Ruosteen ehkäsyä?? Mielipiteitä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Rover v8, 1.9.2006.

 1. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Niinku aiemmin on jossain jo kirjoteltu, en laittas moottorijäteöljyjä, mutta vaihteisto- ja peräölpät sekä hydrauliölpät ois parempia. Pakkoraossa. Tosin nekin on huonoja kun eivät sisällä hartseja jokka sitoo paikoilleen. Kotelosuoja-aine on hyvä. Mutta jos tahtos olla tarkka, puhdistais pohjat, joko kuumahöyryllä tai hiekkapuhalluksella tai miten vaan kokonaan irtoruosteista, laittas ruosteenmuuntajaa, pohjamaali (joku Priomat tai Hempelin 2k-paattipohjamaali esim. Jokka ei mitään happomaaleja ole nekään - enpä oo muuten saanu/löytänny vastausta tai määrittelyä mikä maali on...) ja sen päälle pintamaali (koska pohjamaalit on kuulemma liika huokoisia) ja sitten ohkanen kotelosuoja. Lopuksi kiveniskusuoja-aine.

  Mutta kun oon laiska niin laitan mitä sattuu käsillä olemaan ja kattelen kuin käy. :rotfl:
   
 2. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  hieman ot mutta jos kuitenkin puhutaan liimoista ja kiteistä niiden omilla nimillä eikä sotketa niitä noihin saniteettitilojen sauma-aineisiin. kaikki ei ole silikonia mikä on patruunassa!
  duunissakin duunikaveri aina yrittää tunkea sitä perkeleen silikonia joka paikkaan vaikka firmassa ei taida olla tuubin tuubia silikonia.
  kaipa sitten joskus on ollut aika ettei ole ollut muuta liimamassaa kuin silikoni???
   
 3. Jza

  Jza Double Gearhead

  Sama juttu, kun että sika on sikaa vaikka sitäkin on miljoonaa eri näköisä, kokoista ja väristä. Belzona on belzonaa vaikka tuotteita on satoja. Kaikki korvatulpat on eareita, kaikki poravasarat on hiltejä ja kaikki pumppukärryt Rocklia... :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!