Ruosteen päälle maalaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja RikuK, 26.5.2020.

  1. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Hammerite kesti ainakin Mondeon talvivanteissa yhden talven ilman ongelmia (nyt myyty niin en tiedä jatkosta). Irtonaiset ruosteet rapsin irti ja jonkin verran jäi maalin alle.
     
  2. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Class Olssonilla näkyy olevan Hammeritea myynnissä,luulin että kieltivät tuon myynnin Suomessa.
     
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Täytyypä kysellä ja jos hinta on tuo niin lähtee iso kasa vanteita sinnne.
     
  4. niksa83

    niksa83 1st gear

    itse tein 150-200€ vannesarja puhallus/maalaus. Enää nykyään ei nappaa tehdä kuin ovat niin vitun työläitä. Jokanen joka on alkuperäistä pinnotetta puhaltanut hiekalla/kuulalla tietää että ei se helposti irtoa ilman kohtuuttomia paineita jotka loppujenlopuksi vahingoittaa alkuperöistä alumiinia. Ja sitten jos pinta on kohtuuttoman karhea niin siihen joutuu laittamaan ihan vitusti maalia että se puhalluksen jättämä jälki saadaan peitettyä. Varsinkin pulverilakka on semmosta että se ei vittu ole suosiolla lähtemässä vanteista.
     
    sleepercooler ja Seevu tykkäävät tästä.
  5. Faihess61

    Faihess61 3rd gear

    Kumpi sieltä vanteesta ei ole suosiolla lähtemässä ?
     
  6. niksa83

    niksa83 1st gear

    Märkälakka lähtee huomattavasti helpommin kuin pulverilakka. Toki vannemerkistä riippuen joissain on 100 myytä kalvoa ja joissain vanteissa yli 300myytä. Barzettan vanteet on ollut poikkeuksetta 300+myytä
     

Kerro tästä muillekin!