille, niin ei jää kiinni.
   
 3. jorkkeri72

  jorkkeri72 Gearhead

  jos se kirjasi tiedon traficomiin niin aika hankalaa voi olla koska ne näkyy siellä hamaan loppuun asti
   
 4. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Niin se näkyy sen auton tiedoissa, jonka runkonumero katosi. Mutta sillä autolla joka ostettiin, ja jonka osista vaihdettiin 99.999% on puhtaat paperit. Jos oikein haluaa varmistella, niin myi vielä sen runkonumeroviallisen auton (paperilla) jollekkin kaverille tai muulle bulvaanille, ettei se ole omissa nimissä.
   
 5. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Kannattaako ihan hirveästi kikkailla sen kanssa kun kuitenkin -86 Golf kyseessä. Mutta jos niin rakas , ota Trafilta kantakortti missä näkyy moottorin numero, vaihteiston numero ym. yksilöityjä tietoja autostasi ja koita niiden avulla varmentaa autosi. Ja todennäköisesti on myös jossain piilossa runkonumero.
   
 6. JJ

  JJ Gearhead

  Kustom STW, Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 7. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Tuota juuri tarkoitin useimmiten VIN on meistattu useaan kohtaan autoa , mutta niistä ei usein tiedetä missä piilossa , virallinen edustaja kyllä tietää. Noi on just noita varkaus ja numeronvaihto juttujen vuoksi piilossa.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!